Přejít na obsah

Dopravní nehoda - viník ujel


Snoopy_awn

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes přišel ke své Octavii zaparkované před domem a nestačil jsem se divit. Auto mělo nabouraný celý bok. Někomu to uklouzlo, ale bohužel se neobtěžoval zanechat na sebe kontakt a ani nehodu nahlasit. Stalo se to na Praze 13 na Velké Ohradě a dle šetření policie se jedná o Fabii I před FL. (Zůstaly tam mřížky z nárazníku) Nehoda má svědka, který vypověděl, že to bylo dnes 16.2.2013 kolem 6:00 ráno, ale bohužel nezaregistroval SPZ.

Nahlasil jsem to na Policii, ale ty na mne ještě udělali bububu, že parkuji tam kde bych neměl a že si to pojišťovna jistě ztrhne. Sakra já toho dotyčného chytit... :wallbash:

Takže berte to jako výlev mých pocitů, ale potřeboval jsem to vyventilovat. :rolleyes:

btw. kdyby někdo věděl o bourane Fabii I, z Prahy 13 na pravý přední roh, určo se odměním za informace. Sídliště jsem projel křížem krážem, ale nikde žádná nestála.

tady ukázka jak vypada chudinka:

post-20535-0-91475500-1361033199_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to s tebou soucítím, v mém případě naštěstí vyníka zadrželi svědci u auta (u obchodaku) ale pri moji smule frajer nemel ridicak a jeste mel nepojisteny auto. Naštěstí existuje česka kancelář pojistitelu a to to vyresila a urcila pojistovnu ktera mi vse uhradila. Nevím covece jak je to v tomto pripade kdy vynik ujel :kol-32: takovy parchanti by potrebovali dostat pres drzku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když viník ujel a PČR ho nenajde,tak by se to myslím dalo zaplatit z havarijka...což ovšem není zrovna ideální,ale aspoň něco.

Kdosi mi takto odřel nárazník,pachatel nezjištěn , Policií odloženo. Nakonec jsem to tak nechal,jen jsem to trochu zamaskoval.

Ovšem jak tak koukám o Octu se opřel pěkně...bych takový šmejdy :kol-22:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

doporučuju hledat a nepřestávat hledat to auto..dřív nebo později ho najdeš,pokud nebude spěchat s opravou...asi mu nedokážeš že to zavinil on,bude se vymlouvat že si to udělal někde jinde..že o žádné tvé auto se neopřel...asi bych soud a poplaty za něj nepodstupoval...ale na autě bych se vyřádil... :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:( Soucítím s tebou. Bohužel, jak zde všichni píší, v podstatě už je rozhodnuto, opravu budeš muset vyřešit na vlastní náklady, popř. z havarijního pojištění. O to horší je, že nejde o odřeninu, ale o celý bok auta, což je pekelně nákladná oprava :( K postupu Policie ČR nemám komentáře.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víte ono je to těžký. Nikdo nechce přijít o bonus (každá ušetřená kč dobrá), pokud to není služební auto. A třeba, kdo ví jestli nebyl řidič pod vlivem....

Já měl před cca 3 roky štěstí, že mi to odřela baba na parkovišti a dala mi vzkaz s telefonem za stěrač. Za což jsem ji pak poděkoval, protože se to stává velmi zřídka. Bohužel smiřte se s mentalitou našeho národa... :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

dnes jsem si dovezl Octu domu po opravě. výsledek můžete zhodnotit sami. Chtěl bych, ale ještě poděkovat místnímu členovi Spirit-ovi za ochotu a hlavně za to, že se opravy ujal a výsledek je uchvatný  :kol-28:

Navíc pro mne Spirit připravil i malé překvápko, kromě toho, že mi sehnal zadní FL nárazník a FL lišty dveří, tak mi vyměnil i slepičky  :kol-47: Takže díky chlape, jsi machr    :kol-47:

OII_bok_det.jpg

OII_bok.jpg

 

Přední dáreček

OII_pred.jpg

 

a zadní dareček

OII_zad.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...