Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není.

Vloženo

Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není.

jj, cierne zrkadla boli niekedy vysadou lacnych verzii, cierne kolesa vyzeraju z dialky ako plechace...

Vloženo

To je snad poprve co s tebou v necem souhlasim.:) Mozna nekde usoudili, ze toto se potencialni klientele RSa libi, me to teda prijde otres.

Vloženo

pokud to nejsou celocerny kola tak to jeste ujde ;) tyhle se mi i celkem libi ;) pokud tam nahuleji celocerny kola tak to je proste kekel,.... KOLA DELAJI AUTO,...... ale urcite neee celocerny kola kdyz na nich nevyniknou ty jejich proporce a dalsi ;)

.......... s cernou barvou u zrcatek je to asi tak, ze cerna je levnejsi nez takova modra race metaliza a jeste maji treba na cernou barvu vetsi slevu ;) tudiz to na to takto zacly srat, aspon ze to je teda cerna leskla ;) .........

Vloženo

jinak jeste viz. obrazek,.....

soudim to dobre ze to jsou mlhy s corner a denni sviceni ?

......... pak mi zase ale do hlavy nejde proc je prouzek ve svetlech,... bude to takovy divny kdyz bude prozek bilej a svicka zluta :( .......... nevite nekdo o tom neco ?

post-58977-0-34208700-1370431968_thumb.j

Vloženo

Určitě ano. Ale toho si zatím asi nikdo nevšimnul. Jinak by tady už musel být nářek nad její délkou/velikostí,podobně jako u normálních OIII. :kol-28:

Bych do toho vrznul diody...Jasně je to nízko a neplnilo by to tu varovnou funkci,ale ten efekt?

Vloženo

To jsem si nikdy nevšimnul. Ovšem Bentley se nevidí každý den,že.
Zpět k OIII,má někdo tušení co je toto: "Novinkou je decentní osvětlení ovládacích páček, integrované ve výplních předních dveří." ? Jaké ovládací páčky se tím myslí? Kličky na otevření dveří?

Vloženo (editace)

Zepředu asi i z boku se mi moc líbí (i když kulatý mlhovky jsou řekl bych lepší), ale zezadu se mi starší verze líbí víc :), uvidíme naživo

Vůbec poprvý, kdy se mi kombík líbí víc :) a zepředu je to skutečně o dost líbivější než 2 FL RS

Editováno: , autor: Jendoslav

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...