sk0d@ Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Ani '15. Ani manual mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbitom Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) zdravím všechny , ...... Editováno: 2. Duben 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Vkládat stejné příspěvky do vícero témat není dovoleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Pánové,prosím,někdo z Kladenska kdo by mi dokódoval asistenta rozjezdu.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkonvalinka Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 před 9 hodinami, vlada920 napsal: Pánové,prosím,někdo z Kladenska kdo by mi dokódoval asistenta rozjezdu.Děkuji A odkud přímo? Já se tím neživim ... jen sem si to teď dokodoval do svýho Rapida a funguje to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbitom Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 dravím taky bych chtěl dokodovat rapida z roku 2016 , prosím okolí ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ahojte, pred nedavnom som sa na servisnej prehliadke v origo servise pytal kolko by stalo dokodovanie asistentu rozjadu do kopca. Servisak na mna kukal ze si nie je vobec isty ci na mr2015 je to vobec mozne a ze by to museli preskumat je tu niekto za okolia kosic kto by to vedel dokodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Sice Presov, no skusit mozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Ahojte Narazil som na problem pri kodovani bloku 17 prilozene obrazky V dokumentacii: http://www.ross-tech.com/vcds/tour/option_screen.html#WSC sa pise ze ide o nastavenia: Workshop Identification, Equipment Number Stretol sa s tym uz niekto ? V blokoch 3, 9 som zmeny urobil bez problemov Moj rapid je: Model Year: 2016, Engine (full): 1.2 TSI (110 Hp), Engine Displacement (ccm): 1197, Engine Power (kW): 82 Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 В 23.04.2017 в 07:45, btom сказал: V takýchto prípadoch vždy som stlačením "No". Žiadne problémy s kódovaním, ak to nie je vyskytnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragon99 Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Pani dal by sa nakodovat light asistent dialkoveho svetla do auta co ma LIGHT AND RAIN ASSISTANT teda bude mat lebo ho idem teraz objednavat a nechcem priplacat za nieco co sa da nakodovat. Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Nedá, tady je téma se starou elektroinstalací a u této to prostě nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Ahoj , mám na Vás zkušenější další dotázek. U mého Rapida MR2013 se mi povedlo nainstalovat a zapojit tlačítko TPM, ale nedaří se mi tuto funkci naprogramovat. A v 12.12.0 nevidím v ABS žádné labely. Předpokládám, že v budících se ikonka aktivuje na bitu 2 bajtu 2, ale v o aktivaci v ABS (má jednotka 6R0 614 517 BD) jsem nikde nenašel. Předem díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Mám tak trochu pocit, že MR13 toto neumí. Už se o to pokoušeli kdysi jiní. Pokud se něco nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charoon Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 ahoj, tak jsem si zkoušel do svého Rapida r.v. 2015 dokodovat několik věcí : asistent rozjedu do kopce....ECU nejde kodovat, Bit 16-bit0 enable a nejde ručičky...není možnost množství dotankování nafty...jsem nenašel. Má někdo zkušenost s kodovani u Rapida r.v.2015?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 V 22. 10. 2014 na 12:03, lubinob napsal: Síce si myslím že to u Rapida nepôjde ale ak sa dnes k nemu dostanem tak to skúsim pozrieť. Ak to niekomu pomôže tu je moje kódovanie ABS, TPM z výroby, HHC dokódované.. Adresa 03: ABS brzdy (J104) Labely: SVO\1S0-614-517.clb Řídící jednotka SW: 1S0 614 517 F HW: 1S0 614 517 F Díl: EBC 460 ESP H16 0022 Seriové číslo: A00L2FD Kódování: 93CC487889AD00F2C9FD12FA91AB00404F0A00 Prosim, pri kodovani ABS toho HHC nebo TMP jsi potreboval Security Access? Diky za info ... Dan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Kodovanie zbycajne netreba, adaptacie podla typu jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breix Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Byl sem u @ferda25 na smazaní chyby zadních LED světel a rovnou mi povolil nějaký nastavení pro přední LED světla (když bych zkoušel dávat ty nové ať to mám povolený) No a nějak to má asi vliv to nastavení i na zadek, když odemknu/zamknu rozsvítí se zadní LED obrysovky ale asi tak na 30% Když se odemkne svítí furt a to i když se nastartuje, ale furt slabě ve dne by to bylo myslím těžko vidět. Když se zamkne tak se vypnou za 30s. Večer to nevypadá vůbec zle když se jde k auto a rozsvítí se zadní světla, takže kdo by chtěl takovouhle blbůstku tak za ferdou. Video - YouTube 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 zeptám se, možná je to kravina ale sr ..štve mě, že klakson netroubí tak jak já chci. tzn. že má nějakej svůj blok? Když chci jen drknout na fanfáru tak nic, musim držet volant dýl a pak troubim jak debil a to já nechci. když někoho zdravim tak jen drcnout a ne troubit jako eman.... nejde to očůrat? mr15.Klakson troubí od časi půl vteřiny a vejš ale když chci kratší čas, nejde to opravit? Když už bych jel třeba například kvůli dok´=dování zadních repro tak bych chtěl vylepšit troubení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 je někdo šikovnej v Ústí nad Labem, kdo by něco zmáknul dokodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPA Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Ahojte, koduje někdo v okolí Liberce? Chtěl bych asistenta rozjezdu do kopec a osvětlení LED SPZ. Mám r.v.2015. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas456 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Zdravím pánové mám rapida 2014 a zajímá mě zda jde nějak nakodovat maxidot a to konkrétně aby na jedné stránce mdf ukazoval více věci.. třeba teplota venku, spotřeba průměrná, teplota oleje atd.. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 (editace) Nie. Maxidot to neumoznuje Editováno: 23. Listopad 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trollo Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 je tu nejaka tema na chybove kody u rapida?nic som nenasiel , chcem to hodit sem ale radsej sa opytam nech nespamujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Napiš to SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.