MichalRr Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Můžeš přezbrojit na Rapida, tam ti jich stačí méně a v podstatě si kupuješ stejnou šunku. Bohužel v tomhle s tebou musím souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 (editace) Akorát rapida bez výkonnějšího motoru, a zas taková tragedie o3 není Editováno: 3. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Také si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 když už budu Octaviasta tak určitě přijedu i na letních gumách A na kdy máš termín dodání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 já a Hurikán88 se hlásíme, že přijedeme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Hurikán ma tiskového mluvčího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Taky bych rad zavital :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 nou, jen Kokta ma povidavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Hurikan se koukal na film Klauni a mezi tou kravinou se domluvil s Jonnym na srazu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Rapida muzes mit v dieslu nebo s motorem 1.4 TSI, oboji je vlivem vahy "vykonejsi" nez minimalne polovina 03. Kazdy kupuje prave 1.6 a 1.4 do oktavek. Naopak sehnat 1.2 v oktavce je nadlidskej vykon, neznam nikoho. Koty a co stara okta? Novou beres na operativni leasing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Rádi na srazu poznáme nové tváře, každý nový je vítán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Radiusy: 1,4TSI v rapidu máš ale pouze s DSG, manál s 1,4 se tam prý nevejde, proto to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Zdarvím ve spolek! Nejprve bych chtěl potvrdit svoji účast na 6.Clintově srazu pirátů! Rád přijedu, i když teda asi nebude ten ohníček s Koktou, který zmiňoval Clint. Pak jsem se chtěl podělit o své poznatky z cest... Před pár hodinama jsem se vrátil z Rumunska (služební cesta). Tentokrát jsem potřeboval přejíždět z místa na místo a navíc jsem měl zastávku v Maďarsku, takže jsem jel autem. Opět musím potvrdit, že suverénně nejhorší cesty u nás!!! Měl jsem možnost cestovat i po relativně malých silnicích a byla to naprostá paráda. Cesta Slovensko, Maďarsko, Rumunsko naprostá pohoda, relax. Při takovýchto podmínkách si člověk opravdu užije kultivovanost a dynamiku motoru plus všechny ty vychytávky jako je automatické přepínání dálkových světel, zatmavení zrcátek nebo canton s Columbem. Upřímně jsem se do auta zamiloval ještě o něco více. Na příští cestě vezmu šediváka na Transfagarashan. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) no paráda dva šediváci konečně spolu a možná příjde i kouzelník Editováno: 4. Září 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) Jeden rychlej, druhy ... Editováno: 4. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 sériovej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Já bych bral i ten sériovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 no paráda dva šediváci konečně spolu a možná příjde i kouzelník kouzelník? jupííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Radeji kouzelnici a kdyby umela mi taky jedni RSo prikouzlit, byl bych rad. Nepohrdnul bych ani BMW M3 viz. vcerejsi autosalon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SidCZ Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jestli dobře počítám......budou šediváci tři. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Radiusy: 1,4TSI v rapidu máš ale pouze s DSG, manál s 1,4 se tam prý nevejde, proto to tak je.To vim, jen rikam ze Rapid muze mit i poradny motory!Ja si snad pujcim Hyundaie i20 a budou sedivky 4ri , nedavno jsem potkal sedivku v kombiku... co to je za modu. To uz RSA jsou jen modry a sedivy? Modra metla za priplatek a sedivka v cene? Editováno: 5. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Můžeš přezbrojit na Rapida, tam ti jich stačí méně a v podstatě si kupuješ stejnou šunku. Taková 1,2 TSI ta by k tobě sedla. Podívej Kotyho, taky má objednáno sice O3, ale s motorem z KinderCar a už teď má slunce v duši. Né agresivitu, rychlost, hazard, spálené gumy, vysokou spotřebu, samá pokuta atd. Bral bych raději 1.4 TSI ale nebyla možnost. To je jediné čeho se bojím - motor a jeho vlastnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Boys, na toto máte Clintův klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SidCZ Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) to:Radius:Šedá steel je jedna ze tří barev dělaná jen pro RSo tak to byl jeden z důvodů proč tahle barva, když pominu, že se mi hlavně líbí.Jo.....a je praktická,špína je na ní špatně vidět,není to jak s černou(ten kdo měl jistě ví své) i když černá je krásná......vlastně každá barva RSu sluší Je ale fakt že zde se šedivákama jsme se zde sešly,ale většinou potkávám RSa modré a bílé....... Editováno: 6. Září 2014, autor: SidCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Já bych do steelky šel v současné době také, nebo bílá či červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky