Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky


Stringo

Doporučené příspěvky

vzhledem k tomu, že já FL maxik nemám, tak mi to bylo k ničemu to tahat do jednotky.

Neviem presne ako to je, ale napr. tu vidim preFL maxik...sice RSovy, ale je :)

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-osvetleni-prostoru-nohou-skoda-octavia-ii

 

@rarach: no tak to som sa ja osobne dost potrapil, kym som nasiel spravny odtien. Nakoniec som skusil uplne obycajne ledky so 4smd 5050, ktore svietia do jednej strany, bez canbusu a teplotu maju skoro rovnaku, ako tie cree. Su to taketo: http://www.aliexpress.com/item/T10-5050-4SMD-LED-Car-Canbus-Error-Free-Wedge-Door-Light-Bulb-12V-Pure-White-49394/32256975123.html ...ale bolo to asi pred 2 rokmi a dnes som uz na take nenarazil...vsetky su uz trochu do modra, tak sa modlim, aby mi ziadna neodisla :kol-72: ...potom asi budem mozno uvazovat o led lampickach z passatu (5G0947409), tie maju velmi podobnu farbu svetla :)

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Občas mi po vypnutí zůstane svítit levá přední obrysovka, mám obyčejnou celosklo W5W. Nepíše to závadu, dělá to jen zřídka a pomůže nastartovat a zas vypnout motor. Nevíte, co to může způsobovat? Už mám objednané LED, tak uvidíme. Jen mě zaskočilo, že by to mohlo způsobit potíže na STK. Vzal jsem ale nažloutlejší, aby to moc nebilo do očí. Šlo mi o životnost, nechtěl jsem každých cca 15 měsíců měnit žárovičku a tahat ven reflektor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakou obrazovku? Píšu o obrysových žárovkách. A ne, jednou za dva roky to měnit za klasiku a druhý den zpět na LED zcela postrádá účel, kvůli kterému jsem LED žárovky objednal. I když, ten účel to může postrádat i tak, pokud se ukáže, že jejich životnost je nižší, než u skleněných. Prostě nechci pořád vydělávat reflektor a páčit žárovičku, ty malé caplíky mi nikdy nejdou zmáčknout, taky pojistka konektoru od reflektoru mi nejde zmáčknout a je to hrozná drbačka, hlavně u levýho světla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie som mal na skusku a po obvode svetla mi robili taky hnusny zlty nadych, co sa mi vobec nepacilo a za dlsie, boli strasne labilne. Jedna mi hned po par vytiahnuti z patice prestala svietit...tak leteli do kosa :D

 

Co sa tyka STK, tak bol som akurat minuly tyzden a chlapik nepovedal ani pol slova....a to mam ledky uplne vsade, okrem stretavaciek, dialkovych a hmloviek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...