Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

tady brečíte jak malí hoši... u FII byly v základu 14" kola s poklicema, a vy tu brečíte, jak budou 15" kola málá.... :kol-44:

Fotky vypadají fajn, ale realita je trošku jiná ;) Třeba ta červená barva nové Fabii opět sluší; jako tomu bylo v případě FI. Většina lamentovala, že chtějí zpátky FI a když ji (v trošku moderním hávě) dostanou, tak je to zase špatný... Těžko pomoct a zavděčit se :kol-32:

Nezavdecis se nikdy :) ja si osobne myslim, ze vypada hezky. Samozrejme nemuzeme cekat ze vsechny verze a vybavove stupne budou vypadat stejne tak pekne, od toho je moznost se odlisit. Nechci blbinky, ale jen auto na prepravu tak si zvolim co je pro me dulezite. Pokud chci tak si ji vybavim podle predstav, nebo si ji vylepsim sam. Vzdycky se rikavalo, ze kola delaji auto, pokud si vyberu spatne a budu mit hnusne plechy, tak za to ta Fabie nemuze, ale majitel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všechny akční modely ambition mají velice dobrou výbavu a plně dostačující. Chybí jí akorát automatická klimatizace, vzadu okénka v elektrice, navigace ( pakety pro špatný cesty, tažný apod. nepočítám. )

 

Nechci bejt hnusnej, ale Fabia a jakékoliv auto segmentu B s výbavou typu Elegance, jsou vyhozené peníze, protože za ty peníze koupíš auto vyšší třídy... 

 

Nehledě na to, že Fabia a auta z tohodle segmentu mají být určené na krátké vzdálenosti do 50km, dojíždění za prací, nebo příležitostní vyjížďky. 

 

To že si to češi kupují jako plnohodnotné rodinné auto a chtějí to mít i vybavené a pak za to vysolí neskutečný peníze, je věc druhá o který bych se nerad bavil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pro tebe je Fabie Ambition vybavene auto jo? Promin ale manualni klima, elektricke okna vpredu a radio nejsou vybava, ale minimalni standard bez ktereho je auto normalnimu cloveku neprodejne.

 

Vse uvedene ma uz treti AM vychazejici z verze Active v zakladni vybave. Shodou okolnosti vcetne Sunsetu, jak se divam. Jestli chces podiskutovat o vybavach za poslednich patnact let, muzem. Ale myslim, ze uz bys mohl mit po elektrickych sedadlech a rade dalsich uletu uz trochu rozum.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že cena slušně vybaveného a vzhledově elegantního vozu s liťáky atd bude dost vysoká.Většina bude jezdit na nižších výbavách,protože ve vyšší cenové relaci budou vybírat zákazníci i jinde,na to že jde de facto o tuzemský vůz by mněla být cenová politika jinde ale VW je velitel.Jinak bude F III určitě slavit mnoho úspěchů a tomuto autíčku to přeji,své zákazníky si najde tak jako každý auto jiných výrobců. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou sice hezký obrázky, ale osobně musím říct, že i s menšími disky (navíc starým designem z FII) to nové Fabce sluší ;) A myslím, že úletu ve stylu Fabie Junior se už nedočkáme; na to se škodovka už posunula o kus nahoru na automobilovém trhu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

,na to že jde de facto o tuzemský vůz by mněla být cenová politika jinde ale VW je velitel.

 

Ostatní značky se přizpůsobují cenám Škody, resp. její cenová hladina je jedním z hlavních kriterií. Mimochodem, proč mají korejci a spousta dalších značek tlačících na cenu o tolik nižší ceny než např. v Německu nebo Rakousku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Něco k zasmání:
"Nová kombíková fabia má být jedno z nejhezčích aut koncernu VW. Podle informátora iDNES.cz to na jedné utajené prezentaci prohlásil nejvyšší šéf koncernu Ferdinand Piëch."

já bych se nesmál, já toto mám také z interních zdrojů ŠA, ale neplatí to určitě pro celý koncern, ale pro auta té třídy :)

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozor nesměji se obsaženým informacím ale způsobu podání, jakým to je napsáno.

 

btw: tenhle pohled na proporce mě trochu rozesmutnil

 

http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabia-combi-0ui-/ak_aktual.aspx?c=A140821_115417_ak_aktual_fdv

post-85527-0-57327400-1408644163_thumb.j

Editováno: , autor: Supermarine_Spitfire
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...