virtual Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 Taky jsem měl Dunlopy v tomhle rozměru a vydržely celkem dlouho. I na sněhu OK, akorát při teplotách +10°C a výš už to nebylo ono, ale to říkám o všech zimákách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 @LuCasX najedu cca 1500 - 2500 za měsíc, teď při Covidu míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Kleber alebo Hankook. Pomer cena / vykon je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 @LuCasX Daval som vobec prvykrat teraz 1veho Pirelli WINTER SOTTOZERO 3 225/40 18" a prekvapila ma predovsetkym hlucnost,ktora je sa mi zda oproti Conti TS860 nizsia a pri dialnicnych 195km/h a na mokru krasne drzala.Ale chvalit je este skoro,uvidim na roznych povrchoch asfaltu,mokro,sucho.Zatial max spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Ja som dal Hankook W330, vyskúšané zatial na suchu pri 20°C sú také mäkkšie ako napr Nexen, na vode výborné na dialnici a v kolajách kde bolo veľa vody pekne držali aj pri 170-180kmh. Sú ale troška hlučnejšie ako som si predstavoval. Nie ani tak pri vyšších rýchlostiach ako pri 70-90kmh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 zatím to vypadá, že si budu muset hodit kostkou :D @ritch jo na ty pirellky jsem se taky díval, nevypadají zle mrknu ještě na ty Hankook, naštěstí mám ještě tak měsíc na výběr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 S tým výberom som si aj ja kocku hádzal, najskôr som mal v košíku Michelin Pilot Alpine 5 a možno som aj chybu spravil, že som ich nezobral len rozdiel v cene bolo 150€ v pospech Hankook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Já mám 18" zimní sadu, takže pneu 225/40 R18 92V a Pirelly. Už dříve jsem měl s Pirellkama špatný zkušenosti. Hluk, rychlé opotřebení, boule. Minulý rok jsem musel jednu pneu vyměnit, byla tam boule, tak jsem sehnal v pneuservisu bazarovou +- stejně ojetou v top stavu. V březnu už tam byla taky boule. Rozhodl jsem se Pirellky vyhodit. Zkoumal jsem co koupit a celkem vyhrávaj Bridgestone Blizzak LM005. Pak vyšel test přesně s tímhle rozměrem pneu a LM005 jsou na prvním místě. https://www.autobild.de/artikel/winterreifen-test-2020-225-40-r-18-18424775.html?r1057050191=191182530 Měl jsem možnost koupit je za super cenu 9854Kč, takže už čekaj na čtvrteční přezutí, další pondělí geometrie v autorizáku a snad bude auto sedět jak přibitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Tie Bridgestone sú podľa testov naj zimné pneu. Som zvedavý akú skúsenosť budeš mať ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Bublina nemusi byt chyba pneumatiky. Na mojich dunlopoch mam na jednej bublinu, ktora dva roky nemeni svoju velkost a tvar a neobjavuju sa na nej ziadne praskliny. Urcite by som ju kvoli tej bubline nevyhadzoval, iba ak by sa casom zvacsovala alebo praskala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Tak jsou doma ty Dunlopy WS 5, doufám, že aspoň 2 sezony vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 V 11. 10. 2018 na 20:59, Pawouk napsal: Nakonec jsem objednal letošní novinku Michelin ALPIN 6 v rozměru 225/45 R17 91H. Po dvou zimách a s najetými 9500 km jsem z nich trochu rozpačitý co se týče hlučnosti. Ty minulé dvě zimy nádherné ticho, teď už pneu poněkud hlučí. Přičítám to tomu, že jsem přehodil zadní na předek a přední na zadek. Asi jsou jinak sjeté? Viditelně ne, jen ty původně přední mají asi o milimetr méně vzorku. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 To se to sjede a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 před 27 minutami, LuCasX napsal: Tak jsou doma ty Dunlopy WS 5, doufám, že aspoň 2 sezony vydrží. Určitě jsi neprohloupil. Já už jedu 3. sezonu a dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Ja tiez a uz maju vyse 30t km za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozefik88 Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Ja mám osobne Dunlopy už dlhšiu dobu a som s nimi tiež spokojný, ale trebalo by ich už vymeniť tuto zimu a chcel by som možno vyskúšať Michelin Agilis, našiel som túto recenziu prednedávnom a tam si viedli v testoch veľmi dobre. chcel by som sa opýtať, či nemáte nejake reálne skúsenosti s týmito gumami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Agilis nie su nahodou dodavkove gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Vyzerá to že je to guma pre náklaďáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Agilis se dává na dodávky,karavany atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Obuté Bridgestone blizzak LM005. Menil som za rok staré continental ts860, ktoré hucali ako lokomotíva. Nové Bridgestone sú iný level, hlučnosť asi narovnako, ale komfort a pocit jazdy je úplne inde. Su mäkké, držia až neuveriteľne na zimné pneu... Normálne som bol milo prekvapený. Uvidime ešte ich výdrž a spravanie na snehu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 V říjnu mě čeká nákup nových zimních pneumatik. Do teď jsem měl Conti WinterContact 850 a neměl jsem problém, ale ve stejné cenové relaci jsou i Michelin Alpin 5 nebo Dunlop Winter Sport 5? Máte někdo zkušenosti s těmito zmíněnými pneumatikami, nebo mám zůstat u osvědčeného, tedy u Conti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Hele, já měl teď první sezonu ty Dunlopy 16ctky a vzhledem k tomu, kolik najezdím (za těch 5 měsíců to mohlo být okolo 18.000km), tak mi vydrží ještě tak dvě sezony, doslova jsem si z toho sedl na prdel, když je je přehazoval. Nevěřil jsem svým očím, čekal jsem, že to bude horší. (letní Fuldy 18" mám na dvě sezony max, ale jezdí se na nich o dva měsíce vic) Jinak jsem s nimi nezažil nic, co by nezvládly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Já měl Dunlopy taky v 16"/205 a nemůžu na ně říct křivé slovo, ale teď mám Micheliny 225 a přijdou mi mimo hory (město, dálnice) malinko lepší, pohodlné a tiché, přitom výborně fungují (to může být i šířkou). Na horách není problém s trakcí, ale šířka a nízký profil víc chytá koleje na umrzlých nesolených cestách. S Conti ale nemám srovnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Conti mají jednu poměrně slušnou výhodu - Made in Czech Republic. :-) A taky patří k těm, co mají vyšší vzorek - to taky všichni nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Já mám taky ty Dunlopy a úplná spokojenost. Budou v pohodě i příští zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.