Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Pro zájemce o spanilou jízdu z Prahy na Clintův sraz u rekonstruovaného motorestu - odjezd ve stanovený den v 10:30 hod z benzínové pumpy Benzina na Bělohorské ulici v Praze 6.

(GPS Mapy.cz 50°4'36.727"N, 14°20'6.674"E ) :kol-47:

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, salónek bude takový, jaký si ho uděláme sami. Já sám jsem nekuřák, takže bude asi nekuřácký a kdo si bude chtít dát Habáno, dá si ho za dveřma v restauraci ;) To je fér nebo ne?

Myslel jsem, že se mi podaří alespoň trochu auto umejt, ale moc to nevidím, pač v mrazu to mejt je nesmysl (takhle jsem si odepsal na supovi zámek loni).

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ja mam prvni zkusenost se snehem a benzinem a je to utrpeni, s F2 1.2HTP jsem nemohl prejet 10cm snehu od pluhu. Uz zacinam chapat, proc nekteri lidi menej zimaky kazdou sezonu a ja mel 4 lety na stary Okte a drzela... uvidime co ta nova, ale ten predek je sakra lehkej.

PS:

uz se prej do firmy kupujou TSI :D, netusim k cemu do mesta, ale treba to lip potahne na Zizkov :D

Odkaz ke komentáři

.....Myslel jsem, že se mi podaří alespoň trochu auto umejt, ale moc to nevidím, pač v mrazu to mejt je nesmysl....

Nestresuj se,já budu mít nejspíš taky nemyté vozidlo a pozor - nemám na plecháčích ani poklice,tak doufám že vám nebudu dělat ostudu kol119

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...