kokta7 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 mě se všichni budou smát, že přijedu v kombíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 presne tak, veskera sranda pujde na tvuj ucet, kombi a nafta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 to tam budou jen 2 kombajny v naftě ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 To víš, dal ses do klubu TSI, případně TFSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2013 JJ, je to tak. Ropáky zašpuntujeme banánem do vejfuku a polejeme benzínem, to je taková tradice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) tome nic si z toho nedelej, nafta je taky zvana a clinta neber vazne, toho s tema jeho rychlostma pred srazem zavrou a bud prijede jen na vychazku a nebo na kole Editováno: 30. Září 2013, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2013 A nebo mě přiveze Ozák, budu ho hecovat na dálnici, aby předjel co uvidí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) A já se vám budu lepit na prdel:-) :-) PS Kokta v kombajnu to si budu muset vyfotit...:-) Editováno: 30. Září 2013, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Pokud nepojedu služebně pryč, tak přijedu taky v kombajnovém ropáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 jaky jenom kombi a nafta, ještě k tomu haldex a 2 cm, pojedeme do terénu a ukážu vám jak je nahovno haldex já pomalu asi taky přecházím na TSI, takže fakt ropa vymizí asi pozveme firmu, co dělá statistiku do Lán já se vám lepit na prdel nebudu, protože scout má taky 103kw nebo sup taky 103kw takže tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 :-D Tak to pak budu jedinej ropák :-) to je fajne :-) no rád si na srazu vyslechnu proč zrovna jen benzín..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 tak předpokládám, že 15.10 asi mít auto nebudu, pokud se něco totaálně neurychlí. takže přijedu taky naftou, minule jsem tam byl s mojí bejvalou bílou taky jedině ropák a musel sem platit utrátu, takže ted platíš ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 no jasně...... já si totiž od nového roku ty peníze tisknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 No tak Koktu už jsme zlomili a bude kupovat TSI a je tu další ropak... Clinte priprav kreslo a elektricky soky mi mu tu naftu z hlavy na srazu dostaneme...:-) Neee to je jen takový popichovani rádi te tam všichni uvidíme čím víc octavek tím lépe:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 No musím říct že už se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 ok už koukám po 2.0 TDI a zase čipek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 ja vedel kokto ze ti to dlouho nevydrzi, aby sis nevybral bilou naftu, to je proste uchylka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 prosím tě jed chytat kňoury jasně že chci TSI, vyzkoušet taky něco jiného v "praxi" při nejhorším si koupím zpátky vrak a přehodím tam common rail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Debatu TSI vs TDI jsem přesunul do Clubu. Tady to už bylo brutálně OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 člověk tu chvíli není a už se tady naftaři upalují na hranicích jako pekelníci benzín patří do zapalovačů, to si pánové pamatujte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Šmarjá, další šťoura. Asi to tady celé zamknu, a bude po ptákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 honzi každej nenajede za rok 70k km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 njn jinak to zatím vypadá docela nadějně, že bych se zastavil taky. Musím v pátek do Boule, tak bych měl být i v ČR. Ale zatím je to stále ve stádiu MOŽNÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Honzo ve tvem pripade ma nafta i vyznam... a hlavne nafta patri do kamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 tak promluvil člověk, který vlastnil několikero pojízdných kamen jaj, to zas dostaneme od spidermana do tlamy za mimotematickou rozpravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky