Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

218 témat v tomto fóru

• 10 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.7k zobrazení
  1. Dobíjení

• 7 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3k zobrazení
  2. climatronic management 1 2 3

• 72 odpovědí
    • 17.4k zobrazení
  3. Maxi Dot 1 2

• 28 odpovědí
    • 12.1k zobrazení
    • 72 odpovědí
    • 22.9k zobrazení
  4. VCP kódování

• 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 17.7k zobrazení
  5. Ochrana komponentů

• 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 43 odpovědí
    • 12k zobrazení
    • 75 odpovědí
    • 19k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím co si myslíte o hydroštelech na Foto. Jsou na výměnu nebo vydrží  ještě  něco ? 
    • Tak to mám úspěšně za sebou ve své O3 RS, jediné co bylo na prd, tak udělat přesný výřez, zbytek byla brnkacka. Musím říct, že jsem to udělal i bez sdělení té bočnice v kufru, akorát jsem dal světýlko na levou stranu.  
    • Ahoj, teď budu zkoušet do mě O3 rs zkoušet dát novější tlačítko ze Supa 3, tak hned jestli to půjde, tak dám vědět.
    • Čus hoši, chci si z estetického hlediska přelakovat rámeček mřížky chladiče a lišty na spodku bočních oken. Oboje mám v chromu, ovce je černá, tudíž chci jít do černé.   Jelikož si nechci to auto úplně dodrbat, tak se chci zeptat na radu zkušenějších, zdali už něco podobného dělali a jak je bezpečné s běžným nářadím/bez nářadí tyto části sundat/nandat a jestli to stačí zabrousit a vzít nějakým sprejem na plasty, nebo bude s ohledem na budoucí vzhled toho spreje lepší tyto díly rovnou koupit jako nové v černé a jednoduše vyměnit.    Díky a škodě zdar
    • Ahoj, měl jsem podobný problém se svým autem. Také BJB (sice Seat), nejprve se motor při jízdě třásl, potom běžel jen na 3 válce, ale po restartu chvíli normálně fungoval. Vyměnil jsem lištu na PD a od té doby žádné problémy.
  • Vytvořit nový...