Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy


Clint

Doporučené příspěvky

Alespoň počasí vypadá na zítřek solidně:

Počasí přes den (07-24):Skoro jasno až polojasno, odpoledne a večer od severozápadu přibýváníoblačnosti, později večer na severozápadě ojediněle přeháňky.Nejvyšší teploty 19 až 23 °C,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne tohle opravdu nemá význam, dopředu se to svolává s celkem velkým předstihem. Chápu samozřejmě, že se ne vždy každému přihlášenému podaří přijet. I ty omluvy přijímám, ale aby nakonec přijela polovina lidí, to myslím o něčem svědčí. Zvlášť v porovnání s loňským podzimním srazem. Na pokec nám stačí čaj o 5, kam koneckonců přijede stejný počet lidí.

Jasně není to žádná monstrakce, ale to si každý musí rozmyslet jestli má opravdu zájem přijet.(Já kvůli tomu dnes odjel od rodiny - 2 hodiny cesty do Lán a pak zpět).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele třeba mě to nevychází už druhý rok, prostě to tak, je, ale napíšu to rovnou že nepřijedu, taky mě sere když jsem na něčem domluvený a potom hodinu před tím mi to někdo zruší, to bych vytekl... Jinak ono je to taky možná proto, že tady píšeme skoro jako bychom seděli někde v hospodě a tím pádem osobní schůzka není tak důležitá, protože si všechno řekneme tady... :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co Ti na to mám říct?

V práci si může málokdo z nás vymýšlet, to plně chápu, ty ostaní dúvody jsou otázkou priorit.

Holt mi připadá zbytečné v současné chvíli nabourávat víkend srazem pro pár věrných, kteří se dokážou domluvit na pokec i v jiné dny.

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chapu, ja vzdy kdyz neco slibim tak to splnim. No ja to neslibil, na seznam jsem byl napsan tak nejak automaticky ale fajn prijed jsem stejne chtel a mel jsem to v planu, jsou ovsem veci ktere clovek neovlivni a ja mel vazny duvod, hokej to nebyl- ten jsem ani nevidel. Jinak s tebou souhlasim.

Ale priste mi za trest muzete strkat nos ke Clintovo dehtu k vyfuku a privazat me do jeho vibrujici dehtove sedacky na 10 min. [emoji3]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, děkuji za Vaši účast.... :kol-47: 

 

Jak se ukázalo, spousta lidiček naslibovala, někteří se omluvili a někteří neměli ani tu slušnost napsat, sorry...nepřijedu, nemohu. I tak ale byl sraz pěknej, sešla se víceméně naše elita, co se sjíždí na pravidelných Čajích o páté plus někteří další.

 

Dohodli jsme se rovněž se Stanem, že VII. Clintův sraz byl poslední....a účastí nejslabší. Dovedu pochopit, že ne vždy to každému vyjde, ale dva roky Stringo je dlouhá doba a pokud bys chtěl, jde všechno ;)  Já osobně neměl ještě nikdy neúčast a to ani na srazech, ani na Čajích. Rodina šla mimo, v práci jsem si vzal volno. Prostě když chceš, tak to jde (ovšem ne vždy)....

 

Další srazy budou jen ve formátu měsíčních "Čajích o páté".

 

Jinak fotečky nějaké dodám já, jiné Pawouk.

 

Zde zatím jedna po příjezdu, kdy Ozi chudák brečel, že nemohl přijet svým autem...Bylo nám ho líto :D

 

post-32269-0-43726400-1431808573_thumb.j

 

 

  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mám dojem, že bylo kolem desáté večer.....My dali oběd a večeři, Motos s Panchem ještě sváču o velikosti oběda :) To maso, co jsi nemohl dojíst tak oni sežrali celkem tři :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože mají tréning a zdravá strava je ta pravidelná strava, Motos s Panchem dodržují pravidelný příjem každé 2h oběd nebo večeře. Fotky pěkné, ale sraz tam kazí velké množství těch veteránů ( O2 ), jestli ta auta vyhrabali z muzea technického nebo co, nevím.  :kol-98:  

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby alespoň jen ty naleštěné veterány OII FL, ale jezdit na sraz s obyčejnou vykopávkou OII je už skoro ostuda co? :D A to ještě ten nejmenovaný člen přijel s odřenejma liťákama ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...