Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

co se jinam nehodí

1. Zahájeno uživatelem mskacani,

Hezký den, prosím o radu, mám Kodiaq 2.0 TSI, v provozu od 12/17, najeto cca 22 000 km, včera mi přišlo oznámení od mého servisního partnera Škoda, že za 2000 km by měla proběhnout servisní prohlídka a mam se ory objednat. Dle manuálu by měla proběhnout servisní prohlídka společně s výměnou oleje až po 2 letech v provozu nebo po 30 000 km. Jak se k tomu postavit, objednat se na tu prohlídku po těch 2000 km jak je psáno v poznámce nebo až po těch 30 000 km? Auto jinak šlape bez problémů. Díky za radu

2. Zahájeno uživatelem Ondra16V,

• Líbí se mi
    • 4 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem schimmer,

Na rok 2016 chystá Škoda SUV větší než současný model Yeti. Takhle si jej představuje německý AutoBild

4. Palubní a servisní literatura Škoda Kodiaq 10.2016 Návod_k_obsluze_-_Vozidlo_a_Infotaiment_10.2016.pdf Stručný návod k obsluze 10.2016.pdf

5. Zahájeno uživatelem bojler,

Tak tady máme první derivát. Mně teda stříbrné prvky přijdou hrozný, ale třeba se to bude někomu líbit.

6. Zahájeno uživatelem Michal B.,

Dostala se ke mě informace, že FL Kodiaqu letos nebude, prodeje jsou více než dobré a nejspíše se dočkáme až za rok. Proč inovovat něco co se prodává, to samé Golf, tak až za rok.

7. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Obecné téma ŠKODA Kodiaq.

8. Zahájeno uživatelem Kedarek1,

Pište sem, co všechno se Vám pokazilo a co jste v rámci garance řešili. Mám za sebou první reklamaci a to "chrchlající" (někdy hrál, jindy byl potichu) basový reproduktor v LP dveřích. Výsledek - vadný reproduktor 565035411d výměna za nový. Mimochodem vyroben v Číně.

9. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

https://svolavacky.cz/6-modelu-skoda-vcetne-superbu-a-kodiaqu-musi-neprodlene-na-vymenu-airbagu-ridice/ Možnost ověření zde: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz

10. Zahájeno uživatelem Habi001,

.

11. Zahájeno uživatelem Octavia31,

Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nezkoušel domluvit skupinku kolem 20 lidi a u prodejce získal lepší cenu, když by všichni koupili u něho auto. Jinak kdo už objednal, pochlubte se jaká byla sleva na kodiaq.

12. Zahájeno uživatelem Losky83,

Korejci vypadají lépe

13. Zahájeno uživatelem Karel Bůna,

Používáte někdo Performance monitor? Nově vyvinutá aplikace Android Auto Apps Downloader (AAAD) umožňuje instalovat do Android Auta celou řadu aplikací, třeba plné zrcadlení mobilu či monitorování různých hodnot v autě z VAG prostřednictví USB připojení. Na přiloženém videu je vidět sice špatně, ale je, že jsem na první obrazovce měl nastavený točivý moment, výkon a otáčky motoru ve velkých ukazatelích a příčné i podélné přetížení, polohu plynového pedálu a nadmořskou výšku (z nějakého důvodu nefungovala) v těch malých ukazatelích. A pokud někdo používáte, jakou máte zkušenost? Mně to přišlo dost věrohodné, neboť od začátku jsem přesvědčený, že uváděné maximální hodnoty v…

14. Zahájeno uživatelem Slon19,

Dobrý den, nenašel jsem pro Kodiaq žádné podobné téma, tak jsem si dovolil založit nové. Vybírám konfiguraci nového Kodiaqu a tak bych se zeptal na názor zda by jste zvolili paket Travel Assist Top: Adaptivní vedení v jízdním pruhu Prediktivní tempomat Rozpoznávání dopravních značek Automatické parkování Vůz bude 1.5 Tsi s manuální převodovkou (vzhledem k rodinnému využití a ročnímu nájezdu o jiném motoru ani neuvažuju). Nejde mi o ty peníze za paket, ale spíš o to, že s těmi asistenty nemám žádné zkušenosti a nerad bych, aby mi v autě spíš prekáželi. Takže moje otázka zní, pokud bych tyto asistenty nevyužíval - dají se v i…

15. Zahájeno uživatelem Peter B.,

Ahojte, Chcem sa vás opýtať, či ste sa niekto stretol s takým problém ze keyless otváranie dverí ma opozdenie cca 3 až 4 sekundy. Prídem k autu, chytím kľučku a hneď počujem ako sa mi otvorí nádrž ale dvere sa odistia az po 3 až 4 sekundy. 1x z 10 sa to podarí aj okamžite. Mal som predtým Octavku 3 a tam mi to fungovalo okamžite a bez poruchy. Nemám v okolí žiadneho kodiaqa aby som to porovnal. Poraďte prosím. Dík

16. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Nový volant v LK a SCOUTu https://www.auto.cz/skoda-kodiaq-si-v-interieru-pujcila-moderni-prvek-nove-octavie-lidem-se-moc-nelibi-134723

17. Zahájeno uživatelem cilda1,

15/4/2020 bylo vydáno servisní opatření pro vozidla s panoramatickou střechou č.60E3 označení W-odtokový ventil. Ve zkratce ,odstraní ventil na odtokové hadici, vpředu a vzadu.

18. Zahájeno uživatelem MaraHlouch,

Zdravím všechny, chci si koupit škodu Kodiaq dovoz Francie 2.0 tdi 110kw a má najeto 190 tis. km.a stojí půl mega, tak se chci zeptat jestli můžu jít do toho, jestli není velký nájezd. Děkuji Marek

• 12 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem LeeCe,

že by se Škodovka nechala inspirovat :-))) Asi bych to využil častěji než škrabku.

• 1 odpověď
    • 3,5tis zobrazení
  20. vybírám nosič na tažné zařízení pro 4 kola. Chtěl bych vědět, zda máte zkušenosti s těmito dvěma : Thule VeloCompact 926 + adapter na 4 kolo 926 Thule VeloSpace XT 939 + adaptér 9381 pro 4 kola Jde mně hlavně o zkušenosti přímo s Kodiakem, zda při sklopení opravdu jde otevírat kufr a nic nezasahuje. Také zda je jeden z nich lepší během připevňování kol, novější/výběhový (kvůli náhradním dílům) apod Nebo i zkušenosti při jízdě se 4 koly, zda už to není příliš. Oba jsou pro 3 kola a čtvrté je jen s tím adaptérem. Jestli se dají složit do kufru kodiaka - 5-ti místná varianta (předpokládám, že Compact asi ano) Upevně…

• 6 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Tomo29,

Ahoj Všem, za cca 3 týdny bude vyroben můj Kodiaq Style 4x4, 2.0TDI a proto začínám zařizovat (poptávat) povinné a havarijní pojištění. Nabídky od pojišťoven vypadají zajímavě (cca 20 tis. za vše/rok), ale chtějí znát jednu věc, aby tuto cenu mohli dodržet a to zabezpečení vozu proti krádeži jako např. alarm, pískování skla VINem apod. Poté mi nabízejí velmi zajímavou slevu. Umíte mi tedy někdo napsat jaká všechna zajištění proti krádeži má v nejvyšší výbavě Kodiaq již z výroby. Moc děkuji za výpis všech těchto zabezpečení a třeba to bude pojišťovně stačit.

22. Zahájeno uživatelem Michal B.,

Zdravím, dovolil jsem si založit toto téma. Na svém druhém voze jsem si všiml drobných chybiček, detailů. Jedná se o: 1) nelemující chromované lišty kolem oken 2) nelemují zadní dveře vs.karoserie 3) vrzající madla 4) nelemující zadní díl lemu nárazníku vs.karoserie 5) špatně se dovírající všechny dveře Dnes vše odfotím a večer sem dám. Všiml jsem si toho až nyní, když jsem detailně myl celé auto. Jsou to prkotiny,ale pár lidí si toho všimlo taky. Když jsem viděl video z výroby jak tam těmi měřáky měří tolerance a mezery tak se divím, ale auto jako celek se nějak hýbe......

23. Zahájeno uživatelem Luccccas,

Ahojte, ako velmi je citit bocny vietor pri jazde na dialnici? Niekde som cital ze to je to s Kodiaqom celkom neprijemne.

24. Zahájeno uživatelem Pucezhodosha,

Rád bych si nechal poradit jakou kameru doporučíte do Kodiaqa. Inspirací by mohla být fotka, jak to vypadá v interiéru ze strany řidiče či spolujezdce. Recenze kamery si najdu podle tipu...

25. Zahájeno uživatelem sch7,

Ahoj neřešil někdo něco na to upevnění na kufr. Na střechu moc nechci. :( Tazny se mi nechce dělat ( auto mám na 3 roky)

• 1 odpověď
    • 5,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.