Boleslavák Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Nevíte někdo proč Bolero nemá v kaslíku slot na cd a Amundsen ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Řekl bych - na co mechanika, když je tam slot na kartu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Slot na kartu tam sice je, ale film z karty nepřehraješ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Ale přehraješ film z mobilu, pokud máš Mirrorlink a aplikaci Flotaing Apps for Auto a k tomu ještě odblokovaný VIM. Není to reklama na tuto aplikaci, jenom udávám vlastní zkušenosti. A z CD by film přehrát šel, když nejde z karty? Nemyslím si to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Auto mám vyrobené 12/2013 rádio bolero a parkovaci kamera šla bez problému namontovat ... Jen by mě zajímalo jestli by šlo vyměnit jen panel bolero za ten nový celoskleneny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 V 4. 1. 2018 na 10:39, Zdenek Pastorek napsal: A z CD by film přehrát šel, když nejde z karty? Nemyslím si to... Na CD mechanice v Amundsenu nevím, ale na Columbusu v CD/DVD mechanice určitě ano, alespoň v manuálu je to psáno. Já mám Bolero a z SD karty filmy (avi, mp4, mkv...) sice spustím, ale jde mi jenom zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Jestli je nosičemCD/DVD nebo karta, je úplně jedno. Formát toho videa je pořád stejný tam něho tam. Bolero neumí přehrávat video ani z karty, ani z případné mechaniky na disky. Takže zbývá jen Mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Nebo AA . A já jsem taky nepsal nic o tom, že by Bolero umělo video z případné mechaniky, já jsem psal, že to umí Columbus . No motáme tady pátý přes devátý . Nic no, mě spíš tedy štve, že rádio v roce 2018 neumí přehrát video soubory z SD karty, to je fakt super počin. Pochopil bych ještě, že by to nešlo za jízdy, ale ono to nejde vůbec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 No jo no, co už...ještě, ze máme mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 No a to je další věc, už jenom ten název Mirror-zrcadlo a přitom se nic nezrcadlí, spustí se jen pár "vyvolených" aplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Obavám se, že název propojení tady nevyřešíme. Prostě se s tím nutno smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Ahoj, laický dotaz. Bolero + iPhone, dokáží nějak přehrávat videa? Přes Mirrorlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Teoreticky by to šlo přes car play (iphone neumí smart link), nicméně praxe bude jiná. vestavěná aplikace pro videa v iphonu podporu car play nemá, a na seznamu aplikací, které umí car play žádnou pro přehrávání videa nevidím. takže výsledek - video nejspíše nepřehraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Nelze. Jdou pouze cerifikované aplikace. Aplikace YouTube atp. nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 A jaké jsou certifikované? Najdu to někde na googlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistrfilda Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 (editace) Ahoj, https://www.apple.com/ios/carplay/ nejlépe jsou vidět aplikace asi zde na webu Applu. Myslím že je tam uvedena drtivá většina aplikací. Editováno: 10. Květen 2018, autor: Mistrfilda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 (editace) Mám na svém Boleru aktivní Smart link, ale po připojení přes Mirrorlink mi mobil nebere hlas z mikrofonu auta. Je to vyloženě nenastavitelná vlastnost rádia, nebo se s tím dá něco dělat, aby to fungovalo? Mám samozřejmě i hlasové ovládání a to funguje bez potíží. Editováno: 11. Květen 2018, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 takže waze nejde, jen Apple-google mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 S Waze nepočítej. CarPlay je dobrá myšlenka, ale totálně v Applu zabili její potenciál. Prakticky to nevyužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 s CarPlay iba Apple mapy. zabudni na Waze aj Google aj cokolvek ine... ked mi pride nove auto, tak budem silne zvazovat navrat k Androidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Lukáši a je nějaká jiná možnost propojení iOS a auta, která funguje normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 v Skodovke je pre iOS aktualne jedina moznost, ktora funguje (normalne) CarPlay, Bohuzial vsak s velmi obmedzenou ponukou podporovanych aplikacii. V novych Fordoch so systemom SYNC3 (od verzie 3.0) funguje SDL (Smart Device Link) - uvadza oficialny blog Waze a mam to potvrdene aj od lokalneho predajcu Ford - pomocou ktoreho je mozne pouzivat Waze z iOSu. SDL by sa postupne malo dostat aj do infotainmentov inych automobiliek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 (editace) treba ale jail break Editováno: 14. Květen 2018, autor: qwertyx64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Samozřejmě, že po tzv. Jailbreaku se dostáváme jinam, ale pro lidi s platnou zárukou na mobil je tento postup velikým rizikem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Aj pre ľudí, ktorým záruka už skončila, je jailbreak celkom slušné riziko. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.