Ostatní
co se jinam nehodí
34 témat v tomto fóru
-
Hezký den, prosím o radu, mám Kodiaq 2.0 TSI, v provozu od 12/17, najeto cca 22 000 km, včera mi přišlo oznámení od mého servisního partnera Škoda, že za 2000 km by měla proběhnout servisní prohlídka a mam se ory objednat. Dle manuálu by měla proběhnout servisní prohlídka společně s výměnou oleje až po 2 letech v provozu nebo po 30 000 km. Jak se k tomu postavit, objednat se na tu prohlídku po těch 2000 km jak je psáno v poznámce nebo až po těch 30 000 km? Auto jinak šlape bez problémů. Díky za radu
-
-
- 24 odpovědí
- 46,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
-
- 4 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Na rok 2016 chystá Škoda SUV větší než současný model Yeti. Takhle si jej představuje německý AutoBild
-
-
- 1,8tis odpovědí
- 429tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
Palubní a servisní literatura Škoda Kodiaq 10.2016 Návod_k_obsluze_-_Vozidlo_a_Infotaiment_10.2016.pdf Stručný návod k obsluze 10.2016.pdf
-
-
- 27 odpovědí
- 38tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak tady máme první derivát. Mně teda stříbrné prvky přijdou hrozný, ale třeba se to bude někomu líbit.
-
-
- 197 odpovědí
- 79,6tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Dostala se ke mě informace, že FL Kodiaqu letos nebude, prodeje jsou více než dobré a nejspíše se dočkáme až za rok. Proč inovovat něco co se prodává, to samé Golf, tak až za rok.
-
-
- 129 odpovědí
- 60,1tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
-
Pište sem, co všechno se Vám pokazilo a co jste v rámci garance řešili. Mám za sebou první reklamaci a to "chrchlající" (někdy hrál, jindy byl potichu) basový reproduktor v LP dveřích. Výsledek - vadný reproduktor 565035411d výměna za nový. Mimochodem vyroben v Číně.
-
-
- 44 odpovědí
- 28tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
https://svolavacky.cz/6-modelu-skoda-vcetne-superbu-a-kodiaqu-musi-neprodlene-na-vymenu-airbagu-ridice/ Možnost ověření zde: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz
-
- 2 odpovědi
- 6,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
-
Korejci vypadají lépe
-
-
- 99 odpovědí
- 48,5tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Používáte někdo Performance monitor? Nově vyvinutá aplikace Android Auto Apps Downloader (AAAD) umožňuje instalovat do Android Auta celou řadu aplikací, třeba plné zrcadlení mobilu či monitorování různých hodnot v autě z VAG prostřednictví USB připojení. Na přiloženém videu je vidět sice špatně, ale je, že jsem na první obrazovce měl nastavený točivý moment, výkon a otáčky motoru ve velkých ukazatelích a příčné i podélné přetížení, polohu plynového pedálu a nadmořskou výšku (z nějakého důvodu nefungovala) v těch malých ukazatelích. A pokud někdo používáte, jakou máte zkušenost? Mně to přišlo dost věrohodné, neboť od začátku jsem přesvědčený, že uváděné maximální hodnoty v…
-
-
- 16 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, nenašel jsem pro Kodiaq žádné podobné téma, tak jsem si dovolil založit nové. Vybírám konfiguraci nového Kodiaqu a tak bych se zeptal na názor zda by jste zvolili paket Travel Assist Top: Adaptivní vedení v jízdním pruhu Prediktivní tempomat Rozpoznávání dopravních značek Automatické parkování Vůz bude 1.5 Tsi s manuální převodovkou (vzhledem k rodinnému využití a ročnímu nájezdu o jiném motoru ani neuvažuju). Nejde mi o ty peníze za paket, ale spíš o to, že s těmi asistenty nemám žádné zkušenosti a nerad bych, aby mi v autě spíš prekáželi. Takže moje otázka zní, pokud bych tyto asistenty nevyužíval - dají se v i…
-
-
- 30 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, Chcem sa vás opýtať, či ste sa niekto stretol s takým problém ze keyless otváranie dverí ma opozdenie cca 3 až 4 sekundy. Prídem k autu, chytím kľučku a hneď počujem ako sa mi otvorí nádrž ale dvere sa odistia az po 3 až 4 sekundy. 1x z 10 sa to podarí aj okamžite. Mal som predtým Octavku 3 a tam mi to fungovalo okamžite a bez poruchy. Nemám v okolí žiadneho kodiaqa aby som to porovnal. Poraďte prosím. Dík
-
- 6 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nový volant v LK a SCOUTu https://www.auto.cz/skoda-kodiaq-si-v-interieru-pujcila-moderni-prvek-nove-octavie-lidem-se-moc-nelibi-134723
-
-
- 23 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
15/4/2020 bylo vydáno servisní opatření pro vozidla s panoramatickou střechou č.60E3 označení W-odtokový ventil. Ve zkratce ,odstraní ventil na odtokové hadici, vpředu a vzadu.
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, chci si koupit škodu Kodiaq dovoz Francie 2.0 tdi 110kw a má najeto 190 tis. km.a stojí půl mega, tak se chci zeptat jestli můžu jít do toho, jestli není velký nájezd. Děkuji Marek
-
- 12 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
-
-
že by se Škodovka nechala inspirovat :-))) Asi bych to využil častěji než škrabku.
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
vybírám nosič na tažné zařízení pro 4 kola. Chtěl bych vědět, zda máte zkušenosti s těmito dvěma : Thule VeloCompact 926 + adapter na 4 kolo 926 Thule VeloSpace XT 939 + adaptér 9381 pro 4 kola Jde mně hlavně o zkušenosti přímo s Kodiakem, zda při sklopení opravdu jde otevírat kufr a nic nezasahuje. Také zda je jeden z nich lepší během připevňování kol, novější/výběhový (kvůli náhradním dílům) apod Nebo i zkušenosti při jízdě se 4 koly, zda už to není příliš. Oba jsou pro 3 kola a čtvrté je jen s tím adaptérem. Jestli se dají složit do kufru kodiaka - 5-ti místná varianta (předpokládám, že Compact asi ano) Upevně…
-
- 6 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahoj Všem, za cca 3 týdny bude vyroben můj Kodiaq Style 4x4, 2.0TDI a proto začínám zařizovat (poptávat) povinné a havarijní pojištění. Nabídky od pojišťoven vypadají zajímavě (cca 20 tis. za vše/rok), ale chtějí znát jednu věc, aby tuto cenu mohli dodržet a to zabezpečení vozu proti krádeži jako např. alarm, pískování skla VINem apod. Poté mi nabízejí velmi zajímavou slevu. Umíte mi tedy někdo napsat jaká všechna zajištění proti krádeži má v nejvyšší výbavě Kodiaq již z výroby. Moc děkuji za výpis všech těchto zabezpečení a třeba to bude pojišťovně stačit.
-
-
- 20 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dovolil jsem si založit toto téma. Na svém druhém voze jsem si všiml drobných chybiček, detailů. Jedná se o: 1) nelemující chromované lišty kolem oken 2) nelemují zadní dveře vs.karoserie 3) vrzající madla 4) nelemující zadní díl lemu nárazníku vs.karoserie 5) špatně se dovírající všechny dveře Dnes vše odfotím a večer sem dám. Všiml jsem si toho až nyní, když jsem detailně myl celé auto. Jsou to prkotiny,ale pár lidí si toho všimlo taky. Když jsem viděl video z výroby jak tam těmi měřáky měří tolerance a mezery tak se divím, ale auto jako celek se nějak hýbe......
-
- 6 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, ako velmi je citit bocny vietor pri jazde na dialnici? Niekde som cital ze to je to s Kodiaqom celkom neprijemne.
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Rád bych si nechal poradit jakou kameru doporučíte do Kodiaqa. Inspirací by mohla být fotka, jak to vypadá v interiéru ze strany řidiče či spolujezdce. Recenze kamery si najdu podle tipu...
-
-
- 3 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj neřešil někdo něco na to upevnění na kufr. Na střechu moc nechci. :( Tazny se mi nechce dělat ( auto mám na 3 roky)
-
- 1 odpověď
- 5,2tis zobrazení
-