Clint Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Stringo: Kokta s nimi jezdí a asi problém neměl, ale homologované nejsou, to souhlas. Kokta: Už jsem měnil snad každou dvakrát, v podstatě odešly jen ty na denním svícení, jinak jiné žárovky jsem neměnil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 mam homologanovaou mlhovku s denním a každy mě může říct co, pokud by měli keci tak přepnu na běžný světla a je to a v maxidotu vypnu denní lidi si mění podvozky, pružiny, vzducháče a to ničemu nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Ano tak to je, každý si mění kde co, ale tohle je vidět a žádná LED žárovka není homologovaná pro provoz... Já je také mám v mlhovkách, ale prostě to tam být nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 (editace) Jsem velice rád,že se sraz vydařil. Plně chápu,že v době prázdnin a tím i dovolených se ne každému hodil termín,nicméně letos ještě jeden sraz bude . Pokud někdo nedorazil z důvodu že si myslel,že jen to jen pro zvané - rozhodně tomu tak není. Sraz je otevřen všem majitelům Octávií I.,II. či III.generace bez rozdílu stáří majitele (majitelky). Srdečně jsou tedy zváni všichni !! Ostatně na prvním srazu jsme se taky seznamovali poprvé osobně. Sraz není oficiálním srazem Škodahome. Spolu s Clintem a víceméně i ostatními účastníky jsme se shodli na uskutečnění srazů dvakrát do roka. Letos tedy bude ještě v září / říjnu a od tohoto srazu se pak bude konat srázek vždy na jaře a pak na podzim. Stejně tak zatím stále zůstává stejné srazové místo v Lánech z důvodů jak parkování tak možnosti být pod střechou v salonku restaurantu Classic při nepřízni počasí. Děkuji všem za účast a těším se na další setkání. Editováno: 14. Červenec 2013, autor: stanmar 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Lépe se to napsat nedalo a už se těším na podzimní srázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Už je podzim? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Pro zájemce o sluneční clony, sada za 1990,- pro sedan. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-sdn-protislunecni-clony-do-auta-3ks-id:9075.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Díky za post, bohužel ta zadní clona je pro mě těžko použitelná (nefachal by pak korektně snímač na stmívání vnitřního zrcátka při oslnění zezadu) Ale ty boční by se hodily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 už není potřeba, protože tě přes to nikdo neoslní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) To mě také napadlo Jinak jsem koukal na ten vícenásobnej spínač světel s polohou AUTO a vychází kolem 1400-1500Kč, to je docela ranec za jeden vypínač kurnik.....(co jsi zjistil ty Motosmane?) Resp. vyjde i kolem 1200-1300 Kč, ale plus pošta, takže jsme tam zas.... Editováno: 15. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Mohu potvrdit, přes zadní roletku prakticky nedochází k oslnění vnitřním zpětným zrcátkem. Takže počítám, že u této clony to bude obdobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Zatím jsem nic nezjistil. Chci zkusit ještě Škodovku v Podbabě, nebo Přerosta a jednoho dědu s autodílama.Dám vědět cenu. Zadní clonu jsem měl na všech autech a stmívání zrcátka fungovalo. Jenže na mě to bylo už moc, tak jsem to vypínal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Spínač - Škoda Podbaba 1574,- Kč. Ale - mají 4 varianty,cena stejná. Bez VIN si nedojdou ani na záchod. Rozdíl mezi nima je prý v zapojení portů. No nevím. Poptám ještě jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tak si to objednejte přes net, tenhle 100% funguje jak na před FL scoutu tak i na mé... hold každá dodělávka stojí kačky http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Já koupil AUTO-více polohovej vypínač za 550kč přes S-bazar, jinak na www.skoda-díly.cz mají přepínače za 1319kč s DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Ještě jsem našel tohle: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=71 Jinak rozdíl mezi spínači je asi v přípravě pro living home/coming home. Já ho nemám a ani nechci, takže půjdu na jistotu cc autodíly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 To AUTO/TUNEL je primárně pro automatické svícení potkávacích světel (podle senzoru světla rozsvěcuje a zhasíná potkávačky (např.v tunelech), separátně přes něj jde Coming home / leaving home... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 CH/LH je jen o kódování, je mu jedno jaky mas vypínač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) To určitě. Ale koukni na rozdíly. http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-vicenas-11_11 http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel Editováno: 15. Červenec 2013, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) s tím logem je na před FL, s auto logem je na FL, kupte si kterej sem vám posílal a ten bude 100% fungovat a vlastně byl i v tvým autě.... Odzkoušneo na scout MR 2008 a moje MR 2012 Editováno: 15. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Tak pokud je to jen o kodování, tak mi pověz jak to mám já, že když dám do polohy 0 = nesvítí vůbec / potkávačky = svítí pořád / AUTO = svítí podle toho zda je tma nebo světlo. nebo jsem to nikdy nezkusil za tmy dát do polohy 0... to schválně vyzkouším dneska večer, vypnu spínač a uvidim, jestli se mi rozsvítí předsvit až odemknu Jinak jak píše kokta, kromě obrázku v tom rozdíl není, měl jsem v autě oba, napřed obrázek tunelu, ale ten se mi nelíbil, tak jsem koupil potom ten s nápisem AUTO, jenom jsem je vyměnil a vše šlape, takže v tom nic jiného být nemůže Editováno: 15. Červenec 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 OK. vezmu ten co doporučuje kokta7. Jistota je jistota. Clint: budeš li chtít, vezmu Ti ho na sebe a nějak doručím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Ten chromovej se mi nějak líbí víc, ale otázka je, jestli bude fachčit....( http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=71 ) To je ten co jsi našel první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky