Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Výborně, obeslal jsem loňské účastníky soukromými maily....

Doufám, že se ovšem přidají i ti, co nakonec nedorazili pro pracovní vytíženost a další noví, co chtějí společně pokecat a poznat skvělé lidi...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, tez bych rad dorazil, ale takhle dopredu kdo vi jaky bude pocasi, jestli bude svitit slunko, tak to neni nic pro mou krasnou plet, ehm perlet :D. Ja mam radsi snehove zaveje, takze si tohle pocasi moc uzivam a odzkouseno - 1.9 TDI drzi na snehu nasobne lip, nez 1.4 MPI. Takze tezsi motor = vice zakousle gumy do snehu. Toto by mozna platilo na manzelky, bezpecnost nadevse a proto je potreba tezky velko objemovy diesel. Kdyz mi nekdo pujci 1.8 TSI, muzu zkusit, zda-li tento motor obstoji.

No a ted vazne, prijdu rad.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No já zatím nemůžu jen od 4. do 20 března (Čína) a dál nevím ale na 99% budu moct, páč ve středu předtím i potom je státní svátek a to teda nikam nepojedu. Alespoň si to myslím. Já se těšil jak malé děcko v tom prosinci a nic, takže doufám, že Máj, lásky čas mne uspokojí více :-) 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Teď mě tak napadá, že by mohl zcela vyjímečně dorazit se svou prdlavkou i Mavouš :D Že by jsme mu to okoukli, prolezli, případně vojeli klíčema :D

Jasně žeasi nebude mít oktávku, ale protože je to zdejší "ikona", mohli bychom mu to pro jednou prominout....;)

Odkaz ke komentáři

POZOR změna přátelé!

Po důkladném uvážení tentokrát zveme všechny příznivce a majitele značky OCTAVIA, tedy modelů první, druhé a nové třetí řady! Rádi poznáme nové lidi a pokud přijede někdo s trojkovou octávií, rádi si jí podrobně prohlédneme! :)

Dnes se mi podařilo na 4. května od 12:00 zamluvit na Lánech náš moto salónek a privátní parking!

• Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...