Přejít na obsah

Nefungují blinkry


johny72

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zdravím. Mám problém s blinkry a to takový, že nefungují. Když zapnu výstražne při nastartovaném motoru tak přepínač pro zapnutí a vypnutí 4x směrovky ( výstražn) pouze svítí v kuse, ale blinkry jsou mrtvé ... a celkově blinkry nefachči vůbec ... předtím aspon fungovali přes pačku a výstražne nic ... ted už ani normálně levá strana ... práva strana ... pojistky jsem zkontroloval ... je to ok ... relátko jsem byl v mototechně koupit a taky nic. Pokud jsem koukal správně jedná se o relátko R8 s označení 6U0 ... ... Kde by mohl být ještě problém?:-( Jedná se o vozidlo Š. Felicia r.v.1998 díky za rady

Editováno: , autor: Bompar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

zdravím,na feldě 1,3 r.v.1995 přestaly fungovat blinkry,ale vystražné jsou funkční,ještě jsem si všiml,že pokud lehce zmačknu tlačítko vystražných a současně přepnu páčku blinkrů, tak na pravou stranu to funguje,na levou rychle,ale funguje.Pojistky jsou ok.Setkali jste s tím už někdo bude to to páčkou,relátkem,eventuálně něčím jiným?Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Říkáš funguje to rychle?? To mi dělalo když mi nesvítil jeden zadní blinkr, tuším měl jsem zoxidovaná kontakty u zadního blinkru sice na jiným autě...někdy to jelo jindy to blikalo ,,rychle" podíval ses jestli ti fungujou - svití všechny blinkry? :kol-32: možná je i zároveň problém v přepínači ,,páčce".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Skoda felicia combi 1,6 mpi , nejdu smerovky ani jedna ani druha strana , poistky dobre vsetky , relatko prerusovaca je v poriadku , nejde ani v pripade ze spustim vystrazne svetla , proste smerovky nefuguju , rozmyslam nad kabelazou alebo vadnymi packami pripadne gombikom spustenia tych smeroviek , alebo este neovplyvnuje funkciu smeroviek aj nieco ine ? rady ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...