Arlo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 preferuji prvni vikend v kvetnu, ale mas to tam tak nejak orientacne nalupany... To jsme na rs srazu 1-3.5. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Arlo diky, ja mel za to, ze jsem to nezaskrtl skoda ze nemuzu ten vikend 24. ale pritulka ma narozky, takze bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Zatím to vypadá na duben,ale raději bych preferoval květen -kvůli počasí. Uvidíme jak na tom budou ostatní s účastí.. Posléze se zadá pevný termín nebo se jinak nedohodneme. Dík M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Muzu pulku kvetnovych vikendu, chtelo by to hodit nejaky termin natvrdo a pak se to da vzdy domluvit. Treba uz tedko rict, ze podzimni sraz bude treba 3. vikend v zari, at s tim kazdy muze u nejakych delsich planu pocitat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) no ja bych se take ukazal jestli muzu:) ale první víkend v kvetnu urcite ne,to je RS sraz a ja to mam 10km:) Editováno: 9. leden 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Samozřejmě přijeď. Každá Octavia je vítána! A ke kolizi termínů určitě nedojde - nejsi sám z RS Clubu, je tady Ozi a Arlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Pawouku, to máš volný jenom jeden víkend??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jak jeden? Označil jsem v květnu dvě soboty, kdy se mě to hodí nejvíc. 17.5. bych měl mít pohotovost. A 31.5. je sraz Skodahome, tak to třeba někteří budou tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 No zatím to vypadá na ten konec dubna, to nemůžeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jestli myslíš 19.4. tak můžu. Já dával květen proto, že už bývá tepleji a sám jsem to někde výš psal. Asi bude lepší, když tedy tento termín vyhlásíš jako pevný, zatím má nejvíc hlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 clinte, koncem dubna myslis toho 19? nebo kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 já nemůžu říct žádný termín; řídím se podle práce. Takže to i u mě bude pudová záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Ano zatím to vypadá na sobotu 19.4.2014.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 takze sobota 19,04,2014? mne to je vcelku jedno mimo ten prvni vikend,ale potrebuji to vedet tak mesic dopredu,abych kdyz budu mit smenu tak si vymenil a nebo vzal dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 presne tak to vypada, on to Clint uzavre tento tyden o vikendu az budem sedet v Krusarne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Tak 19.4 určitě nedorazim páč jsou velikonoce a budu mimo Prágl:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Chlapy to je pravda,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 To je tady samej křesťan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 tak ofišl termín ještě nebyl dán, ale 19.4 to fakt být nemůže asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Já si myslím, že už by tedy měl být stanoven pevný termín. Takto se to nikdy nedohodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 19.4. vypadá docela dobře, protože jsem si naplánoval na 18.4. svezení v Sosnové na okruhu. Teď jen doufám, že z práce nedorazí "nabídka, která se neodmítá". Pak bych musel oboje odpískat a jít za prací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 No tak tedy s Clintem pořešíme definitivní termín,neboť těžko se asi shodneme všichni na stejném dni. Vždy bude někdo komu se to nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Tak tak, hlavně, aby se to hodilo Koktovi, musíme pořešit ty světla, co nedávno pokazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 hlavně radiusovi, bez něj by tam byla nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 ještě místo co mě zaujalo s krásným vydlážděním parkovištem: http://www.hotel-certousy.cz/node/218 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky