Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Jen ochutnávka: IMG_6092.JPG IMG_6087.JPG Kokta.jpg nějaké popisky my nebyly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 ta Tatra (Tatraplán Sport) v muzeu je Munzarova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Ja bydlim na Cernaku ;-) Auto sme predjizdeli na rovince, kde videt bylo a najezd do zatacky byl ze sirky, aby sme se na cisto vesli do pruhu ;-) A prece Te nepovezu tak, abych Te vyklopil. Myslel jsem na Tvyho psa :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) dneska 30km a start/stop ani hovno asi jsme ho úspěšně pohřbili díky Editováno: 11. Květen 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Tak to buď rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Děkuji všem účastníkům + i těm kteří na nás mysleli, ale nemohli se z rozličných důvodů srazu zúčastnit. Sraz to byl dle mého názoru vydařený, diskuze proběhla na různých úrovních a v neposlední řadě jsem rád, že přijeli i kolegové z OC a hlavně obdivuji nejstaršího automobilového účastníka...to je prostě Octavia jak má být ! Těším se již na další sraz a setkání s vámi 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Sraz se vydaril, taky dik za svezeni vsem. Johny, ja se nelekl ty zatacky, ale toho jak radis a taky toho, ze do ty zatacky nebylo videt a tys na 90% chtel to auto predjet... pak mi doslo, ze mam doma psa a pritelkyne neni moc schopna dolejt ani vodu... pak me taky zajima kde jste byli? Jste me dojeli nejak pozde a co ze jsi jel nasim smerem? Ja myslel ze bydlis nekde u Slanyho. A neni taky mozny dat fotky do zipu a vystavit na net? Kdo to ma sosat po jedny... Pracuje se na tom. ta Tatra (Tatraplán Sport) v muzeu je Munzarova? Podle popisu ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Na srazu bylo vidět, že ne všichni se věnují jen svým autům a tak i Radius se pochlubil tvrdě vydřenou figurou, kterou, dle jeho slov je pořeba řádně udržovat vhodným jídelníčkem.... Editováno: 11. Květen 2014, autor: Clint 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 On toho mel vic nez ja :'> :'> :'> :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 no neměl, druhej nášup z masa si nedal a já si neměl dávat těstoviny, bylo tam česneku víc jak masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Tak to já si na krkovičce pochutnal. ^_^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Však kachýnka se zelím a houskovým knedlíčkem byla také vynikající (Motosman: já u tebe viděl ale taky kachnu ) Editováno: 11. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 krkovicka super ale ty zebra tuhe a nic moc prave:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Však taky Motosman otestoval skoro celý jídelní lístek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 ...gratuluji k vydařenýmu srazu, všem evidentně chutnalo, muzeum se líbilo, sešla se historie se současnostní a podle fotek nebude nouze o pokračovatele...já se šel po roce vyklidnit na ryby a i když ty čubky nebraly tak mi to nevadilo, stejně jsem byl v duchu v Krušovicích...připojil bych se k Hravcovi, že by bylo fajn udělat srázek někde napůl cesty, je to k vám fakt daleko a musí se to s něčím spojit, třeba s rodinným výletem, aby se vlk nažral atd....ale to už by asi nebyl Clintův sraz...leda...udělat dva srazy a druhej den se někde sjet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Asi nejhorší na srazu bylo, že nás všude pronásledoval ten záhadnej Džin, kterej nás neustále strašil různejma reklamačníma závadama......(mě se ho podařilo vyfotit) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Pracuje se na tom. Podle popisu ano. aha, popravdě jsem si popis zvětšil až teď nějak mě to nenapadlo, resp. jsem si zvětšoval u jiných fotek a tam popis nebyl čitelný, tady je... jj je tam psáno i o volantu od Bohumila Hrabala, to auto má příběh, je to unikát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 ty voe...... vazne duch:) mne take strasil:)takze to nebyl sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Rozeslal jsem hesla k fotkám, kdybych na někoho zapoměl, či heslo nefungovalo, napiště SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 dneska 30km a start/stop ani hovno asi jsme ho úspěšně pohřbili díky Vypnuto pres kabel a nebo si ho fakt odvaril? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Weithfisto - zamotal jsem tomu kabílky po tech projížďkách s klukama...fakt to nefungovalo, uvidím zítra! Editováno: 11. Květen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Jsem ti ho mohl zkusit vypnout za velkou kachnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Oziho mám předplacenýho už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 HM vcdskem hodně blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky