Přejít na obsah

Dát už teď letní pneu


kysa

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Já mel Kleber Krisalp. A noo. Jel sem je 3 roky, pak dalsi 3 roky na dalsim aute. Vzorek porad maj jako nove, ale nesedej. Takze pokud to ma Kleber s letnima  stejny, tak ti prezijou auto, na jezdeni v nedeli na hritov a v patek do kauflandu pujdou, ale krouhnout stim zatacku bych se bal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já koupil auto se zimníma Fulda Supreme  ;) , nebyly špatné, ale na další zimu půjdu určitě do take do Barumek (polaris 2).. Na ně nedám dopustit, a na druhém autě se mi zdá, že je jízda daleko lepší, hlavně, když jsou na silnici ty rozbředlé sr*čky  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... na další zimu půjdu určitě do take do Barumek (polaris 2).. Na ně nedám dopustit, a na druhém autě se mi zdá, že je jízda daleko lepší, hlavně, když jsou na silnici ty rozbředlé sr*čky  :kol-28:

Do Barumek nechoď, minimálně určitě ne do Polarisek 2 - už druhý rok se nevyrábějí (poslední tuším byly s ročníkem 2011), takže pokud bys nějaký koupil, byly by už dost obstarožní. Nová verze má pořadový číslo "3" (Polaris 3). 

 

Já ale poradím nechat Barumky Barumkama a jít do Vredesteinů - aktuálně produkovaný zimáky jsou SnowTrac 3, mám je nazutý od konce října - a musím říct, že ať bylo sucho a vymrzlo, nebo "mokrejch sraček po kokot", měl jsem problém na nich auto "urvat" do smyku. Minuloroční zimu jsem strávil na Polariskách 2 a Vredesteiny jsou proti nim jako pásák proti galuskám.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No máme na Golfu právě Polaris 2 a oproti Fuldám na Fábce je to o něčem jiném.. Že jsou už Polaris 3ky jsem ani nevěděl... No porovnával jsem  si je teď, ale ty Vredesteiny SnowTrac 3 vychází o cca 400 na kus dráž než Polaris 3, ale mají nižší valivý odpor o jedno, takže budou zase úspornější a i tišší, ale 1600,- navíc :kol-32: ... Noooo ale třeba se ceny do zimy pohnou dolů  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to nechal v pátek ráno přehodit - v servisu, protože jsem potřeboval po 2 sezónách dovážit hlíny, tak už bylo nejjednodušší to tam nechat i přehodit rovnou na auto, když už jsem tam vážil cestu...

 

Ještě mě čeká až trochu víc povyleze Punťa znovu natřít bubny a třmeny Alkytonem, jsou už zase orezlý jako lišky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není na co čekat, už jsou tam, originál už 7 rok, 195/55 r15 Dunlop SP Sport 01, to je poježděníčko, drží jak přibitý, ale tvrdý a musím zvyknout na tahání volantu a hlavně na ten bordel co dělají, protože to je takový hučení, jako bych strčil hlavu do úlu. Na to jaká je Roomster krabica (akustika jako v jeskyni, každej zvuk se rozlíhá, a zesiluje snad na dvojnásobek) tak to odhlučnění podběhů (a né jen jich) je skutečně žalostné :kol-26:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to hučení letních válců je opravdu hnus růžovofialověoranžovej, mám ten samej rozměr, akorát Hankook Optimo 415, už čtvrtou sezónu.

 

Na sezení na silnici si ale taky nemůžu stěžovat, on celej ten podvozek Rooma je zřetelně hustokrutě naladěnej na "drživost" daleko víc než na komfort - o to líp se ale Room v porovnání s dalšíma "škatulákama" na tý silnici chová...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to o tvrdosti gumy na běhounu - tvrdší letní guma ve figurách víc "mlátí" do silnice speciálně na hranách drážek, zatímco měkká zimní je zřetelně tišší, i když má drážky širší. Aby byla guma (skoro) úplně tichá, musel by to bejt slick nanejvejš s podélným drážkováním, jako to měly ještě nedávno (debilně) nařízený "suchý" gumy ve formuli 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...