PepeRS245 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 před 10 hodinami, Stringo napsal: Co bys na tom chtěl řešit? Je to vadné, vymění se to. Jsou to stejné displeje jako v telefonech, tam se to stává taky často, buď se úplně odpálí část pixelové řady, nebo se pomalu vypalují. Nechci nic řešit, jen mě zajímalo jestli je nás tu více.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Tady na fóru nevím o nikom, ale už jsem to zaslechl. Čím jemnější budou displeje v autech, tím častější jev tohle bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Mohl by se prosim nekdo hodit fotku Waze spusteneho pres AA na Columbu ? Porovnavali jsme s kolegy v praci s Wazem spustenym pres CarPlay. Vysledek byl pro AA dost zalostny. Je ale docela mozne, ze meli v telefonu neco spatne nastaveneho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Je to tak. AA sa dá trochu pomôcť, no stále to bude neporovnateľné s CP Fotky Columbusu v S3 s AA Waze a tiež návodom ako tomu trochu pomôcť: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Columbus mi prestal detekovat vlozenou SIM. Po vlozeni (jine/nove) SIM karty neni v menu navigace viditelna polozka Síť. Nedojde k dotazu na nastaveni site. SIM karta je bez PINu a funkcni. Otestovano v jinem aute a wifi routeru. Stejne tak jsem zkousel zasunout do Columba dalsi dve datove SIM (take zarucene funkcni). Zkousel jsem factory reset pro sit ... nepomohlo. Zkousel jsem pul den jezdit bez vlozene SIM, doslo alespon ke dvema vypnutim motoru. ... nenapada mne co dalsiho zkusit, mimo navstevy servisu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 pomohl az celkovy factory reset ... zas to vsechno znovu nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Dotaz ... Jdou vam stahnout loga na radio na Columbus s updateportalu? ... Ptam se jetli je chyba jenom u me, nebo maji zas nejaky vypadek. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 @Aleš_BX Hmm, tak nevim kde byla chyba dneska to jde :) Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 (editace) Je nový software Editováno: 26. Listopad 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Pro navigace od 05/2017(skleněný displej) je nový software 1382 Nějaké novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 9 hodinami, ferda25 napsal: Pro navigace od 05/2017(skleněný displej) je nový software 1382 Kde ji stahnu nevis? pres skoda update portal mi nic nenabidlo ... Jedine navsteva v autorizaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Ja som dnes bol v AS, ze potrebujem prehrat softver, kedze mi blbne v studenom aute navigacia. Povedali, ze ok, je to znamy problem, ale ze objednavaju tri tyzdne dopredu, lebo maju fullku v servise :D no tak tam pojdem medzi sviatkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Švejdík Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Někdo kdo by znal celou cenu výměny navigace ( amundsen za columbus ? ) u OCTAVIE RS TSI DSG 5/2015 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Napiš sz mohu ti pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 (editace) Dens som uspesne updatoval software svojho Columbusa MIB1 z 370 na 411 podla TEJTO TEMY (na 3. strane je odkaz na stiahnutie SW). Trvalo to mozno pol hodinku z SD karty. Uvidim, ci to pomoze proti neovladatelnosti pri studenom aute :) Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooddy Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 me to nepomohlo ted se potykam s timto problemem autoradio za studena si dela co chce prepina stanice prehazuje sd bt radio jak chce skladby jak chce dokud se nezahreje absolutne nevim co s timOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 (editace) Tiez mi nepomohlo zialbohu. Tusim som ti to pisal aj na fb. Apropos, medzi sviatkami idem do skodovky, tak nemusia vediet, ze som to uz prehraval. Ked mi povedia, ze sa to da riesit opravou za xxx eur, tak sa s tym jedine zmierim a nebudem riesit. Editováno: 9. Prosinec 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Ahoj kluci. tato červená ikona zeměkoule znamená, že auto není připojené k internetu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 nemám. moc děkuji :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Chlapi, stastne a vesele! :) Vedel by mi niekto z vas potvrdit, ci je tato jednotka MIB I alebo MIB II? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Ahoj @misor1994 dle meho seznamu to je MIB1 MIB2 by melo byt až 3V0 035 020 (DAB bez SIM) a 3V0 035 021 (DAB a SIM) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Disponuje DAB v našem Columbusu "slideshow zobrazením" ? Zatím jsem nic takového při poslechu DBA na Columbovi nezaznamenal ani na jiných stanicích...https://digital.rozhlas.cz/multiplex-cro-dab-nabidne-zpravodajstvi-z-portalu-irozhlascz-a-predpoved-pocasi-7722645 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Zaznamenal jsem problem s DAB, nastartuju, vyrazim a nejde, zastavim, znovu nastartuji a zase jde. Mam Columbus hw H50 sw 0318. Nejaka rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Dá se u columbusu z faceliftové Octavie změnit v grafice autíčko na předfaceliftový model ?...jde mi o situaci, kdy by se nový columbus zastavil do předfaceliftového modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Pro Columbuse s označením 3V0035xxx(tj. verze pro auta vyrobená od 25/05/2015 do příchodu celoskleněného displeje) vyšel nový software 1433. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.