Ozi Toretto Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 vidis dobre, ale to prece nic nemusi znamenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Byla doba chromová, tak teď je módní černá... Za pár let bude "cool" zas něco jiného. Nicméně křídlo na liftbacku je nepěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Zase robia drahoty s interierom. Pritom tie RS sedacky su genialne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Teď budou první fotky, pak přijde zpráva s fotkou interiéru a pak ještě oznámení cen. Musí se to dávkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Sranki: niekde sa spomýnalo, že by mohli byť od RECARO, ale to asi ťažko, alebo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není. jj, cierne zrkadla boli niekedy vysadou lacnych verzii, cierne kolesa vyzeraju z dialky ako plechace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není. To je snad poprve co s tebou v necem souhlasim. Mozna nekde usoudili, ze toto se potencialni klientele RSa libi, me to teda prijde otres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Sedacky nie su od Recara ale od Johnson Controls. Ale JCI vlastni Recaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 pokud to nejsou celocerny kola tak to jeste ujde tyhle se mi i celkem libi pokud tam nahuleji celocerny kola tak to je proste kekel,.... KOLA DELAJI AUTO,...... ale urcite neee celocerny kola kdyz na nich nevyniknou ty jejich proporce a dalsi .......... s cernou barvou u zrcatek je to asi tak, ze cerna je levnejsi nez takova modra race metaliza a jeste maji treba na cernou barvu vetsi slevu tudiz to na to takto zacly srat, aspon ze to je teda cerna leskla ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 jinak jeste viz. obrazek,..... soudim to dobre ze to jsou mlhy s corner a denni sviceni ? ......... pak mi zase ale do hlavy nejde proc je prouzek ve svetlech,... bude to takovy divny kdyz bude prozek bilej a svicka zluta .......... nevite nekdo o tom neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Obe jsou mlhy, pricemz krajni maji corner funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Je to tak, ze pokial zapnes hmlovky, tak svietia obe ziarovky. Pokial sa aktivuje funkcia Corner, tak svieti len 1 vonkajsia ziarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 pekne na kokot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Kluci to červené v nárazníku je odrazka...? 3tí brzda jak vidím je klasicky za sklem. Zajímavé,jak to bude odrážet (svítit) ve tmě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Určitě ano. Ale toho si zatím asi nikdo nevšimnul. Jinak by tady už musel být nářek nad její délkou/velikostí, podobně jako u normálních OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Tak na tyhle kola jsem hodně zvědavej v reálu. Až nezvykle extravagantní na to že jsou od výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Určitě ano. Ale toho si zatím asi nikdo nevšimnul. Jinak by tady už musel být nářek nad její délkou/velikostí,podobně jako u normálních OIII. Bych do toho vrznul diody...Jasně je to nízko a neplnilo by to tu varovnou funkci,ale ten efekt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 To bych pak už viděl skoro jako tuzing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Bylo by to jak to má Bentley 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 To jsem si nikdy nevšimnul. Ovšem Bentley se nevidí každý den,že.Zpět k OIII,má někdo tušení co je toto: "Novinkou je decentní osvětlení ovládacích páček, integrované ve výplních předních dveří." ? Jaké ovládací páčky se tím myslí? Kličky na otevření dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Přední nárazník super, zadní se mohli odvázat trochu více!!! Jinak nádhera!!! Více foto zde: http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-z-0-100-6-8-maximalni-rychlost-248-km-h-74861/foto?foto=0 Editováno: 5. Červen 2013, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Pawouk: Měla to i OII FL L&K.Jsou to osvětlené kličky dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Zepředu asi i z boku se mi moc líbí (i když kulatý mlhovky jsou řekl bych lepší), ale zezadu se mi starší verze líbí víc , uvidíme naživo Vůbec poprvý, kdy se mi kombík líbí víc a zepředu je to skutečně o dost líbivější než 2 FL RS Editováno: 5. Červen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Tak na tyhle kola jsem hodně zvědavej v reálu. Až nezvykle extravagantní na to že jsou od výrobce V tomto videu ich mozes vidiet nazivo http://auto.idnes.cz/video-skoda-octavia-rs-06r-/ak_aktual.aspx?c=A130605_150046_ak_aktual_fdv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.