Clint Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Určitě Rádi tě poznáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Super, take Vas rad poznam! Rovnou se priznavam, ze jsem na podobnem srazu nikdy nebyl. Je neco, co bych mel vedet? Neco s sebou, nebo tak? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) Nic prakticky nepotřebuješ, jen nezapomeň auto a dobrou náladu (ta zelená je moc pěkná) Editováno: 11. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ano, právě jsem se vrátil z Lán..... Provedl jsem inspekční jízdu s těmito poznatky: Hotel Classic je čerstvě po znovu-otevření. Změnil majitele, změnil personál, i kuchaře samozřejmě. To je ovšem vše, co se změn týče. Vybavení, privátní nekuřácký salónek zůstává, vejde se do něj až 35 účastníků. Samozřejmě je k dispozici "čipovaná kofola" (žádná ZULU kola atd) a malinovka. Pro masožrouty jsou k dispozici žebra a kolínko s křenem, nechybí ani česnečka. Parkoviště je privátní, bez změny a to je důležité Jídeláček k nahlédnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jídeláček hezký, ale co ta zabíječka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No pečené kolínko tam je, můžeš si ho dát dvakrát Jinak mi šéf kuchyně sdělil, že na přání pro tebe ještě může: 1/ Duo pečených divočáků na klacku po myslivecku 2/ Pečený celý muflon na alpských bylinkách 3/ Půlka smažené krávy v kotli po čertovsku 4/ 50kg grilovaných vepřových žebírek ala pračlověk 5/ Mamutí kolena na černém pivku (v současné době nedostupné) 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Muzu se k Vam taky pridat? :-)) Super, take Vas rad poznam! Rovnou se priznavam, ze jsem na podobnem srazu nikdy nebyl. Je neco, co bych mel vedet? Neco s sebou, nebo tak? :-D Na sraze je to myslím vždy v pohodě, a mám takový pocit, že zelenou Octu jsme ještě mezi sebou neměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já chci taky zelenou oktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já bych toho chtěl...ale nemám na to !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Copak ty uděláš pár přesčasů na Ikarusu, ale my máme přesčasy zakázané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 U nás také od 1.1. přesčasy KO ale jen když fabrika náhodou potřebuje, to je nezajímá volný víkend, že člověk něco má, třeba zrovna jdu v sobotu do práce i v neděli a nezájemka že jsem měl plány... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Tak super, uz se tesim! Jidelnicek vypada dobre, hlavne me bavi ty mimoprazske ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jo ty ceny mi docela a doslova vyrazily dech! Takové ceny běžně nemáme ani v okolí Plzně!!! Zítra to kluci nejspíš klapne a přijedu, sice budu mít malou, ale tak co, alespoň na chvilku pokecat a Kokta mi něco vyčte přes DIAG... Dneska mi začalo hučet nejspíš ložisko a rozsvítilo se mi na palubce skoro všechno (tlak v pneu, ABS a ASR) tak doufám že neodešlo čidlo ale je to vina nějak toho ložiska mno uvidíme, každopádně se těším (alespoň zase na čas o mě nebude poletovat fáma o Clintově fantomovi, nebo jak jste mě to nazvali nedávno ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já mohu místopřísežně prohlásit, že Stringo je skutečná osoba a ne nějaký virtuální avatar. Sice doteď neznám ani jeho křestní jméno, ale viděl a mluvil jsem s ním osobně. Jinak "Čaj o páté" patří do Pirátského klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No vidíš, že to jde Já přijedu s Fábkou High Torque Power, jestli bude mokro, bych si nezašpinil pneumatiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já mohu místopřísežně prohlásit, že Stringo je skutečná osoba a ne nějaký virtuální avatar. Sice doteď neznám ani jeho křestní jméno, ale viděl a mluvil jsem s ním osobně. Jinak "Čaj o páté" patří do Pirátského klubu. A no jo, když ono to je skoro stejné v názvu Jinak Pawouku Honza, ale jestli jsi na tom stejně jako já, tak budeš za týden vědět zase prd, já ač jsem několikrát už jména věděl, stejně to zapomenu a znám jen přezdívky a vovovovo tom to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Me taky kazdej zna jen podle prezdivky. [emoji2] Editováno: 12. Březen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Což je ve Tvém případě docela náročný úkol odhalit jak se doopravdy jmenuješ... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Ahoj kluci musim se omluvit, ale na kvetnovem srazku budu chybet. Koukejte sem dat poradny fotky a dejte si chipovanou kofolu i za me Editováno: 23. Březen 2015, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Arlo, z tebe se stal totální absentér Nejezdíš ani na čaje....a to všechno snad kvůli tomu mlácení s holí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jj presne... jsem zvedav jestli potkam v jp nejakou skodarnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Clinte, napiš mě tam také. Zatím to je tak 90% že ano, ale po.... se to může kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ahoj kluci musim se omluvit, ale na kvetnovem srazku budu chybet. Koukejte sem dat poradny fotky a dejte si chipovanou kofolu i za me no toto!kdo mě doveze zásilku masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Tak nové samolepky jsou v tisku. K dispozici budou samozřejmě zdarma již na Čaji o páté 17. dubna a pak samozřejmě na oficiálním srazu v květnu. Na výběr bude vnitřní i vnější. Zde náhled: Editováno: 30. Březen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 a ja dostanu za rok 2014, kdyz jsem dojel na jeden caj o pate??? 2015 povazuji za samozrejmost, ze dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky