mp390 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 http://auto.idnes.cz/skoda-fabia-combi-0kw-/auto_testy.aspx?c=A150112_114621_auto_testy_fdv tak vypada tedy jestli to neni kec, ze kombik muze mit Amundsen... jen ze si tu dost lidi stezovalo, ze fabka nema klasickou navigaci ;-) Stejně mi to připadá do auta této třídy jako nesmysl. A to hlavně kvůli vysoké ceně a drahým aktualizacím. To, že může ukázat pokyny na MaxiDotu tohle nevynahradí. Naopak u takové A6, která promítá info na HUD, nebo u TT, jejíž přístrojový štít vlastně na navigaci stojí, je nesmysl nepřiplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Proc? Pokud je cena nastavena rozumne jako je treba u Rapidu, tak v tom nevidim problem. Rapidu s Amundsenem jsem videl mraky. Navigace je potreba uplne stejne ve Fabii jako v Audi A6, podle papirove mapy uz dnes moc lidi nejezdi, a komfort te vestavne je o deset trid jinde nez u prenosne. Editováno: 12. leden 2015, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 tak ono je to logické, ten mirror link jen tak nerozjedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ceník 1/15: nova-fabia-cenik_1_15.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Našel někdo nějakou změnu v ceníku?? Jinak nevím, kdo to postřehl, ale zde je nová reportáž o combi + video http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-fabia-combi-2015-prohlednete-si-ji-na-spouste-novych-fotek-a-jizdnim-videu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Je tam nově Red&Grey paket a Předplacený servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Red and Gray paket nemá v ceníku uvedený omezení "pouze pro hatchback", znamená to, že bude i pro combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 V katalogu je jenom v HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) ...na idnes píší: "V ceníku pro kombík tak budou třeba střešní ližiny ve dvou provedeních (stříbrném a černém), na výběr jsou různé barvy ráfků kol a další doplňky." ZDE je celý článek, řeklo se, že ty stříbrné v CZ nebudou... Že by změna pro nový MR? Editováno: 13. leden 2015, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-prvni-jizdni-dojmy-video-85133 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 A je to tu:http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-1-0-tsi-trivalec-vytlaci-motor-1-2-tsi-ze-vsech-modelu-az-po-octavii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 udělali mi radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 vývoj nezastavíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramrod Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) tak v Škode asi o dva roky, podľa článku, možno o rok a pol. Ako vravíte bola to len otázka času. Najprv amíci vo Forde, potom VW -viz Polo. Mňa skôr zaujíma ako zákazníka skôr spoľahlivosť ako to či to je 1.0 alebo 1.2. Editováno: 13. leden 2015, autor: ramrod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Me by jenom zajimalo, kdo se tento uzasny pokrok zastavi. Za 10 let dvouvalec 0.5l triple turbo 150kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 A sedět budeš připoutanej 5-bodovým pásem na tence polstrovaným katapultážním bidýlku s celoobvodovým air-bagem a řídit budeš buď joy-stickem, nebo řidítkama jak na kolobrndě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 A za dalších 10 let už nebudeš mít ani joystik ani řiditka z kolobrndy páč auto bude řídit ouplně samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 jsem si zkusil nakonfigurovat Fabču v combiku a docela lehce jsem se dostal pře 400 tis... až budu mít čas, tak se na ní musím jít podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) No to je ale už pěkná darda 400tis za škodofku,česká cena pro českého občana,a to platí v hotovosti,no na splatečky tak 600tis ni? Editováno: 13. leden 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Me by jenom zajimalo, kdo se tento uzasny pokrok zastavi. Za 10 let dvouvalec 0.5l triple turbo 150kw. proč za 10 let ? Ducati teď vyvíjí 2 válec pro Pandu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 hele vy dva, chodíte sem trollit nebo co ? Krátká Fabka rozhodně není drahá a je levnější jak soused z Nošovic ( pardon z Turecka nebo kde se i 20 skládá ) A co se týče kombíka, co to znamená lehce přes 400 tis ? zas tak lehce to rozhodně nebylo a musel jsi tam naklikat snad skoro všechno. Já když si vezmu auto v plné výbavě bez píčovinek nepotřebných, tak se dostanu na cca 380tis a to je slušná cena za takhle vybavený auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Souhlas. Chtěl bych Style s motorem 81kW s DSG, v metalíze a 16 kola Rock. Bez pro mě absolutně zbytečných pičičundiček a jsem tam cca za nějakých 370 tyček a pár drobných. V této konfiguraci je to poprvé, co u nové škodovky nepřelezu 400, dostanu automat a přitom si nepořídím mini auto. Za mě proto přijatelné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 proč za 10 let ? Ducati teď vyvíjí 2 válec pro Pandu... Omyl - NEVYVÍJÍ. Protože už ho má vyvinutej a jmenuje se TwinAir - a už se normálně vyrábí a do těch pidififáků osazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 no tak vidíš ale slyšel jsem to nedávno, nepřipravujou ještě dvoutakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tak já jsem si tam dal věci, který bych tam chtěl mít... tahle diskuze je jenom pro lidi co mají před garáží nebo na ulici Škodovku? myslím, že ne... normálně tu diskutuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.