Přejít na obsah

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

58 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 13.8k zobrazení
  1. Výška karoqa

• 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
  2. Demontáž Masky

• 6 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.8k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 14.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  3. lem na blatniku

• 7 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 131 odpovědí
    • 64.6k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 47 odpovědí
    • 22.4k zobrazení
  4. Vzpěry kapoty

• 10 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  5. Ptačí trus a mytí

• 6 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tohle je aktuální sdělení vedoucího stk, který byl minulý týden na posledním školení, kde mimo jiné tohle řešilo.  Jak řekl sám, je v tom bordel a ještě bude větší, páč chystají ještě nějaký další změny 😄  Good luck 🙂 
    • lucky.jack,   tohle se mi opět moc nezdá,....klauzuli o tom, že pokud není v TP napsané k rozměru dodatek M+S tak musím použít přesně to co je v TP jsem nikde nenašel,....někdo třeba tvrdí že můžu použít pouze o jeden rychlostní kategorii níž, ale to jsem v aktuální znění zákona taky nikde nedohledal,... Dodatek M+S v TP znamená, že musím použít s daným rozměrem pouze zimní pneu s označením M+S, pokud to tam není, můžu použít daný rozměr jak pro letní tak i zimní pneu,...někteří výrobci tohle vůbec neudávají,..takže to co píšeš bude nejspíš opět nějaká subjektivní interpretace daného STK popř. technika,...přímo na stránkách ministerstva dopravy je tohle vysvětlení viz příloha a nic o M+S v TP se nepíše ani v zákoně,....je tam pouze informace o zimních pneu,....na pneu samozřejmě mám M+S a horský štít s vločkou, tak označení zimní pneu plně splňuji, ale v TP zvolený rozměr 225/45 R17 dodatek M+S nemá...jakmile budu mít vyměněnou stabilizační tyč, tak nalepím na palubovku nálepku max rychlost 210 a jedu zpět na STK a žádné pneu měnit nebudu,...chtěl totiž po mě at dojedu na letních, ale na to mu seru,..ještě zamrzne v ten den před STK kaluž a vyhodí mě za letní pneu 😀 Dotazzimnipneu-(1).doc
    • Vyřešil někdo spolehlivě tento problém? Díky 
    • Ano, jsou tam. Ale nějak nevím jak jsou roztříděné na pásma? (basák, střeďák, výškáč). Každý reproduktor svůj zesilovač? Elelktronická výhybka? Levý, pravý, přední, zadní a další?
    • Někde jsem to zahlédl, je tam nějak víc, myslím že přes 5 l (5,6?). U S1 je v předchůdci(85kW) jen 3,8 l, u SII v 1,8 TSI (118kW) je 4,5 l.
  • Vytvořit nový...