Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem chanzy,

Zdravím, mám Karoqa 2017 style a nejspíš se nevyhnu výměně čelního skla kvůli ďůlku od kamínku ve stíratelné ploše. Bohužel jsem to s tím už koupil, takže to nemůžu vzít přes pojistku. Jelikož bych ocenil automatiku na dálkový světla a třeba i držení v pruzích, který ve výbavě nemám chtěl jsem se zeptat jestli je to složitý na dodělání. Údajně jsou tyhle senzory v čelním skle a tak jsem si říkal, že když už to budu muset měnit, že bych vzal variantu, která ty senzory obsahuje. Co dalšího by bylo případně potřeba na dodělání? Jak se na to tváří autorizák ŠA když je auto ještě v záruce? Díky

2. Zahájeno uživatelem Roman.dj1,

Kdy je ideální čas na lak aplikovat nějakou ochranu (vosk, keramiku, apod.)? Myslíte, že po cca 1 měsíci od výroby už je možné na lak aplikovat nějaký ochraný povlak- keramiku? Dříve platilo, že by se měl lak nechat pár měsícu vytvrdnout a pak aplikovat první ochranu. Předem díky za názory... :-)

3. Zahájeno uživatelem Guppy,

Ahoj, možná se ptám hloupě, ale chci měnit kola a nemůžu najít místo nasazení heveru. V návodu jsou nějaké šipky, ale já je nemůžu pod prahem najít..... většinou tam jsou v liště výřezy, ale tady nic....

4. Zahájeno uživatelem provit,

Chtěl bych vyměnit halogenové žárovky potkávací i dálkové. Originál z výroby svítí moc žlutě, máte nějaký typ na žárovku opravdu s bílým světlem? Podmínkou je, aby byly schválené. Dík.

• Pozitivní
      • Díky
    • 12 odpovědí
    • 10,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem havrosh,

Panove, nevite jestli ma Karoq odporove dratky nebo folii? Nikde v popisu to nelze poznat, jedine voditko je v konfiguratoru Vyhřívané vrstvené čelní sklo

6. Zahájeno uživatelem nextcz,

Ahoj, na fóŕu jsem našel témata zamlžená přední světla, ale mě se ted začaly zamlžovat ty zadní. Objeveno po ujetí cca 50 km po dálnici. Zrovna za týden jdu na servisku po dvou letech tak uvidím jak dopadnu. Nešlo to moc dobře vyfotit

• 3 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem DaroshCZ,

Ahoj, dneska jsem zjistil že jsem někde ztratil trysku u couvací kamery viz foto . Kapalina teď stříká místo na kameru kolmo pryč. Než se obrátím na autorizovaný servis, kde počítám že mi reklamaci neuznají a oprava bude v ceně nové kamery, tak by jsem se chtěl zeptat jestli to uže někdo neřešil a nelze trysku koupit samostatně. Nechápu kde a jak se mohla ztratit. Popřípadě jestli někdo neví kód trysky/kamery abych si to mohl dohledat sám a vyměnit. Jedná se o Karog Style r.v. 2019 modelévá řada 2019 VIN když tak sdělím do PM. předem děkuji za odpovědi Bohdan

8. Zahájeno uživatelem nonaim,

Zdravím zkušenější kolegy, přemýšlel někdo z vás nad doděláním ochranných lemů kol? Má to praktické využití a lze to jednoduše dodělat? Díky za jakékoli rady!

9. Zahájeno uživatelem štefanf,

Dobrý deň, máme objednaný karoq a staviame prístrešok pre auto, vedel mi, prosím, niekto napísať výšku zadných dverí Karoqa, ak sú naplno otvorené. Pátral som po tejto info, ale asi slabo. Ďakujem!

• 4 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Dave33,

Dobrý den kolegové, najde se mezi vámi někdo kdo má na autě deflektror přední kapoty. Každý rok měním přední sklo a tak si myslím, že by deflektror mohl pomoct. Můžete sem napsat vaše zkušenosti a připomínky. Hezký den.

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem lirap,

Já jsem měl dnes podivně zapocené přední LED světla... Někdo nějaká podobná zkušenost? Foceno v garáži kvalita nic moc, ale je to na lince denního svícení a ještě lehce na jedné mlhovce...

• Pozitivní
      • Negativní
      • Líbí se mi
    • 16 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem pigo,

Pánové máte někdo postup jak sundat masku KQ (gril). Jde to bez demontáže nárazníku? Děkuji za pomoc.

• 6 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem David93,

Dobrý den, čerstvě vlastním Karoqa z roku 2021 s vyhřívaným čelním sklem. Zajímalo by mne, může se tohle přední sklo oškrabat stejně jako zbytek? Neuškodí mu to nějak? Děkuji za odpovědi.

• Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  14. Zdravím, ví někdo, kolik by stálo přidání elektrických dveří kufru + virtuálního pedálu do Škody Karoq? Mám tušení, že to asi bude pálka (jestli to vůbec půjde), ale zeptat jsem se musel

15. Zahájeno uživatelem ctiborB,

Dávam k dispozícii, čo som sa dozvedel pri hľadaní dobrého nosiča pre tri bicykle na ťažné zariadenie pre môjho Karoqa. Najprv ma zaujal ADAC 2019 test https://auto.pravda.sk/poradna/clanok/517730-adac-drahsie-nosice-bicyklov-su-lepsie-ale-najde-sa-aj-kvalita-za-rozumnu-cenu/. Z neho som sa dozvedel, že najlepším nosičom je UEBLER i31. Šporovlivým sa asi zježia všetky chlpy na tele, ale ja musím uznať, že ide o najľahší a veľmi skladný nosič v kvalitnom nemeckom vyhotovení a v teste obstál. Kto má hlboko do vrecka, nech radšej ďalej ani nečíta. Jeho cena na nemeckom trhu je 698 €, výhradný dovozca pre Česko a Slovensko, nejaký neumax.cz si ale povedal, že z ná…

16. Zahájeno uživatelem lukas_k,

Zdravím přátele Karoqu, Nevím jak se to stalo, údajně takto žena Karoqa našla na parkovišti. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda je to vážnější nebo by to šlo jen nějak zacvaknout? Díval jsem se tu na fóru do Ostatní/Dílenské příručky, ale tam ani jinde na internetu jsem neviděl mechanismus jak tyto části nárazníku drží pohromadě. Je možné že neumím tak dobře hledat, tak mě hned nekamenujte a případně mi dejte velkou nápovědu. Díky moc, Lukáš

17. Zahájeno uživatelem udo,

Ahoj chci se zeptat u brachy jsem koukal na karoq a zaujal me lem blatniku ze se moc neschazi s lemem narazniku.Je to normalni z vyroby?

• 7 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem lubomir.kozak,

Chci se zeptat zda-li máte stejně spasované díly na Karoqovi jako mám já. Minule jsem omýval auto a ze spáry u podběhu na mě vykukoval nějaký kousek průhledné gumy, vyčnívající část jsem zařízl a dál neřešil, ale dneska na sluníčku koukám na zadní světlo a ve spáře jsou jakési čtverečky gumové a jeden z nich i částečně vykukuje ven ze světla.. druhé světlo tam spáru téměř nemá a ani není nic vidět.

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Swordfish76,

Zdar, uvažujete někdo nad výměnou originálních žárovek v zadních světlech (couvací + blinkr) za LED? Na UK Škoda fóru to už pár lidí realizovalo a nevypadá to špatně. Jediný problém je, že LED žárovky nejsou homologované pro provoz v EU, tudíž jsou nelegální. Buď se dají koupit dražší od Philips (philips x-treme ultinon led w16w, mají je i u nás) nebo levnější čínská verze (např. AliExpress nabízí Vanssi 2 x 921 T15 W16W) . Ty čínské jsou jak bílé tak oranžové, a jsou CAN bus error free, tedy alespoň v Karoqu.

20. Zahájeno uživatelem Bumbisek,

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jste na své auto někdo neaplikoval fólii proti poškrábání laku, jde mi převážně o to, že někteří lidé neřeší kdo vedle něj stojí a poškrábou druhé auto otevřením dveří, já bych si to chtěl nechat aplikovat minimálně na dveře, ale nikdy jsem na to neslyšel žádný názor.

21. Zahájeno uživatelem Hans5,

Ahoj, narazil jsem při mytí auta na filcové obložení zadních podběhů. To je tam kvůli odhlučnění? Chytá se na to dost bordelu. :-)

22. Zahájeno uživatelem gruzinec,

Zdravim, mam karoq 1.5 tsi style 2/2018 a az v jeseni pri skorsej tme som si cestou s kolegami do prace vsimol, ze mi svetla svietia akosi dole, mozno 15 m pred auto. Vacsinou jazdim sam alebo dvaja, vtedy led svetla svietia normalne, ohranicenie nie je skoro vidno. Akonahle prisadnu dozadu dvaja, nebodaj traja ludia, je to bieda, elektronika nastavi svetla tak, ze svietia enormne dole, brutalne vidno ohranicenie svetlo-tma. Riesil som to v servise reklamaciou, samozrejme neuznana, aj ked auto tam bolo dva tyzdne. Stazoval som sa na to aj u dovozcu a vraj to je "vlastnost" vozidla pri predokolkach, aby pri zatazeni neoslepovalo protiiducich. Hlavne, ze ja prd vidim, to mi…

23. Zahájeno uživatelem DaroshCZ,

Ahoj, pokud používáte někdo rakev na Karoqa jakou máte? Plánuji si nějakou pořídit, ale zatím nemám představu. díky.

24. Zahájeno uživatelem Dzarin,

Ahoj, neobjednávali jste si někdo z ČR nebo Číny (25 USD) už vzpěry kapoty? Jsou funkční?

• Pozitivní
      • Líbí se mi
      • Díky
    • 10 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem ballu,

Kluci, nevíte, jak se dajéí sundat ty boční plastové díly co jsou na dveřích? Jsou jen nacvaklé nebo nějak šroubované?

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.