Galvi Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Do 50 tis. bych byt tebou neřešil žádné diesely, i když by se sehnat možná dal, ale v jakém stavu... Jak už tady radili, vzal bych nějakou Fabku s 1.4 MPI např 44 kW, motor je celkem držák, pokud je auto správně servisováno, 200 000 km není pro ten motor problém vydržet a za 50 000 kč se dají najít kusy i s pěknou výbavou. Jen je teda potřeba auto pořádně prověřit, zda a jak bylo servisováno, protože už budou mít víceméně všechny najeto 120 000 km a více a když na to někdo sr*l, tak by se ti to mohlo prodražit na opravách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) Dobrý den, doufám že jsem se trefil do správného tématu, nevěděl jsem, kde jinde to dát. Jen mne zajímá, která fabie je nejlepší pro studenta. Nemusí to bůhví jak jet. Důležitá je nízká cena, nízká spotřeba a co nejmenší poruchovost. Někdo mi řekl, že v tomhle je nejlepší 1.9 TDI, tak mne zajímá váš názor. Děkuji mockrát za opdověď. Pokud bys mě zájem, tak prodávám FI combi. Cena je sice vyšší než jsi psal, ale jsem 1majitel najeto 59tis. km perfektní stav. Auto bude při prodeji po servisu. Neměnil bych, ale mám 2 děti a tak chcem něco většího. Vidim že jsi z Ovy, tak to jsme teměř sousedé. Není problém na auto mrknout a projed se. Když koupiš auto do 50tis., počítej že tam budou nějakę investice. Já nabízim auto po servise a s prokazatelnou minulostí a pravdivým nájezdem. Věřím že několik let bys ní najel jen s dolíváním benzínu. Pokud bys měl zájem tak pisni ydoow@seznam.cz Editováno: 18. Únor 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefkac Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Ahoj taky chci kupovat rso 96kw,chtěl sem se zeptat na co si dát vysloveně pozor při koupi(na co se zaměřit)u toho to konkrétního modelu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Urcite se zamer na prevodovku, odchazi casto. Hucenim pateho stupne pri pusteni nohy z plynu to zacina a potom se to zhorsuje, ze uz nezaradis jedna a zpatecku a spojka ti nebude vypinat uplne. V prevodovce bude volna hridel. Jinak motor vydrzi hodne. Sam mam na nem najeto skoro 700 tis. km. Mam ho v octavii a prevodovku uz jsem menil a druha pomalu zacina taky hucet. Turbo mam puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefkac Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) ok díky a co vstřiky,držej?s pd nemam žadnou zkušenost Editováno: 20. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Se vstrikama zadny problem nemam, stale puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Zrovna budu zřejmě shánět nějakou fabii pro přítelkyni. Zrovna dodělala autoškolu a rád bych nějaký pěkný zachovalý spolehlivý kousek v benzínu okolo 70tis,. Nevěděli byste o něčem? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 O jednom bych vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Bylo by prosím více info nebo foto? Přítelkyně včera jela ve fabce poprvé a tvrdí, že je to na ni moc velké. :-D Prý ji vadí A sloupek ve výhledu, že je moc velký, ......, ale myslím, že by si zvykla. Díky moc Info třeba do sz. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Byla by to moje, ale cca az tak koncem roku, nicmene je mi jasny ze by to balo asi pozde. Po dohode v seriovem stavu nebo v konecnem stavu jaky planuju ja a je tedka v reseni vice info zde: http://forum.skodahome.cz/topic/114933-fobia-i-my-dark-special-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 :-D Tak já bych už nejraději něco do konce příštího týdne. Ale díky za nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Jasne, plne chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Pánové jakou může mít cenu Fabia 1.4 MPI 50 Kw z roku 2001? Má najeto 150 tis km poctivých. Docela orezlé lemy a orezlé prahy. Jeden práh byl 30cm pryč a musel se laminovat. Hodně škrábanců a důlků na kastli. Rozbitá maska. Manžety na poloosách K.O. Čepy řízení a siletbloky na remenech K.O. Přední brzdy mlátí, zadní taky nic moc. Nefunkční okno u spolujezdce (utrhaná lanka). Nefunkční mikrospínače ve dveřích. Děravý (rozlomený) vlnovec na předním dílu výfuku. Svítí kontrolka ABS, airbagu, červená olejová bliká. Nefunguje ostřikování čelního skla. Docela mizerné startování a výkon podle mě dost slabí. Auto má pěkný žlutý interiér, palubní PC, 4x airbag, Okna a zrcátka v elektrice. Posilovač. Fábii vlastní moje budoucí švagrová a neví co s ním. Už s tím jezdit nechce. Servis to samozřejmě nemělo viz výčet závad Mám v plánu si ho vzít a dát si to v rámci zábavy do kupy. Plus bych nehuntoval do práce svou Octavii. Otázka je, co si za ní říct? Před 3 lety se za ní dávalo 30tis a to byla ještě v cajku docela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 no, člověče, nevím, do toho by se mi teda nechtělo, páč to bude vyžadovat ještě nemalou investici, kromě té prvotní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Noo podle mě ji jinak asi nepodá a do šrotu to je škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 To bych šel radši do felicie ale zachovalé na drncání do prace ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Spíš by mě zajímala tedy ta cenovka,,,,, Mám říct 10 tis? Nebo jí mám říct ať dá 15 tis za servis a pak dá auto do bazaru za 25? Tak jako tak na tom už těch 30 nevydělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Za těch 10t. by to asi šlo koupit. Platí se tam ještě nějaká eko daň při přepise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Když to tak čtu,tak to 15 asi nespraví.To auto je zadarmo drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) za 15t ti mužu prodat mou feldu, tak je komplet opravená, od brzd po go převodovky a novou spojku.. a jediná investice je vyměna oleje v motoru... )))) Editováno: 1. Červen 2014, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Noo když mě právě to opravování vadit nebude.... Jestli někdo zná mou O1 Scout, tak víte, že se rád hrabu v autech To jsou ale všechno jen povídačky okolo. Otázka byla jakou má cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Ja bych to videl tak na 15-20. Zas jako za 10 000 se prodavaj daleko starsi a horsi auta. Pokud se v tom rad vrtas, tak z toho jeste udelas spolehlivyho daily drivera... Editováno: 1. Červen 2014, autor: Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 pokud je to už Euro 3, tak nic, pokud je to Euro 2 tak 3 litry ekodaň. Jinak víc jak 15 bych za to nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak jsem jí vzal za 7 tis. Vyměnil olej, filtr, vyčistil čidla a olejnička už nebliká. Za 3300 se nakoupil přední díl výfuku, zadní silentbloky,čepy řízení a stahovačka... Joo a 2 tuby Tempa :D Kontrolka bagu je protože se odpojila sedačka a kontrolka ABS je kvůli zadnímu bubnu. Nakonec to nebude taková hrůza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 no vidíš, když se daří, tak se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.