Clint Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nevím chlapi odkud kdo jste, ale tady je to 500m.n.m. čili souvislá bílá vrstva sněhu, cca 5cm, ale silnice suché a sjízdné. Je to jenom u nás, pač o kilák dál už po sněhu skoro ani památky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 (editace) Pro zájemce o spanilou jízdu z Prahy na Clintův sraz u rekonstruovaného motorestu - odjezd ve stanovený den v 10:30 hod z benzínové pumpy Benzina na Bělohorské ulici v Praze 6. (GPS Mapy.cz 50°4'36.727"N, 14°20'6.674"E ) Editováno: 9. Prosinec 2012, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Pawouk, idealni misto, dorazim tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Už víš čím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 no porad mam u baraku FI TDI, kterou tedko jezdim a v garazi je motokara, uvidime asi podle pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 OK, pridavam se na spanilou jizdu Prahou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 radius, od O2 areny mi to vychazi na cca 25 minut, tak jestli pojedes nekde kolem muzem dat spicha driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 v 10:20 na Benzině, káva + cígo a jede se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Abys to tam nevyhodil do luftu s tím čvaňhákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 toz pravda, doufam ze mame nekuracky salonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 jj, to je pravda, nekuracky salonek by byl fajn... ty jo ja uz se nemuzu soboty dockat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) Chlapi, salónek bude takový, jaký si ho uděláme sami. Já sám jsem nekuřák, takže bude asi nekuřácký a kdo si bude chtít dát Habáno, dá si ho za dveřma v restauraci To je fér nebo ne? Myslel jsem, že se mi podaří alespoň trochu auto umejt, ale moc to nevidím, pač v mrazu to mejt je nesmysl (takhle jsem si odepsal na supovi zámek loni). Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 ja jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Clinte, a co to srazové parkoviště u toho zrušeného motorestu, není tam moc sněhu? Aby se nemusel volat nějaký zemědělec s traktorem, aby nás vytáhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To je dobrá otázka, zatím nevím, nebyl jsem se tam teď podívat, ale metr tam nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tak to je pohoda, co je do metru tak se da projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Ja mam prvni zkusenost se snehem a benzinem a je to utrpeni, s F2 1.2HTP jsem nemohl prejet 10cm snehu od pluhu. Uz zacinam chapat, proc nekteri lidi menej zimaky kazdou sezonu a ja mel 4 lety na stary Okte a drzela... uvidime co ta nova, ale ten predek je sakra lehkej. PS: uz se prej do firmy kupujou TSI , netusim k cemu do mesta, ale treba to lip potahne na Zizkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 TSI je super, aspon´to jede kdyz se to roztoci jinak ja jezdim zatim tedko porad zimni fabkou TDI a ta se snehem nema ani nejmensi problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) TDI ma tezkej motor (1.6 TDI uz mozna ne), takze se to pekne zakusuje do snehu, zato 1.2HTP plave i na asfaltu a na srazu jeste muzeme probrat tenhle clanek http://www.1227.cz/component/content/article/5-clanky/128-nejrizikovejsi-motory-ojetych-i-novych-aut Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 jj, to je pravda, nafta ma v tomhle vyhodu, nastesti ja mam starou dobrou 1.9 no jo a na seznamu je samej benzin, a o prvnich naftacich je to zname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Tak nás všechny benzíňáky budeš zachraňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 no to nevim, nejak mi chybi tedko climatronic s vyhrivanim sedacek, navic, dko by vas poslouchal, ze mam naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Tak dobře, my si najdem jinou "oběť ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 .....Myslel jsem, že se mi podaří alespoň trochu auto umejt, ale moc to nevidím, pač v mrazu to mejt je nesmysl.... Nestresuj se,já budu mít nejspíš taky nemyté vozidlo a pozor - nemám na plecháčích ani poklice,tak doufám že vám nebudu dělat ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To teda budeš!No a my se sejdem v 10:00 u mě před barákem, co ty na to pane bratr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky