Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 ja bych byl pro variantu jen to posunout na sobotu stejny vikend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Posouváme termín na sobotu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Parada v tom pripade se mnou pocitejte... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 OK. Sobota 4. května není pro mne problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 nějak v Dubnu sem napíšu jak na tom budu, ale budu se snažit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) Počítám s tím a zapisuji do kalendáře. Editováno: 22. Únor 2013, autor: Pawouk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Výborně, obeslal jsem loňské účastníky soukromými maily.... Doufám, že se ovšem přidají i ti, co nakonec nedorazili pro pracovní vytíženost a další noví, co chtějí společně pokecat a poznat skvělé lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 uz ted se tesim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Když mi v tom nic nezabrání, tak se budu snažit přijet taky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No co by ti bránilo, leda manželka Zapiš si to do notesu a ber to jako svazáckej závazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Zdravim, tez bych rad dorazil, ale takhle dopredu kdo vi jaky bude pocasi, jestli bude svitit slunko, tak to neni nic pro mou krasnou plet, ehm perlet . Ja mam radsi snehove zaveje, takze si tohle pocasi moc uzivam a odzkouseno - 1.9 TDI drzi na snehu nasobne lip, nez 1.4 MPI. Takze tezsi motor = vice zakousle gumy do snehu. Toto by mozna platilo na manzelky, bezpecnost nadevse a proto je potreba tezky velko objemovy diesel. Kdyz mi nekdo pujci 1.8 TSI, muzu zkusit, zda-li tento motor obstoji. No a ted vazne, prijdu rad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 No já zatím nemůžu jen od 4. do 20 března (Čína) a dál nevím ale na 99% budu moct, páč ve středu předtím i potom je státní svátek a to teda nikam nepojedu. Alespoň si to myslím. Já se těšil jak malé děcko v tom prosinci a nic, takže doufám, že Máj, lásky čas mne uspokojí více :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 nějak v Dubnu sem napíšu jak na tom budu, ale budu se snažit vidím to stějně; až do teď bych měl mít volno, ale tento termín si vyznačím v kalendáři 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 ok, ted už se budu snažit přijed. minule zustalo pouze u slibů. zapisuji do kalendaře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) Perfektní hoši, doufám, že dostojíte jako správní chlapi svých slibů Už teď se těším.... Kde jsou veteráni DuK, Arlo..Treo...a další? Editováno: 23. Únor 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Písní si me Clinte do seznamu:-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Teď mě tak napadá, že by mohl zcela vyjímečně dorazit se svou prdlavkou i Mavouš Že by jsme mu to okoukli, prolezli, případně vojeli klíčema Jasně žeasi nebude mít oktávku, ale protože je to zdejší "ikona", mohli bychom mu to pro jednou prominout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Naprosty souhlas. Ja taky nevim jestli uz budu mit octavku, takze ho nemuzu odsoudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Kde jsou veteráni DuK, Arlo..Treo...a další? Tu sem :-). Zatím nevím o ničem, co by mi bránilo v účasti. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Mám sice ranní , ale zařídim si volno a rád přijedu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Vypadá to na slibnou účast ,tak doufám že to každému jednotlivému z Vás přihlášených vyjde a setkáme se všichni společně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 POZOR změna přátelé! Po důkladném uvážení tentokrát zveme všechny příznivce a majitele značky OCTAVIA, tedy modelů první, druhé a nové třetí řady! Rádi poznáme nové lidi a pokud přijede někdo s trojkovou octávií, rádi si jí podrobně prohlédneme! Dnes se mi podařilo na 4. května od 12:00 zamluvit na Lánech náš moto salónek a privátní parking! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Clinte parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Hele Clinte, ja kvuli tobe prodam kvalitni vybavenou Oktavku 1 a ty pak napises, ze muzou prijet i jednicky? Vam tam na truc prijedu s FELDOU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 no u me posledni vyvoj vypada, ze stejne dorazim znovu fabii, nejak se mi nedari sehnat neco co by me lakalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky