Sabiza Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 před 1 minutou, Arnie J napsal: Jako není to ideální, ale u koncernu stejně člověk ví, co ho čeká Tak ten byl dobrej. U koncernu v posledních letech netušíš, co čekat. Neříkám, že Kodiaq je špatná volba, ale jít do úplně nového auta, které nebylo nikde otestováno? To bych raději volil Tiguana, který již nějaký ten pátek jezdí po cestách, prošel několika verzemi, mají vše relativně otestované a nesype se to po 160 tisících kilometrech. Ten rozdíl v kufru nebude tak markantní. Psa tam dostaneš i za předpokladu, že to bude ČSV nebo nějaká lajka. Děti se vlezou už i do Rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 (editace) Sorry, ale o tom, jak velký kufr mi stačí, si raději rozhodnu sám S Tiguanem bych si skoro vůbec nepolepšil oproti tomu, co mám teď. (jen pro info, já byl vždycky odpůrcem "převážení vzduchu", tj. např. kombíků pro lidi co je vůbec nepotřebují... ale teď ten kufr fakt potřebuju, aspoň než se zbavíme kočárků ) Editováno: 21. Prosinec 2016, autor: Arnie J 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Jako není to ideální, ale u koncernu stejně člověk ví, co ho čeká [emoji6] ...bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Proč má každej potřebu poučovat lidi jak mají jednat správně? Kdyby si to nikdo neobjednal aniž by to viděl naživo, tak žádné mouchy nezjistíte, takže nechte lidi dělat to co chtějí a pak si tady počkejte na první dojmy a vjemy A držte se základního pravidla: nehaž všechny do jednoho pytle, každý má jiné potřeby. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Díky náčelníku, že ses mě zastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 před 10 hodinami, Sabiza napsal: Tak ten byl dobrej. U koncernu v posledních letech netušíš, co čekat. Neříkám, že Kodiaq je špatná volba, ale jít do úplně nového auta, které nebylo nikde otestováno? To bych raději volil Tiguana, který již nějaký ten pátek jezdí po cestách, prošel několika verzemi, mají vše relativně otestované a nesype se to po 160 tisících kilometrech. Ten rozdíl v kufru nebude tak markantní. Psa tam dostaneš i za předpokladu, že to bude ČSV nebo nějaká lajka. Děti se vlezou už i do Rapidu. sory ale to co pises sou hlouposti,jak vis ze kodiaq neni spatna volba kdyz pises ze netusis co cekat?a tvrdit ze tiguan se sesesype po 160tis km je dalsi mystifikace jak blazen kdo ti to garantuje?ty?a navic je to taky koncern takze zase netusis co cekat navic tiguan je spis auto pro zenske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Hlavně Tiguan a Kodiaq mají stejný podvozek, kromě zadní podlahy, tam je KQ větší. Dnes jsem prolezal Atecu a oproti KQ je to krasavice. Kufr žádná hitparáda, ale lepší jak současný Yeti, tam je to zoufalost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Krasavice.. No i když se mi ten Kodiaq v podobě, v jaké je nelíbí, aspoň u mě vzbuzuje nějaké (ač v tomto většinou bohužel negativní) emoce. Živé setkání s Atecou mi potvrdilo dojem z fotek - ošklivé to není, ale pro mě je to naprostá šedá myš bez jediné kapky emoce. Prostě "hm, auto". Když už bych chtěl, kdoví proč, tento segment, bylo by to těžké hledání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 hlavne prijde prodlouzena verze Tiguanu a to pak bude stejny jako Kodiaq, takze na tom uz zadny rozdil nebude. Spis u Tiguanu jsou lepsi a kvalitnejsi materiály, co se mtyce interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/kolekcia-kodiaq/kaleidoskop-kodiaq-565087703cx/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 (editace) Už jen čekám na erotické pomůcky. před 9 hodinami, Lukason napsal: Toto se do něj vlezlo nebo toto všechno je zapotřebí, aby auto fungovalo? Editováno: 23. Prosinec 2016, autor: Sabiza 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Sabiza: ..... ano, to vsechno se do neho vlezlo a jeste tam zustalo misto !!!!! 7 mistna verze. To auto je opravdu obrovske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Jen pro ověření... na webech se píše několik údajů o objemu kufru. Nevíte někdo, jaká informace je správná? Někde píšou, že základní objem kufru je 650 litrů, někde zase, že je objem 630 a někde, že dokonce 835 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Jinak video, ze kterého byl vytvořen obrázek od @Lukason. Samozřejmě se to všechno vlezlo, ale museli složit zadní sedačky. Garáž.TV se docela vyblbla. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 tak to je jasny, ze sklopene sedacky LIVE byl super 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Hm, dneska jsem takoveho bileho potkal u Benesova nazivo. Chvili jel za mnou, pak prede mnou. Z tech fotek a videi na netu jsem mel dojem, ze je vetsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 v otrokovicich sem v patek videl za plotem a samose cca 5kusu tak sem si zastavil a chvilku mrkal,me teda na zivo libi a ze by byl maly me neprijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 zkoumal jsem ho z hlediska umístění 3 dětských sedaček a podle fotek výsledek nic moc. Ještě čekám na vlastnooční prohlídku na konec února. Na všech foto má Izofix jen na dvou krajních sedačkách prostřední řady, vzadu nevím, ale i kdyby tam byl nebo šel objednat, pořád bych musel při sklápění sedadla pro přístup do 6. a 7. místa jednu sedačku vyndavat. Třeba Touran má 3 plnohodnotné sedačky, prostřední malinko užší, ale s třemi izofixy. To je podstatně praktičtější řešení. Jinak se mi celkem líbí, ale ty mlhovky takto vysoko mi stále nesedí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Hm, dneska jsem takoveho bileho potkal u Benesova nazivo. Chvili jel za mnou, pak prede mnou. Z tech fotek a videi na netu jsem mel dojem, ze je vetsi... a co si cakal ved je to predlzeny tigun a nie Q7 ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Konečně jsem si mohl Kodiaka prohlédnout zblízka... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Kde? Svezl ses ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepak Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Ty prahy - to je nějakej tuning?:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Foceno na Jizerce ale klíčky měl někdo jiný než já... Buď tam s tím byl nějaký novinář, nebo zaměstnanec ŠA. Jinak poopravuji svůj původní názor - na ty mnou kritizované světla bych si zvyknul a Kodiaq se mi jinak líbí. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 před 6 minutami, pepak napsal: Ty prahy - to je nějakej tuning?:-) To asi ne - nejspíš to bude nějaký Off road packet. To ovšem jen hádám, protože nějaké odlišné verze zatím nikdo neprezentoval veřejně. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.