Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem jozef73,

Čaute, nemôžem prísť na to prečo po štarte počuť môj hlas v reproduktoroch. Trvá to cca 5 minút a potom už nie.

2. Zahájeno uživatelem marekzerzan,

Ahoj, mám Superb 3, L&K, tzn nejaká vyší verze infotaimentu, ale z roku 2016, aleco si budeme povídat na dnešní auta nic moc. Zkoušel jste prosím někdo nějakou náhradu z číny, něco jako: https://www.aliexpress.com/item/1005002241816093.html V ideálním případě aby to umělo: - komunikace a nastavování jako stávající infotaiment, plnně kompatibilní s autem - se systémem Android, tzn bych čekal i Android auto v tomto zařízení bez nutnosti připojovat mobil - využití GPS v autě pro aplikace - SIM na internet s LTE pro data na Andriod + sdílení WIFI - ještě ideálněji komunikaci se škoda connect a posílání co n…

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Danbeny,

Dobrý den, na mém autě Škoda Superb 3 2020 combi, rádio Amundsen se z ničeho nic přestala zobrazovat úroveň hlasitosti rádia a to jak na displeji od amundsena, tak na virtual cockpitu. Hlasitost nadále snižovat/zvyšovat jde, ale na displeji ani na virutal cockpitu nevidím aktuální úroveň. Co s tím, kde je chyba?

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 602 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem funscreen,

Ahoj všem, jen tak, z ničeho nic, během jízdy se mi rozsvitila v autě hláška, že funkce SOS volání muže být omezena a auto musí do servisu. Stalo se to někomu z Vás? Případně, co s tím, prosím? Servis je mi jasný, jen mne zajímalo, co to asi bude za problém.. A při 14tkm mě to celkem nebaví.. V jiném vlaknu jsem to nikde nenašel..

5. Zahájeno uživatelem Piky12,

Ahoj mám nově, rozuměj na prvním autě a krátce, virtual kokpit. Nastavil jsem si variantu “Klasické” tzn otackomer vlevo uprostřed nej velkým písmem zařazený st. automatu, vpravo tachometr a v něm velkou číslici rychlost. Uprostřed mezi budiky mám nastaveny jízdní data. Problem je, ze po každém nastartování se mi uprostřed vždy defaultne zobrazí navigace. Lze tam ty jízdní data nějak zafixovat, abych pokaždé nemusel přepínat? Děkuji predem za reakce. Superb 3 kombi MR2023

6. Zahájeno uživatelem Majky15,

Zdravím mám problém nechce mi pripojit iPhone 15 na rádio Apple car play ide o auto superb 3 skúšal som iný USB kábel a nič ikonky sú ako keby v pozadí a nesvietia kliknem na nich nereagujú sú b pozadí. Kde môže byt problém viete mi poradiť som už dosť bezradný mozno niekto mal už takúto skúsenosť dakujem vám borci za odpoved 🍺🙂

7. Zahájeno uživatelem loksik.lubos,

Zdravim dnes som si isol pripojiť tel cez kábel a zistil som že mi nejde Android auto a taktiež v médiách zmizla ikonka bluetooth. Smartlink mi píše že je potrebný aktivačný kľúč treba kontaktovať vášho predajcu. V čom mohol vzniknúť problém predtým všetko vždy fungovalo.

• 1 odpověď
    • 652 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Libor111,

Ahoj, nedávno jsem si zakoupil službu Traffication, mimo jiné upozorňovala na měření rychlosti. Na konci července mi přišel mail o zrušení. Nevíte někdo co se stalo/změnilo? Velice si vážíme Vašeho zájmu o balíček Smart Apps prostřednictvím služeb Škoda Connect. Bohužel nám naše technické oddělení po důkladné kontrole potvrdilo, že systém infotainmentu vašeho vozu nesplňuje požadavky pro tyto služby. Díky Libor

• 1 odpověď
    • 734 zobrazení
  9. Ahoj nikde jsem nenasel toto tema chtel bych poradit a doporucit nejake repro za stavajici ...mam SIII 1.6 r.v. 2016 s columbusem a stavajicim reproduktory ...co tam dat aby to lip hralo ..nechci subwoofer ktery by zabiral misto v kufru ani misto rezervy ... zda ma smysl zesilovac atd. Nejlip nejaky rozumny pomer cena /vykon a nejlip vse vymenou za stavajici repro ze stejnyma rozmerama ... Nemam rad muziku moc nahlas jen tak prijemny poslech k jizde a vetsinou jedu jen na radio F1 nebo Impuls ma to smysl? Menily jste to na svojich autech ? Diky za rady .......

10. Zahájeno uživatelem doktortom5,

Dobrý den,rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenost s připojením telefonu Samsung k android autu.od verze S23 to nějak bohužel nejde a nenašel sem jestli to už funguje.pripojeni na volání funguje ale zrcadlení tel ne.mam superb 3 2015.diky

11. Zahájeno uživatelem Peccoskaify,

Dobrý den, prosím o radu. Máme Škoda Superb III 2015 v něm autorádio s TV Tunerem. Bohužel s příchodem DVBT-2 se stalo nepoužitelné. Jak máme postupovat? Je zde nutno navštívit servis? HW: H50 Software: 0318 Případně jak se bude návštěva servisu cenově pohybovat pokud jste již řešili. Děkuji za radu, Petr Pfeifer

12. Zahájeno uživatelem Pepe K,

Ahoj. Mohl by mě někdo poradit jak vyřešit problém s aktivačním klíčem. Přestalo mi po 3letech fungovat kompletně navigace, miror link, telefon, bluetooth. Superb r.v. 2016, rádio asi columbus. Kupováno ve Skoda auto. Děkuju za všechny rady a pomoc.

• Pozitivní
    • 29 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem marek402,

Prosím o radu. Koupil jsem Superb III (modelová řada 2021) obsahuje i hlasové ovládáni LAURA, ale když chci ovládat hlasem klimatizaci, tak řekne, že není podporováno. Našel jsem spoustu článků, kde je napsáno, že lze klimatizaci ovládat hlasem i několik videí, kde řekne, nastav teplotu na 22C a Laura to udělá, ale u mě to nefunguje.

14. Zahájeno uživatelem ondras3,

Zdravím, vlastním SIII FL 2.0TDI 147kw ve výbavě sportline. S výbavou sportline se pojí i grafika budíků. Lze nějakým způsobem změnit budíky na ty co jsou ve standartním superbu? Případně lze měnit jen barvy? Jde mi o to že si auto ladím do jedné barvy a budíky jsou vždy červené. Pokud vím standart/LK superb je má šedé. Díky za odpověď

• 3 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Polli,

Zdravím, koupil jsem Superba 3 rok 2016 a když jsem připojil Iphone přes kabel, normálně vše šlo (waze, zprávy, vše). Teď jsem připojil a nejde usb ani vepředu, ani vzadu. Zapalovač normalně jde, ale usb nejdou, ani v autoradiu - jako je vidím, ale nesvítí. Nedávno mi dodělávali zadní couvací kameru. Nevíte co s tím?..nedá mi to ani možnost nabíjet mobil přes kabel usb. Díky za rady.

16. Ahojte, nedaří se mi nikde najít téma, jak přidat své POI (radary), které se týká mé navigace Amundsen Online bez SD karty. Ve všech diskuzích, co jsem pročetl, se buď hovoří o Columbusu nebo Amundsenu na SD kartu. V mém autě ŠS III iV r.v. 2020, která má navigační systém bez SD karty a online (viz foto Informace o systému) nejsou možnosti importu vlastních POI, jak je ve většině témat uváděné. Ve https://www.skoda-connect.com/settings je informace o "Import cílů a tras", ale tuto volbu jsem nikde nenašel. Jde to vůbec? A pokud ano tak jak? Předem děkuji všem za příspěvky. Skulosch

17. Zahájeno uživatelem spylinger,

Zdravím, zkoušel někdo se Škodovkou řešit nepřesnost zobrazení AreaView? Níže dávám fotky, kde je vidět, že zobrazení a realita jsou dvě naprosto odlišné věci. Zajímavé je, že při startu systému se místo obrazu vozu chvíli cca 2 sekundy zobrazuje černý obdélník a ten bych řekl mnohem více kopíruje realitu. Kdyby kamery neměli správné úhly a nedokázaly pokrýt okolí, tak asi nic neřeknu, ale z toho stratu je vidět, že obrazových dat je dost, jen obrázek auta je zbytečně velký o nějakých 50cm vpředu i vzadu...

18. Ahoj, mam S3 FL 2021, posledni dobou mam zkresleny zvuk u HF pri telefonovani. Telefon je pouzit pres bluetooth. Je to nepouzitelne. Pomuze, ze radio restartuju dlouhym podrzenim zapinaciho tlacitka. Pak jde vse zretelne a v pohode. Minuly tyden jsem byl v autorizaku, dali tam nejnovejsi SW a stejne to blbne. Telefon je iphone 14. Stava se to nekomu take?

19. Ahoj, už nějakou chvilku laboruju s nastavením, prošel jsem všechna možná i nemožná fóra a úplně jsem nenašel odpověď na mou otázku. Vybavení - Columbus MIB2.5 s jednotkou s možností vložení SIM, S23 Ultra s podporou rSAP Čeho chci docílit - použití antény auta pro volání + Android auto z mobilu Proč - navigace Škody je oproti waze tragická a často jezdím místy, kde je signál opravdu špatný a hovory vypadávají Co jsem zatím zjistil (vyzkoušel i četl zde na fóru): auto bez vložené SIM, + rSAP z mobilu - volání OK, android auto NOK datová SIM v autě + mobil - rSAP NOK, android auto OK Co jsem ještě nezkoušel: Twin sim (s…

20. Zahájeno uživatelem Hudyny,

Ahoj, jsem tu nový, tak se předem omlouvám, jestli to už někdo někdě řešil,ale nenašel jsem to. Jsem čestvý majitel Superba III a potřebuju pochopit jednu věc. Nastavím si virtuální kokpit...na levé straně otáčky, uprostřed zařazená rychlost. Na pravé straně rychlost na digitálním rychloměru...a doprostřed si dám přehled jízdních dat.(Aktuální spotřeba, spotřeba od startu, počet ujetých kilometrů) a takhle bych to potřeboval nějak zafixovat...Neustále se mi prostřední část přepisuje navigací..., aniž bych zapínal jakoukoli navigaci, tak se mi tam po čase nacpe kompas....Už jsem z toho věčnýho přenastavování fakt vytočenej...Poradíte co s tím? Díky moc

21. Zahájeno uživatelem scorpiczech,

Zdravím pánové, poradil by někdo, jak vyřešit hlasitost vyzvánění telefonu, která se i po úpravě na infotainmentu dotykovými tlačítky neustále vrací na velmi vysokou hodnotu, takže pokaždé když zýazvoní připojený telefon, posádka vozu se lekne, a to včetně mě :-) Telefon 14 Pro pčipojen přes BT nebo přes Carplay kabelem. V nastavení infotainmentu to nejde, tak mě napadlo to zkusit nějak přes vagcom, ale nejsem si jistý, zda vůbec lze. Pokud ano, může mě někdo ze znalých nasměrovat, kam šáhnout? Děkuju

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Panove. Dnes mi vyskocila hlaska ktora ma odkazala do Control Center-u. Problem je, ze ani google nevi co to je. Tak si rikam, ze napisu prodejci. Ten odepsal viz nize, nicmene ja v nastaveni vozidla zadne nastavovani Skoda connect nemam. Nekdo kdo ma MIB3 neco takoveho ma? Toz co ted?

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 6,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem prochypce,

Dobrý den, kdo umí a za kolik dohrát navigaci do Bolera v Superb Style 2017? Sice můžeme propojit telefon via Android a Apple car, ale je to dost nepohodlné. Děkuji.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  24. Zdravím pánové, jak prosím smažu dříve spárované telefony? Děkuju edit 5.7.2023 kdyby někdo hledal jak vyřešit, tak tovární nastavení a telefon

• 0 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Spidmax,

Ahojte, už som sa to pýtal veľa ľudí po rôznych skupinách, tak sa skúsim spýtať aj tu na fóre. Je to najmä otázka pre Slovenský trh, je tu niekto komu funguje možnosť TMC, respektíve " doprava " v Slovenskej Republike? Nedokážem to ani za svet sprovozniť, nefungovalo mi to ani na MIB 2, ani na retrofite MIB 2,5. - V ČR aj AUT to bez problémov hlási všetky dopravné situácie. - Je táto funkcia na Slovensku nedostupná, alebo je nejaký trik ako to sprovozniť? - Extrmene by som sa tomu potešil, keďže v ČR som s tým bol naozaj spokojný. Díky moc, za hocijakú odpoveď!

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.