Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Jsem velice rád,že se sraz vydařil.

Plně chápu,že v době prázdnin a tím i dovolených se ne každému hodil termín,nicméně letos ještě jeden sraz bude .

Pokud někdo nedorazil z důvodu že si myslel,že jen to jen pro zvané - rozhodně tomu tak není.

Sraz je otevřen všem majitelům Octávií I.,II. či III.generace bez rozdílu stáří majitele (majitelky).

Srdečně jsou tedy zváni všichni !!

Ostatně na prvním srazu jsme se taky seznamovali poprvé osobně.

Sraz není oficiálním srazem Škodahome.

Spolu s Clintem a víceméně i ostatními účastníky jsme se shodli na uskutečnění srazů dvakrát do roka.

Letos tedy bude ještě v září / říjnu a od tohoto srazu se pak bude konat srázek vždy na jaře a pak na podzim.

Stejně tak zatím stále zůstává stejné srazové místo v Lánech z důvodů jak parkování tak možnosti být pod střechou v salonku restaurantu Classic při nepřízni počasí.

Děkuji všem za účast a těším se na další setkání.

Editováno: , autor: stanmar
  • Pozitivní 5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě také napadlo :D   Jinak jsem koukal na ten vícenásobnej spínač světel s polohou AUTO a vychází kolem 1400-1500Kč, to je docela ranec za jeden vypínač kurnik.....(co jsi zjistil ty Motosmane?)

Resp. vyjde i kolem 1200-1300 Kč, ale plus pošta, takže jsme tam zas....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak pokud je to jen o kodování, tak mi pověz jak to mám já, že když dám do polohy 0 = nesvítí vůbec / potkávačky = svítí pořád / AUTO = svítí podle toho zda je tma nebo světlo. :kol-32: nebo jsem to nikdy nezkusil za tmy dát do polohy 0... to schválně vyzkouším dneska večer, vypnu spínač a uvidim, jestli se mi rozsvítí předsvit až odemknu :kol-31:

Jinak jak píše kokta, kromě obrázku v tom rozdíl není, měl jsem v autě oba, napřed obrázek tunelu, ale ten se mi nelíbil, tak jsem koupil potom ten s nápisem AUTO, jenom jsem je vyměnil a vše šlape, takže v tom nic jiného být nemůže :kol-28:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...