Sudetak Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Chce to zhubnout, málo pohybu v čase koronaviru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 asi jo no mam 130kg 192cm tak 20kg dolu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Tak to jsme na tom podobně, 120 kg 186 cm, sedačka mě sice nevrže, ale je proseděná a při delší jízdě tlačí, kurva jedna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Zdravím, nevíte někdo co tenhle pazvuk vydává? Spustí se až po překročení vyšší rychlosti cca od 90km/h. Jde od ridicovy strany, jakoby ze spodu palubní desky/ od noh... Přikládám zvukový záznam. 20201206_112816.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Dlouho mi něco rezonovalo někde z míst od spolujezdce a snad jsem na to konečně přišel. Zvuk byl z pravého A sloupku. Zřejmě to sundávali pří výměně skla a ten kryt sloupku je kvalitou na jedno použití :-/ . Vrazil jsem mezi sloupek a palubku provizorně malou elektrikářskou pásku a zdá se být klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Tak alespoň, že tak. Mě drnčí kastlík a dohání mě to k šílenství. Už jsem tam podlepil kde co.. Přemýšlím, že tam nalepím magnety nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 před 22 hodinami, MiSKO83 napsal: Dlouho mi něco rezonovalo někde z míst od spolujezdce a snad jsem na to konečně přišel. Zvuk byl z pravého A sloupku. Zřejmě to sundávali pří výměně skla a ten kryt sloupku je kvalitou na jedno použití :-/ . Vrazil jsem mezi sloupek a palubku provizorně malou elektrikářskou pásku a zdá se být klid. Dik za tip, taky me neco na strane spolujezdce cosi vibruje, od kastliku az po dvere, ale zatim jsem to nevyresil, tak zkusim tvuj tip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Mám také něco podobného. Jde o jeden drčící pazvuk ze strany u spolujezdce. Projevuje se pouze tehdy když jedu např. z kopce a mám zařazenou rychlost a nohu s plynu. Když nepatrně přidám tak to přestane. To znamená že někde je něco volného. Vše co se dalo jsem z pravé strany vyndal nikde nic a stále to samé!! :(. Tak se podívám na ten A sloupek ale asi taky sundám tapec a vše se budu snažit podlepit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.kucera Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 V 15. 5. 2020 na 8:22, hawkehi napsal: Trojkovou Octu mám necelý půlrok, tak si pomalu zvykám. Šlak mě mohl vzít z neustálého drnčení "něčeho" ve dveřích řidiče. Zjistil jsem, že to byly talčítka na ovládaní oken. Myslím, že už to tady někdo řešil. Přidávam tip na vyřešení problému. Takže jsem vycvakl panel s tlačítky, prvně jsem myslel, že to nějak vypodložím, ale nakonce jsem zvolit variantu přišroubování. Na oba boky jsem dal dva mikrošroubky a drží jak přibitý. Najednou je v autě nezvyklý klid ? Ahoj, mohl bych poprosit o radu jak vycvaknout panel? Snazim se o to ale nechce to ven, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 (editace) Velikanske podekovani uzivateli tttt za tip na vyreseni problemu rezonance od palubky v cca 2000-2200 otackach na strane spolujezdce !!! Kdyz jsem precetl jeho tip ,tak jsem hned bezel k autu to vyzkouset !!! Navod jsem pouzil , a opravdu i kdyz jsem tomu vubec neveril a rikal jsem si ,ze to musi preci byt neco v palubce, tak to opravdu zabralo . Jen jsem nepouzil hadr jako tttt ,ale malou molitanovou izolaci na trubky a zajistil stahovacim paskem . Pro jistotu jsem ty hadicky zaizoloval i v motorovem prostoru . Kdyz jsem do nich cvrnknul ,tak tam take zarezonovali .Hlavni problem se mi zdal byt u te cerne ,ta rezonovala jak pod autem ,tak i v motorovem prostoru. Ta bila se mi zdala v poho . Jeste jednou velke diky tttt a vsem co tady zdeluji sve poznatky . Editováno: 2. Duben 2021, autor: kvasimodo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 No, já pořád řeším drnčení z B sloupku u spolujezdce. Nemá někdo tip?😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 V 2. 4. 2021 na 9:21, kvasimodo napsal: Velikanske podekovani uzivateli tttt za tip na vyreseni problemu rezonance od palubky v cca 2000-2200 otackach na strane spolujezdce !!! Kdyz jsem precetl jeho tip ,tak jsem hned bezel k autu to vyzkouset !!! Navod jsem pouzil , a opravdu i kdyz jsem tomu vubec neveril a rikal jsem si ,ze to musi preci byt neco v palubce, tak to opravdu zabralo . Jen jsem nepouzil hadr jako tttt ,ale malou molitanovou izolaci na trubky a zajistil stahovacim paskem . Pro jistotu jsem ty hadicky zaizoloval i v motorovem prostoru . Kdyz jsem do nich cvrnknul ,tak tam take zarezonovali .Hlavni problem se mi zdal byt u te cerne ,ta rezonovala jak pod autem ,tak i v motorovem prostoru. Ta bila se mi zdala v poho . Jeste jednou velke diky tttt a vsem co tady zdeluji sve poznatky . Mam stejny problem. Dnes na ty trubky taky mrknu. Diky kluci, ze si pomahame! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 (editace) On 4/2/2021 at 9:47 AM, spartakcz said: No, já pořád řeším drnčení z B sloupku u spolujezdce. Nemá někdo tip?😔 mám stejný problém, ale bohužel u řidičovy strany, takže to mám hned za uchem. V mém případě to děla nastavení bezpečnostních pásu. Budu to muset rozdělat a podívat se, jestli to jde nějak ztišit, jak je to blízko ucha, tak je to otravné. Editováno: 10. Duben 2021, autor: Nemfis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Ahojte, nestretol sa niekto s týmto pazvukom pri sťahovaní okien? Začali to naraz robiť všetky 4 okná. 20210507_111518.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Bohužel normální projev. Podle mě to způsobuje nějaký přípravek používaný při mytí, protože to někdy dělá a někdy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Prvykrát som si to všimol na jeseň, cez zimu bol kľud a teraz sa to rozpraskalo na všetkých štyroch oknách. Auto umývam len ručne a stále rovnakými prípravkami. Navyše je na ňom keramika, ale robilo to aj pred ňou aj teraz po nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 @MarekSi Minulý rok jsem si toho všiml na Scale. Připadá mi, že to dělá ta sametka při stahování a mohla by pomoct lubrikace. Shválně kouknu, jestli to dělá i "letos". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 @Michal T. Pri akých teplotách Ti to robilo? Mne najskôr len vodičové a teraz na jar všetky 4...Auto je garážované, najazdených 18 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 @MarekSi To asi z hlavy nedokážu říci, ale obyčejně spíš za vyšších teplot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 V 10. 4. 2021 na 11:11, Nemfis napsal: mám stejný problém, ale bohužel u řidičovy strany, takže to mám hned za uchem. V mém případě to děla nastavení bezpečnostních pásu. Budu to muset rozdělat a podívat se, jestli to jde nějak ztišit, jak je to blízko ucha, tak je to otravné. Ahoj, už jsi řešil tu rezonaci u těch pásů. Mě to dělá taky a nevím co stim. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem mezi nastavení pásu a krycí plast dal kus gumy a utichlo to, ale toto nebude dlouhodobé řešení, začíná se to pomalu vracet zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 To chápu, díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 V 19. 5. 2021 na 7:50, Nemfis napsal: Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem mezi nastavení pásu a krycí plast dal kus gumy a utichlo to, ale toto nebude dlouhodobé řešení, začíná se to pomalu vracet zpět. Můžeš postnout foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasyl Pl Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Dobry den, mel bych také dotaz. Mam Octavií 3. 2.0 tdi 110kw dsg a při studenem motoru mezi 2 a 3 stupněm v 2000 ot/min mi něco drnčí ve středovém panelu, neměl to taky někdo nebo nevíte co by to mohlo dělat? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 @spartakcz: nakonec jsem to o víkendu nevzdržel a rozdělal jsem to, i proto, že jsem tahal kabel na zadní kameru, tak se to hodilo na horní části B sloupku je potřeba odloupnout zaslepku, kdo ma airbag, je tam napis. vyšroubovat torx spodni díl B sloupku je jen na cvočky, takže horní část spodního dílu vycvaknout, pak už jen oddělat vrchní díl od spodního a vysunout z horního uložení. celý posuvný mechnizmuz je ze 3 částí, jdou rozdělat a jsou z tenkého plastu který rezonuje cele jsem to podlepil kobercovkou a dal ji i mezi jednotlivé části, které se vůči sobe posouvají pak už jen vše složit zpět a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.