Ostatní
co se jinam nehodí
47 témat v tomto fóru
-
Pokud hledáte podrobné informace a návody k vozidlu Karoq ,jsou zde některé zajímavé adresy.Dá se z nich nastudovat poměrně dost informací. https://skoda-karoq.presskitservice.com/cz/my_keywords/skoda-karoq-navigacni-system-amundsen/ Horní řádek slouží na další otevření s mnoha informacemi. Něco pro konfiguraci SIM karty a návod: http://eshop.skoda-auto.com/wcsstore/B2CStore/Attachment/Soubory ke stažení/návody sim mib.pdf Pro někoho se informace nesnadno shání, tak tohle slouží pro začínající s vozidlem.Některé postupy mohou být složité a bez návodu nemožné. Navrhuji ,kdo jste znalí ,dejte sen stránky které najdete a druhým m…
-
-
- 21 odpovědí
- 24,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj,prosím co obsahuje paket ambiente plus v karoqu před.FL ? Myslím teď poslední vyrobené. Nemužu to nikde najít. Díky
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Tak se mi ve středu jeden pán podíval do kufru...... A to jsem před 14 dny dělal 1.garanční prohlídku po 30 000km.
-
-
- 34 odpovědí
- 15,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Uvažuju o koupi přívěsného vozíku za Karouše a zatím asi vítězí značka Agados (český výrobce). Ale pořád nevím, jaký typ vybrat. Předesílám, že nepotřebuju plaťák, ale normální vozík na odvoz dřeva, písku, cihel apod. Tak mě zajímá, co se vám osvědčilo, co byste třeba dokoupili a nemáte. Díky.
-
-
- 36 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, rád bych před koupí nového auta chtěl zjistit názor a případné zkušenosti s Prodlouženou zárukou v kombinaci s předplaceným servisem (rozšířenou verzí PLUS) 5 let (60/100/ nebo 150.000 km). Která položka vám přijde důležitější, případně jestli brát obě, nebo naopak nebrat nic? Jen dodám, že prodloužená záruka aktuálně pro Karoqa Sportline stojí 13.000,- a servis Plus na 5 let/60000 km je za 24.200,- Servis PLUS zahrnuje oproti Standardu (klasika výměny oleje, servisní prohlídky, pylový a vzduchový filtry, svíčky, brzdovky) navíc: Výměna předních / zadních brzdových destiček Výměna předních / zadních brzdových kotoučů nebo obložení …
-
-
- 3 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
-
-
Caute lidicky. Man Karoqa a nikde nemozem najst tazne oko. Podla navodu by malo byt niekde pri rezerve, ale nikde ho tam nevidim. Vidim vyberac krytov na sroby a nejaky ten drot na vybratie zaslepiek na to oko, ale samotne oko nikde. Mam rezervu s plnohodnotnou pneumatikou.
-
- 6 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj , v konfigurátoru je možnost režim jízdy (sport normal .....) I u manuálu. Je lepší tah u režimu sport. Má cenu těch + 2500 Díky za info
-
- 2 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Našel jsem např. úpravu pro hasiče. https://www.youtube.com/watch?v=CiV50YmZh3w
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Nový vzhled Sportline tříramýnko
-
-
- 130 odpovědí
- 40,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ví někdo, co obnášejí akce 91R2 a 34I6 (případně asi 34J6, ze štítku to jde špatně přečíst)? Byly provedeny na Karoqu 1.5 TSI DSG.
-
-
- 25 odpovědí
- 17,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
https://www.autoforum.cz/predstaveni/cech-si-pohral-se-skodou-karoq-suv-pretvoril-v-divoce-vyhlizejici-hatchback/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=G7JWzBv4bwV-202012131458&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
-
-
- 4 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
-
Máte nejaké tipy na to aká časť výbavy má vplyv na cenu/kvalitu poistenia u Karoqa? Teda oplatí sa kúpiť niečo, čo by dlhodobo zlacnilo poistenie? Napr. alarm, immobilizér, sherlog alebo podobné.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
zdravím plánujem kúpu jazdený karoq alebo tiguša 2.0 tsi bez OPF potreboval by som si ujasniť nejaké veci nakoľko doteraz som jazdil iné auto a toto bude prvé od koncernu. Pýtam sa pretože myslím tiguan a karoq je rovnaká platforma auta. -dá sa ročník 2018 ešte zohnať bez OPF ? -ako je natom motor 2.0 tsi 132kw ? spoľahlivosť ,údržba, rozvody reťaz/ remeň ? poprípade sú odstránené neduhy "starých " TSI kde sa vyťahala reťaz a bola nutná výmena motora ? -zaujíma ma iba dlhodobá spotreba za koľko sa dá jazdiť -DSG, haldex sú problémové ? - vraj sú niektoré laky moc mäkké . Týka sa to aj obyčajnej bielej ? - ak je rádio Discovery media dá sa vymeniť za Pro ? -…
-
- 0 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Než sem vyrazil do krámu tak jsem koukal po skladových vozech. Každý vůz má uveden VIN a číslo komise. Existuje nějaká aplikace kde po zadání VIN nebo čísla komise vyběhne co má vůz mimo základní výbavu dané varianty? (ambition, style ...). Protože pokud se někdo snaží vyznat v těch 2 stránkách textu tak jej obdivuji, nehledě na to že mám obavy že se to s realitou nemusí potkat. Není to nic života nutného, spíš zda s tím někdo nemá víc zkušeností a podělil by se.
-
- 3 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost se zákaznickým (rodinným) balíčkem v MB při předání nového vozu zakoupeného u dealera? Je několik typů viz. http://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2018-08-03-zakaznicke-balicky nebo http://www.skoda-auto.cz/nabidka/zakaznicke-balicky
-
-
- 8 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, muze mi nektery z vlastniku Karoqa nebo kdokoli jiny popsat, jak funguji elektricky ovladane dvere zavazadloveho prostoru? Cim vsim se daji otevrit / zavrit, da se nastavit maximalni vyska otevreni, je mozne neco vezt s nedovrenymi dvermi (cas od casu vezu neco dlouheho), daji se ovladat i rucne? Omlouvam se za mozna zvlastni otazky, ale nikdy jsem nemel moznost toto vyzkouset. Diky za odpovedi.
-
-
- 39 odpovědí
- 38,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj. Nevím kam to zařadit tak to dávám tady. Zkoušel už někdo s Karoqem terén? Mám 4x4 2.0 D 6st manuál a jsem z toho dost zklamán. Tu převodovku navrhoval někdo pro dálnici. Podvozek a převodovka má na dálnici velice slušné chování, málem bych to přirovnal k Oktávce. Ale do terénu se to fakt nehodí. Ani do lehkého. Proč? 1. První rychlostní stupeň na volnoběh 8 km/hod. Na pomalou jízdu terénem to fakt nestačí. Několik kamenů které chcete projet pomalu a spojka smrdí jako prase. Dvojka 16km/hod 2. Rozjezd do kopce díky rychlé jedničce je tragédie. I na asfaltu. Zkušenost z Itálie. 4 lidi a nebyl jsem schopen se rozjet do prudkého kopce u sup…
-
-
- 4 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
-
-
Tak si dovolím založení nového vlákna, jelikož jsem objednal auto které mělo být MR 2018, ale z důvodu nových emisních norem spadnu do MR 2019 a chtěl bych se dopátrat (myslím, že ne jenom já) co jiného a nového nám ŠA připravili ? Budu vděčný za každou informaci co se u Karoqu změní , ať výrobní úpravy a nebo volitelná výbava. Třeba ještě změníme výbavu, nebo barvu!!!
-
-
- 69 odpovědí
- 23,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nevíte prosím někdo kde najít přesné informace jak funguje u Karoqu výbavy Ambition ten Front Asist ve spolupráci s DSG? Byl jsem se ptát už u 2 dealerů v Brně a všichni jen koktají a neví... Jde mi o to jestli reaguje i na chodce, v jakých rychlostech co přesně umí, jestli a kdy dokáže úplně zastavit atd... To nikdo neřeší a tak se o to nezajímají ani prodejci, nebo to Škodovka schválně nikde moc neprezentuje aby to lidi nezkoušeli na silnicích?
-
-
- 2 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
-
-
Ahojte Skusam si objednat bezp skruby na kolesa a stale sa neviem pohnut z bodu, kde treba zata miesto odberu, nevie mi najst ziadneho predajcu. Skusam to cez moznost : Jednorazovy nakup bez registracie, vyplnim udaje a dostanem sa do bodu ako an obrazku a bum, nic. Skusam aj ako registrovany a neviem sa pohnut dalej. Skusate/kupujete cez svk eshop nieco? konkretne : https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/skrutky-a-krytky-kolies/bezpecnostni-srouby-kol-000071597cx/0/1/24/43/1001 Vopred dik za rady, postrehy, napady. Ospravedlnujem sa ak som to zle zalozil, neviem inde kde by sa tato tema hodila ako do O…
-
- 5 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Kde kupujete nahradne diely?olej,filtre. Hocico. Hlavne ci to posielanu aj na svk. Dakujem za kazde rady.
-
- 7 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 2 sledující
-