happymaster23 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Zdravím, omlouvám se, pokud to sem úplně nebude patřit a nebo pokud se to už řešilo, nicméně chtěl bych se zeptat na váš odhad ohledně vztahu Fabia (Combi) a Rapid (Spaceback), pročetl jsem všechno a tyhle spekulace mi tu nějak chybí :-). Očekáváte, že mezi nimi zůstane stejný cenový rozestup jako je dnes, tj zhruba 40 kKč? Pokud ano, myslíte, že jsem daleko od pravdy, když Fabii Combi očekávám někdy v Q1/Q2 2015 současně s modernizací Rapidu (a to především proto, že 1. 9. 2015 vstoupí v platnost Euro 6 pro všechna auta)? Pokud budou platit zvěsti o MQB a o něco větší šířce Fabie (než současná generace), jak vlastně vedle sebe budou tyto dva modely existovat, když menší, levnější a horší auto bude pravděpodobně stejně velké, lepší a přesto levnější? Pak už mě napadá jenom zlevnění Rapidu a nebo zásadnější modernizace... Tak spekulacím zdar! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 ... myslíte, že jsem daleko od pravdy, když Fabii Combi očekávám někdy v Q1/Q2 2015 současně s modernizací Rapidu ... Jo, jseš o světelný roky daleko, protože už před delším časem ŠA oznámila náběh výroby i prodeje hatchbacku i kombíku FIII prakticky současně. A ty kecy o širší fábuli jsou jen reklama - zatím všecko nasvědčuje tomu, že to takzvaný "snížení a rozšíření" třetí generace fábule proti generaci druhý je jen optický, aby to nebyla ta "vysoká a úzká koza". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Tak nějak mi to připomíná reminiscenci na fiat stilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) A vo-vo-vo vo tom to maskování je..... Ono se ŠA těžko maskovala Fabia III za jinou škodovku, jako se jim to dobře podařilo u RAPIDa > Octavia II předface a Spaceback > Fabia I combi. Editováno: 30. Květen 2014, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 dokud to neni ofiko zverejneno tak byt tebou bych se vyvaroval zverejneni cehokoliv... Ja bych se byt tebou vyvaroval zverejneni toho, ze neco vis. Protoze pokud opravdu neco vis, tak uz jenom to je vetsinou poruseni pravidel utajeni.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Snazim se varovat ostatni, to neni dukaz ze neco vim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Varovat pred Vahlandovou zlobou? :-) Ne ted vazne, to co pise Dix nejsou zadne super tajne informace a kdo chce, ten si je v klidu muze zjistit. Kdyz uz jsme u toho, tak nekteri pousti dezinformace bud zamerne a nebo se snazi byt zajimavymi. A to se tyka i lidi primo ze skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Tak uz se mi ten obrazek od AutoBildu podarilo najit na tomhle odkazu: http://www.icarreview.com/this-is-how-it-could-look-like-skoda-fabia-iii/ Zdroj: icarreview Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Varovat pred Vahlandovou zlobou? :-) Ne ted vazne, to co pise Dix nejsou zadne super tajne informace a kdo chce, ten si je v klidu muze zjistit. Kdyz uz jsme u toho, tak nekteri pousti dezinformace bud zamerne a nebo se snazi byt zajimavymi. A to se tyka i lidi primo ze skodovky. Ono stačí zavzpomínat, jak "unikly" fotky prototypů OIII kombi z lakovny v "Česaně" - skoro rok před skutečným uveřejněním podoby auta. Za jejich "vynesení" údajně dostal viník padáka - ale následně postupně "dál a dál unikající" fotky prototypů, mul a maskovanejch vozidel z nultý série nasvědčujou spíš fikaně dávkovanýmu "řízenýmu úniku", kterej zajistil neustávající zájem a diskuse po takovou dobu, že za stejně dlouho trvající reklamní "všelidovou" kampaň by se žádnej koncern nedoplatil... Editováno: 31. Květen 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Z te lakovny vynesl fotky zamestnanec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Jasně - to bylo ve všech novinách - i to, že za to dostal na záda ranec a v něm 55m2 plachty. O tom, co skutečně dostal (jestli skutečně padáka, nebo prémii za bezva reklamní akci ve prospěch veřejnýho zájmu o O III) polemizovat nechci. Teď jde o to, jestli to vynesení i kdyby bylo 100x "soukromá akce" dotyčnýho, nebylo využitý někým chytrým z marketingu, kdo si uvědomil, že pečlivě nadávkovaný "další úniky" budou daleko lacinější a účinnéjší forma dosažení maximální publicity typu... a jestli se o něco podobnýho někdo nesnaží i v případě F III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Ale nebylo to z Česany z lakovny tam žádná není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 OK, když ne z Česany, tak z jiný ve škodofce - to je v tuhle chvíli už jedno - ale byly to fotky prototypovýho kusu, neboli auta, který se po fabrice pohybovalo v režimu poměrně přísnýho utajení - nebo aspoň pohybovat mělo. A fotky někdo učunil a vynesl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 http://auto.sme.sk/c/7219718/skoda-ukazala-novu-fabiu-pozrite-si-ju.html#storm-igal-3680 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 njn,nevypadá to na žádný zázrak,v celkovém pojetí mi to připomíná fabii 1,takřka bez nápadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 me to pripomina hranatejsi A1 - vysoke, nakopnute, ne moc pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 "Náhodné" vyfocení hned několika aut s různobarevnými střechami (zvlášť po oznámení, že nová Fabia bude víc fun) snad nemůže za náhodu považovat nikdo. Normální marketing. Načasování foto úlovků je taky stejné jak u Rapida nebo OIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 A hlavně jak jsou fotky kvalitní, že? A focený z místa mimo dálnici.... Ale na tento styl promotion jsme si u ŠA už zvykli. Víceméně bychom byli zklamáni, kdyby nic neukázali až do premiéry. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Dnes jsme s ženou měli to štěstí, že jsem potkali na dálnici dvě Fabie 3, už poměrně odhalené. Potvrzuji blink u masky, ne na kraji vozidla. Zadek je v podstatě stejný, jako Rapid Spaceback, jen s rozdílem v nárazníku a to celkem zásadním, F3 má vykrojený difuzor, tak je jak to vidět na už dostupných fotkách jen s tím, že je nárazník tedy hladký. Přední nárazník podle mne nic nového, ala O3 a Rapid, mlhovky už byly vidět. Jen ty přední světla jsou pořád tak nějak neviditelné, kde přesně začínají a končí. Auto bylo na 14" nebo 15", nevypadalo tak vysoké. Poměr výška a šířka je celkem dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Potvrzuji, já na R10ce po-o. V reálu už to vypadá fajnově. I když zatím je tam poměrně dost velká hladká plocha maskování kapoty a světel a auto vypadá jakoby mu někdo rozplácl příď. Viděno z nadhledu řidiče Transita. Denní svícení je oproti RA a OIII úplně u blatníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Pokud je to DRL až na okrajích, je to jedině dobře, ta volba toho jak to mají ke středu masky není moc pěkná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 V podstatě tam, kde má Rapid denní svícení, tak tam má F3 blinkr. Já jsem tedy viděl asi jen se zapnutými potkávačkami nebo to možná byly denní a tím pádem jsou tedy na pozici blinkru na vnější straně světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Takže obráceně, no takže blinkr ala Golf IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jsem nedočkavej na verzi kombi, co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.