Zatím jsem nespozoroval chování, jako píšeš ty - pobláznění SW (budu to sledovat).
Taky bych rád vynutil, aby auto plachtilo. (nevím, jestli se dá za jízdy třeba přepnout na N? 🙃).
K plachtění mám pár postřehů z praxe (který kdesi zmiňoval i Vaculík):
při vypnutém tempomatu (tj. auto nehledí na cestovní rychlost) - auto neplachtí, zařazuje rychlostní stupeň a dost možná tím nabíjí 48V akumulátor, když:
se začnu blížit k pomaleji jedoucímu vozidlu (tedy reakce na radar - vozidla přede mnou)
když někde jedu nad limit (ale nevypozoroval jsem v tomto chování vzor, možná je pouze vybitý 48V akumulátor)
při zapnutém tempomatu si samozřejmě auto ještě hlídá, abych nejel moc nad limit, takže brzdí motorem/rekuperací do 48V akumulátoru
samozrejme , ak mas tazne logicky nemas kde oko vzadu zasrobovat kedze nemas vyztuhu naraznika ...
auto kde ostalo oko aj tazne bola mozno Octavia 2 ine asi nie
Spozoroval jsem ze obcas se proste motor nebo celkove soft poblazni a proste i pri stejne jizde i miste motor nevypne a neplachti. Delalo mo to sporadicky. Cca tyden zpet se cele suto jakoy restartovalo z niceho nic a vse nastaveni se smazalo vcetne jizdnich rezimu.
od te doby opet vse funguje bezchybne a motor vypina spolehlive. Ono to jde poznat kdyz na stejne trase motor nevypina a spotreba je 6.5 a pote napriklad 5 stejna trasa teplota atd. To same kdyz clovek jede v zavesu a plachti.