Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Slavomíre,

Pri otvarani kufra sa zapne osvetlenie, no ako pokracujem v dvihani dveri tak asi v polovici drahy sa osvetlenie kufra vypne a uz nesvieti. A tak isto je to aj pri zatvarani, v polovici sa zapne a svieti az pokial dvere nedosadnu, potom zhasne. Skusal som to aj v tme , to iste. Stalo sa to uz niekomu ?

• Pozitivní
      • Negativní
    • 16 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem faskoj,

Ahoj, řešil jste někdo poškozené kabelové svazky k ABS (zadní náprava)? Mám FIII 2015, koncem loňského roku mi začla sem tam vyskakovat chyba na ABS a kontrole tlaku. V servisu zjistili, že ve svazku co vede k čidlům je mokro a uhnil tam jeden z kabelů. Bylo to v místě mezi zadním sedákem a dveřmi - pod plastovým krytem. Je tam spoustu spojů, kterém jsou jen chráněny textilní páskou. Teď po půl roce to samé na druhé straně. Když jsem to dnes otevřel, pod sedákem zadních sedadel bylo mokro a i sváry pod těsněním dveří jsou chycené povrchovou rzí. Viz. foto. Jsem unikát, nebo je to běžné? Díky moc

• Líbí se mi
    • 3 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem filip84,

Ahoj vsem, prosim o radu. Nespina mi klimatizace. Dle dianostiky tento problem. Pojistky jsou v poradku a kdyz zapojim natvrdo na baterii saharu (ventilator chladice), tak se toci. Netusite nekdo, kde by mohl byt problem?

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem tibi,

Mal som auto v servise (narazený zadný nárazník). Dnes som si ho vyzdvihol a zistil som cestou domov, že na PP, riadok, ktorý má ukazovať celkové najazdené kilometre, počas jazdy ukazuje údaj, ktorý veľmi približne zodpovedá polovičnej rýchlosti a za ním údaj km. Keď sa zastavím, beží motor, ukáže mi správny údaj najazdených km.Pokiaľ stojí a motor vypnutý, píše tam (0 mph.) čo vôbec neviem, čo má byť. Stretli ste sa z niečim podobným a čo to môže spôsobovať? Bohužiaľ som tak ľaví, že viem to síce na fotiť, ale neviem to sem vložiť. Ak viete, poraďte. Pôjdem do servisu to reklamovať, ale nechcem sa zosmiešniť, pokiaľ je to banalita. Ďakujem vám za …

5. Zahájeno uživatelem stakal,

Zdravím všechny. Mám Fabii Combi III edice Trumf z roku 2017, 1.2 TSI 66KW. Toto provedení má světlomety s žárovkou H4. Denní svícení je po stranách světlometů s obyčejnou malou vláknovou žárovkou, která svítí dost slabě. Chci se zeptat, jestli jste někdo zkoušel nahradit tuto obyčejnou žárovku nějakým typem led žárovky. Pokud ano, tak jestli to jde bez problémů nebo jestli systém nesignalizuje nějakou chybu. Děkuji.

6. Zahájeno uživatelem astrak,

Dobrý den, pořídil jsem si Fabii 3 combi na operativní leasing a v základní výbavě není zadní parkovací senzor. Protože nemůžu dělat zásahy do vozidla, tak jsem se díval po bezdrátových, např. na SPZ. Stejně jsou ale všechny senzory napojeny na zpátečku. Nevíte o nějakém senzoru, který by byl např. jenom na baterie a spustil by se manuálně? Předem děkuji.

7. Zahájeno uživatelem bezrukou,

Lze vypnout to zvukové upozornění když se teplota pohybuje kolem 4°C? Já se toho vždycky příšerně leknu. Neměl bych nic proti tomu upozornění, kdyby to nebyl tak hlasitý a ostrý zvuk.

8. Zahájeno uživatelem AceLooop,

Ahojte, nikde som tu niečo podobné nenašiel tak zakladám tému. Mám FIII 1.2 TSI, 81Kw, r.v. 2017, výbava Style. Chcem sa opýtať či niekto riešil už dodatočné domontovanie USB portu alebo 12V zásuvky do schránky pred spolujazdcom. USB nemusí byť napojené na rádio, chcem to iba na napájanie a dobíjanie power banky, GPS, mobilu atd s tým že by fungovala iba po naštartovaní resp. po zopnutí napájania.. Dnes som sa s takýmto dotazom zastavil v showroom-e Škoda, kde ma servisný technik poslal za predajcom príslušenstva a ND. Ten mi uviedol, že sa to v žiadnom prípade nebude dať spraviť pokiaľ takéto príslušenstvo nieje v katalógu, čo ako mi aj on pozeral. nieje. Nemyslím si že…

9. Zahájeno uživatelem Luckinho,

Dobrý den, prosím o radu. Potřebuji připojit světlo do předních dveří, které se rozsvítí po otevření dveří (tedy stejný princip jako internetové osvětlení). Chci to napojit na zámek dveří, kde je svazek drátu ve sponě, jen nevím jaká barva drátu je osvětlení - kam to připojit? Děkuji moc za radu

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem JirkaV79,

Mužete mi prosím někdo poradit ,kdy byla vyrobena tato baterie? V těch číslech se nevyznám. Díky.

11. Zahájeno uživatelem waw,

Před pár dny jsem přivezl auto ze servisu a ač mi s autem nic ohledně elektiky nedělali od té doby mi jede nabíjení stále na 14.8V na volnoběch, při zátěži, nebo plachtěním z kopce se zařazeným stupněm což si myslím, že je jediná možnost nabíjení naplno a předtím to tak taky bylo, je to v pořádku, nebo ne?

• 7 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Vojtěch Šulc,

Dobrý den. Mam fabii 1.0 tsi paket style plus, parkovaci senzory a kamera vzadu, ale chtel bych kameru na parkovani i dopredu, chci se zeptat, jestli je to mozne, kolik by to stalo a jestli by mi to byl schopny tady nekdo z vas udelat. Dekuji za odpoved.

13. Zahájeno uživatelem camarena,

Ahoj, aj vam sa po zapnuti vnutorneho okruhu automaticky zapne klimatizacia? Mna to neskutocne stve, stojim na krizovatke start stop vypne motor, predomnou dymi tatrovka, zapnem vnutorny okruh, v tom momente sa zapne klima a ta zapne motor :-( preco sa ta klima (A/C) zapina? da sa to nejak deaktivovat?

14. Zahájeno uživatelem 6T6,

Zdravím všechny, potřeboval bych radu dřív než se obrátím na servis. Nechci aby se mi v novém autě hned vrtali nebo něco rozebírali. V pátek 19.6. jsem si dovezl novou F lll. Všechno v pořádku, jela pěkně v Maxi Dotu vše fungovalo dobře, průměrná spotřeba od startu se tak jak má vždy pokud jsem nezapnul klíček po 2 hodinách vynulovala, dlouhodobá tam zůstavala. V sobotu jsem obě paměti vynuloval a od té doby mi obě zůstávájí na displeji, ikdyž přeruším jízdu na delší dobu než 2 hodiny, ani po tu dobu nezapnu zapalování. Myslím že jsem nic špatně neudělal, nevíte někdo proč by se paměť /od startu/ sama nevynulovala? podmínka že nezapnu zapalování delší dobu je splněna. …

• Líbí se mi
    • 28 odpovědí
    • 13tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ilmirec,

Ahojte, nedavno sa mi stalo, ze mi bola ukradnuta predna kamera z auta systemom rozbit vodicove okno, otvorit si dvere zvnutra, nasadnut, vymontovat a s velkym adrenalinom utekat. Rozhodol som sa preto riesit zabezpecenie. Cez VCDS som pozeral sucasne nastavenie, ktore prikladam v prilohe. 09 - Long Coding Helper - Byte 12 mam nasledovny, v prilohe. V original SA mi povedali, ze kontrolka ktora blika vo dverach nie je ziadny alarm. V pripade, keby chcem zablokovanie otvarania dveri zvnutra, podla SA potrebujem specialne zamky v prednych dverach. System SAFE nemam instalovany. Mate skusenosti so zablokovanim otvarania dveri z vnutra na prednych …

16. Zahájeno uživatelem loleknos,

Zdravím, mam takový dotaz.. koupil sem si VCP a snažím se dostat přes zabezpečení do jednotky 09 central electronic.. bohužel, kód 31347 mi to ne a ne vzít.. nemůže mi někdo poradit jaké tam jsou kódy a nebo čím to je? (Wirer řekl že mohou být jiné). Díky za radu pokud budete někdo vědět :)

• 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem MyroSK,

Zdravím, Mám Fabiu 3 vo verzií COMBI a výbave EXTRA ktorá vychádza z Ambition. V návode sa sa píše že svetla by sa mali prepnúť 15 sekund po zapnuti stieračov. ,to sa nedeje. Taktiež sa v návode píše že v nastaveniach sa dá nastaviť citlivosť svetelného senzora. Toto nastavenie tam nieje. Chcem sa spýtať ako to teda je s automatickým prepínanim svetiel pri tejto vybave? Auto som kupoval jazdené takže som do výbavy nemohol zasiahnuť a nejako extra som to neriešil. Len ma teraz mrzí že prší je šero a AUTO nastavenie nemá žiadny efekt. Ďakujem za odpovede.

• 9 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem alfik21,

Ahoj všem, rozsvítila se oranžová kontrolka s vykřičníkem a maxidot píše "Zkontrolujte si zadní světla". Jenže všechna svítí. Má někdo nápad, co s tím? :) Předem díky ;)

19. Zahájeno uživatelem JirkaV79,

Zdravím, potřebuji prosím poradit. Mám Fabii 3 a při otočením klíčku naskakujou na budíku kontrolky a poté to někdy pípne a někdy ne. Pak normálně startuju. Zdá se mě ,že dříve to dělalo vždy. Teď to pípne jen někdy. Možná je to jen blbost. Děkuji za rady.

• 9 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem kareloki,

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s výměnou klasických předních halogenových světlometů za projektorové s LED denním svícením? Zda pasují na stejné úchytné body a zda jsou stejné konektory? A zda budou vůbec funkční? Děkuji za reakce a zkušenosti.

21. Zahájeno uživatelem Mav07,

Včera po nastartování se na chvíli objevil nápis na multifunkčním displeji mezi budíky "SAFE CP" a na rádiu Swing se objevilo Ochrana komponentů aktivní. Asi po 5 sekundách to zmizelo. Stalo se to včera poprvé a zatím naposled. Nevíte, co to znamená? Tedy co to znamená vím podle manuálu, ale proč se to rozsvítilo. Na autě nebylo nic měněné, veškerá elektronika je původní, auto 3,5 roku staré.

22. Zahájeno uživatelem karlosx,

nema prosim nekdo s timhle zkusenosti? Na ceste do prace mam 4 tunely a zapinat a vypinat potkavaci svetla neustale zapominam. pro fabii je pry https://www.aliexpress.com/item/CloudFireGlory-Bluetooth-AUTO-Headlight-Switch-Knob-Light-Sensor-Module-For-Skoda-Fabia-2015-2016-Rapid-2010/32835293122.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.P3MCpw]tenhle ale ten konektor rozhodne nevypada jako ten co mam v aute (RV 2017) ten vypada transAbTest=ae803_1&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10152_10065_10151_10344_10068_5722815_10342_10325_10343_10546_10340_5722915_10548_10341_10698_5722615_10697_10696_10084_10083_10618_10307_5722715_10059_5723015_10534_308_1…

23. Zahájeno uživatelem Vixie_Vaxie,

Ahoj všem, jsem momentálně novým majitelem F3 combi facelift (08/2018) a mám dotaz ohledně elektricky sklopných zrcátek. Našel jsem pouze témata na O2/O3, ale ne na F3. Na svém starem P307 SW jsem je měl. Ve městě super pomocník (hlavně když bydlíte na sídlišti, kdy má každý radost nějaké ukopnout)... Ptám se tedy, jestli F3(Facelift) již nabízí elektricky sklopná zrcátka (možnost sem nenašel ani na Konfigurátoru škoda). Na internetu jsem našel elektrická zrcátka (ale nejspíš to bylo jen špatně uvedeno - eletrická "zrcátka", ne celé sklopné díly. Díky za odpověď. Jirka

24. Zahájeno uživatelem h.nosal,

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné nějak nastavit u Fabie 3 FL automatické sklápění pravého zrcátka při couvání? Nikde to nemohu najít. Díky.

25. Zahájeno uživatelem cisarnero,

Jak zkontrolovat readiness kódy u Fabie III 1,2 66 kW ,nastavení na hodnoty 0 a pod. pomocí VAG COM ?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.