Přejít na obsah

Fabia III

schimmer

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Kratke zhodnotenie a rozlucka.

Po 8 rokoch a 80t km (bolo by viac ak by nebol Covid) nastal cas sa rozlucit s F3 Style+ v Combiku.

Auto sluzilo manzelke relativne dobre a verne, nebolo treba riesit ziadne neocakavane opravy v zaruke alebo mimo nej. Okrem standardneho servisu (prehliadky a olej) sa menili len brzdy. Je pravda, ze auto by si uz ziadalo nejaku mensiu investiciu za par tisic na fixnutie par drobnosti a v dohladnom case by bolo treba menit letne+zimne pneu a asi aj baterku.

Auticko na tu dobu a triedu vozu bolo celkom fajn vybavene, motor spolahlivy (1,2TSI 66kW), jednoduche na ovladanie, do mesta priamo ideal. S autom sa dalo jazdit za 5 az 6,5l/100km ale pri dialnicnych presunoch som mal pocit, ze to nie je pre toto auto to prave orechove - inymi slovami, hlavny rybnik auta je mesto a pripadne okresky.

Bohuzial, posed za volantom nebol uplne ono, na zadnych sedadlach moc miesta nebolo (pri vyssej posadke) ale celkom pekne to kompenzoval velky kufor.

Napriek niektorym negativam, auto manzelke na jej jazdenie stacilo, ale bohuzial deti rastu rychlo a uz sa v aute prestali citit pohodlne. K tomu sme este nadobudli dojem, ze autu v dnesnej dobe uz chybaju niektore asistenty, na ktore sme zvyknuti z S3. Kedze som nemal energiu na predaj auta po vlastnej ose, zaviezol som ho do bazaru, kde som zanho dostal o nieco malo menej nez som si predstavoval. Ale je to aspon bez prace :)

Najst vacsiu a lepsie vybavenu alternativu za predanu Fabku nam vzalo nejaky cas, ale zial Skodovka dnes neponuka nic rozumne, co by plnilo zvolene kriteria. Takze sa z manzelky stal odpadlik :)

Ale aspon som zistil, ze mnozstvo znaciek ponuka celkom pekne zlavy aj pre FO a svet nie je cierno-biely.

Tak sa tu v skupine F3 majte fajn :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...