Honza9007 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Systém dokáže automaticky rozpoznat parkovací místo pro podélné i příčné parkování! A dokáže automaticky i vyparkovat z podélných stání! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 moc pekny, jeste by se celkem hodilo, kdyby to slo i do ostatnich aut - treba Citigo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 15. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Podle mých informací jde dodělat do všech modelů, které mají elektromechanické řízení a mají podporu v jednotkách vždyť už dneska není problém to dodělat do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 a hlavne auto musi mit funkci Podpora rozjezdu do kopce, bez toho je dodelani pomerne nakladne (trbea menit brzdovy modul s ESP), kdyz tuto funkci auto ma pak staci dodelat jenom bocni cidla s kabelazi a spravne nakodovat...idealni je jeste kombinace kdyz je auto vybaveno automatickou prevodovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 no jako hračka je to dobry...ale tohle bude mít akorát za následek toho, že bude čím dal tim víc lidí, kteří nebudou umět zaparkovat sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 17. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 je to dobrý i jako nehračka umí to ušetřit nervy i poškrábané nárazníky (vlastní vinou), příp. se jedná o opravdu dobrou pomoc pro někoho, kdo má panickou hrůzu z parkování. A největší výhoda je ta, že to umí vyparkovat i z mezery, která je JEN o 0,5metrů větší, než je délka vozu; na podobný manévr si leckdy netroufají ani někteří šoféři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 no...za chvilku to bude jak v demolition manovi...tam to auto taky řídlo samo a pojede do Taco Bell 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tento a podobné jiné elektronické systémy mají ovšem jednu nevýhodu - až se k nim dostanou řidiči,kteří už od začátku své řidičské kariéry nic jiného nepoznají,budou mít velký problém po přesednutí do auta,které tyto kraviny nebude mít. Nehledě na to,že se jistě najdou "borci",co se na ně budou spoléhat (různé lane assit,apod),s tím,že to za ně lecjakou situaci vyřeší"samo" a nemusí tím pádem dávat pozor při řízení... Jinak je to samozřejmě velice zajímavá vychytávka,někdy by se možná šikla i mě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 ted jsem to psal výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 no ale jak to parkuje na tom prvním videu asi bych na to neměl nervy a zajel si tam sám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Pokud to umi fakt zajet do diry 0.5m, tak to uz je hodne slusne a pouzitelne pro kazdeho. Tam uz umi dobre a rychle zajet fakt malokdo. Ta minula verze co je treba v Yeti potrebovala takovou diru, ze uz do ni v pohode zajel i ridic total lama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 potvrzuji, že je to super věc, např při telefonování, kdy není člověk plně koncentrován to krásně samo zaparkuje a z malé mezery i vyparkuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 mne by vadilo jen, ze se to musi pustit pred tim nez budu parkovat aby to minulo diru a zmapovalo si ji to. U mne je problem ze nikdy nevim kam to auto presne vrazim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Jsem to zkoušel včera v Tiguanovi, a parádička dobrá, ale sám jsem zaparkoval rychleji. Navíc jsem musel to musel po assistentovi opravit, protože se příliš nalepil na auto vedle. Takže za toto bych nejspíše nepřiplácel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 myslel jsem že je tady Škoda forum.... - má vůbec Tiguan verzi 2.0 ??? pochybuji, tu má snad jen O III a nový Golf :-D U OIII takové problémy jak píšeš nejsou, nic není třeba opravovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) dnes jsem vyjížděl ze zaparkované malé mezery, jelikož jsem telefonoval a byl dost nasranej, zapnul jsem si pro vyjetí z řady asistenta, vopruz je sice že musíš zařadit zpátečku, dát patřičný blinkr a zapnout asistenta 2.0 - nikdy nevím v jakém pořadí.... tedy vyjíždím, spěchal jsem, přední pravý senzor řval jako blbý, na displeji červené, si říkám, vole asistente, to vytočíme, je tam velká mezera - voko není blbec a ejhle, tak mi hamstl asistent milej na brzdu až sem se lekl a vytrhl mi ještě k tomu volant z ruky, když jsem chtěl přidat rejd doleva.... takže mi asi opravdu zachránil odřenej nárazník! pochvala, opravdu funguje! pedál brzdy se samo nepropadl, ale zatlačil jakoby proti noze a chvěl se jako když je ABS v činnosti... ale lekl jsem se fakt tolik, že jsem si v první chvíli myslel že mi někdo kolemjedoucí urazil levý přední roh auta... Editováno: 7. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) Věřím asistent opravdu většinou funguje, pouze 2x starší verze 1,5 parkovala úplně nesmyslně a tahle nová asi čoveče zatím jenom jednou.... Editováno: 7. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Když tohle čtu, tak lituji, že jsem si ho tam nenechal dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 je to super věc, někdy tím děsím chodce nebo spolujezdce... zatím to zaparkovalo všude a vyparkovalo taktéž... jelikož hodně telefonuji, když jedu na firmu (ulice s rodinnými domy - vilkami), kde je stále plno, už na začátku ulice zapnu asistenta a nemusím dumat zda se tam vlezu nebo ne, jen musím hlídat zda tam není vjezd do garáže, to asistent neošéfuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Tak a teď neslušný dotaz. Lze ho dodělávat? Myslím nenáročně, tedy v podstatě jen softwarově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) určitě ne... když pominu i boční čidla (celkem na autě jich je 12) tak tam bude určitě i několik řídících jednotek navíc... pohon volantu (i když ten asi máš když máš Line Assist), určitě i napojení na ABS a podobně... Editováno: 7. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) mít přední a zadní parkováky, tlačítko, el.vedení, ABS senzory 2ks dodělat, 4 boční senzory jak tady píše hravec a řídící jednotku pak to vše aktivovat, dodělává se to na O2,G6 i S2. jestli to někdo už dodělával na MQB, netuším... ale rolbař dodělával climatronica na O3... Editováno: 7. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Hm. Tak to ne. Budu spoléhat na ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 No a až to vše zapojíte tak aspoň poznáte Strakonice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) tak toto je opravdový asistent a pro bobana vhodný autopilot - BMW i3 umí zaparkovat samo. Opravdu samo! Editováno: 31. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.