Cjoctavian Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) JJ, mozem potvrdit, ta matne siva RS je potiahnuta foliou. Cize preto nema zadne napisy. A davat dole napisy sa urcite nemusite bat - ja som dal dole z mojej Octavie po 3 rokoch bez akychkolvek znamok, ze tam niekedy nieco bolo. A auto parkuje vonku na slnku... Jako nic proti úpravám a vylepšování auta, ...ale dělat kopie, to jsme jako někde v Asii.... A co potom povies na paket S-line od Audi? To je vlastne tiez len pre socky, ktore sa tvaria, ze maju vysokovykonne S modely... Editováno: 18. Září 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 A nejsou to kopie, děje se to takhle dlouho, ať už na Fabie RS pakety, nebo na Oktávky nárazníky z RS, sedačky.. Dělá se to běžně, koneckonců proč ne? Ano je pak úsměvné když někdo jede po ulici, myslí si jak tomu dává a pod kapotou má 47kw HTP ale nárazníky a vzhled z venku přesně jako RS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 JJ, mozem potvrdit, ta matne siva RS je potiahnuta foliou. Cize preto nema zadne napisy. A davat dole napisy sa urcite nemusite bat - ja som dal dole z mojej Octavie po 3 rokoch bez akychkolvek znamok, ze tam niekedy nieco bolo. A auto parkuje vonku na slnku... A co potom povies na paket S-line od Audi? To je vlastne tiez len pre socky, ktore sa tvaria, ze maju vysokovykonne S modely... nebo 3Mpaket od BMW, že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 A co potom povies na paket S-line od Audi? To je vlastne tiez len pre socky, ktore sa tvaria, ze maju vysokovykonne S modely... Casto to dopada tak, ze dobastlene auto stoji vic, nez kdyby si koupil skutecnou RS. Pokud vyloucime ukradene xenony, Bolera, Columby atd. atd. Priklad s Audi myslim neni uplne spravny, protoze jestli se nepletu, rec byla o dodatecne dobastlenych dilech a ja tady treba rozlisuju dve varianty - bastleni zajmove (libi se to nekomu, chce se odlisit, ..) a bastleni "aby to vypadalo". Nejtezsi verzi druhe varianty je lepeni stitku s cervenymi pismenky na zakladni motory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Nemá někdo info kdy budou opět dostupná kola 19" Extreme? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 vraj v konfiguratore v CZ a SK dostupne tak skoro nebudu... kvoli tomu, ze ich nestihaju vyrabat v dostatocnych mnozstvach. takto vraj budu dostupne len na vybranych trhoch (UK, DE a mozno niektore dalsie) mali by vsak stale zostat v ponuke katalogu origo prislusenstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Přitom z praxe vím, že to auto je na nich pro normální provoz těžko použitelné...každá menší díra dává nepříjemné štosy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Dík za info, když jsem objednával RS tak jeste v konfiguratoru prave byla moznost na vyber 19'' kola a to bylo 29.7 tak doufám že tam jeste nejake mely skladem a auto se me vyrobi. S prodejcem jsem se domluvil ze pockame jeste do konce rijna a kdyz nic tak se to prehodi na ty 18'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Srovnávací test OIII Combi RS TSI vs TDI. OIII Combi RS TSI vs TDI.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zajimavy cteni... Zasmal jsem se v predposlednim odstavci "prosklene prevodovce". ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jojo to je překlep jako vyšitý... Jinak článek dobrý... akorát nevím, proč tam dali to měření TSI, myslím ten graf.... změřit jim to nešlo, což je zajímavá informace a u toho to mohlo skončit. Údaje v garfu jsou akorát matoucí.... , jinak měření na zkušebně už provedli i jiné firmy a šlo jim to, takže je otázka jak to funguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raksambr Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Zdravím ve spolek, už mám udělanou cenovou nabídku na RSko TDI DSG, jsem z Brna auto budu brát na firmu. Chci se zeptat zdali se někdo dostal větší slevu než 11% ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ja jsem bral na soukromo a sleva 13%. Pravda, bylo to na zamestnanecky benefit pro firmu u Autonova Brno, ale co jsem si tehdy zjistoval, tak v Horackym autodruzstvu ve Velkym Mezirici by ses na to mohl dostat teoreticky taky, jako zivnostnik s jeste vetsi pravdepodobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raksambr Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Doufal jsem že bych se mohl dostat aspoň na 15% tu Autonovu zkusím ještě taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 A kolik je cenikovka? Zkus víc prodejen, de solidne vyjednávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) ja som sa dostal na 12% a to som bral ako živnostník, väčšiu zľavu nikto nechcel dať Editováno: 8. Říjen 2014, autor: Radino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 ale ešte som ako bonus vybavil gumové koberce, povinnú výbavu a prevozné značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 15% je nesmysl. 10% pro fyzické osoby a 12% na IČO je max. Nikde nedají více. Pokud někdo dá pro fyzické osoby 11%, pak už dávají auto v podstatě za čárku. Něco jiného jsou speciální akce ŠA pro firmy, co odebírají hromadně. Tam potom ŠA dá prodejcům auta se slevou a ti pak můžou jít s cenou ještě níž. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Má sleva na objednaný vůz je 12% .... To co píše Clint je pravda, říkal že kdybych to vzal na IČ tak přihodí ještě 3% nahoru no Editováno: 8. Říjen 2014, autor: Korni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Ja dostal jako fyzicka osoba slevu 13% jako zamestnanecky benefit, protoze firma nechava servisovat kompletni vozovy park u Autonovy. Auta jsou ale jinak brany tusim na operativni leasing od Arvalu. Zkousel jsem vyhandlovat stejnou slevu i u dealera v miste bydliste. Udelali me nabidku s 5% (a mysleli si, co mi nedavaji) a ja rekl, ze chci 13%. Koukali na me, jako kdybych spadl na hlavu. Jsem jim vysvetlil, jak jsem dosel na 13% a dealer mi rekl, ze kdyz jim dolozim nabidku od Autonovy, ze pujde za sefem a ze mi tu slevu mozna da taky. Jenze me uz se to nechtelo pak objizdet znova, kdyby se rozhodli, ze mi tu slevu nedaji a vzal jsem to u ty Autonovy. Jen pro info, na SUPa bych mel 15% a na Rapida 10%. Ono to je i tak, ze cim vetsi autosalon (samozrejme s velkym odberem aut), tim vetsi ma moznosti. Jinak k ty sleve jsem asi dostal navic do kufru ten sitovy program a co bylo pro me prekvapeni a nevedel jsem, ze to je soucast vybavy RS, bylo to Rolo na zadni okno, drzak/kelimek na telefon a koberecky. Povinnou vybavu jsem musel dokoupit. Editováno: 8. Říjen 2014, autor: czmiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 ja rekl, ze chci 13%. Koukali na me, jako kdybych spadl na hlavu. Na zaklade ceho chces slevu? Ptam se, protoze by me zajimala motivace, proc o ni zadas. Ja jsem to taky delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Vedel jsem, ze dostanu 13% v Brne a jelikoz nejsem z Brna, tak jsem si zkusil o to stejne rict v autosalonu v miste bydliste. Je to jednoduche, daji stejnou slevu jako v Brne, koupim u nich, nedaji stejnou slevu, jdu do Brna. Proc dobrovolne platit vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Souhlasím s tím co psal Clint. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 uz som videl aj zlavy cez 16% z SK cennika, no to boli extra mnoztevne zlavy pre nakup firemnych aut. pri individualnom nakupe je cokolvek nad 12% podla mna velmi dobra ponuka a predajca samotny na tom aute nic extra nezarobi... ale ma dalsi kus predany a to sa rata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 16% Auto Tukas, ale nebyla to RS, soukrome auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.