Přejít na obsah

Olej pod autem


vikyviky

Doporučené příspěvky

tak dneska rano, vyjedu z autem ven z garaže , a pak čumím jak "puk" pod autem jak je motor , kaluž oleje, cca čtvrt litru  :( hm říkam si pěkný , ti šikulové mi najk nedotahly v servisi vypušták , tak jsem koknoul do pod kapotu, a kolem kola co je na klice , zestřikané od oleje :(

takže zítra fičím do servisu ! a jestli mi řeknou že mám přijet, když už jsem obědnadny, tedy za dva pul týdne , tak bdue kravál !

 

tohle bych čekal od starého auta , a ne od nového !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co že nedotahnu ? sory některá slova neznám , ne přez vypušták to nejde ! je to vidět , když se člověk mrkne na motor směrem dolu ke kolu, co je na klice , je to tam zachcené až to pěkné není :kol-26:

 

prostě od kola co je na klice, je to ochcane kolem dokola :( takže bud vadné gufero , nebo prostě prdlo :( holt kvalita ta se pozná hnedka :kol-47::kol-32:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 není snad ? a hele co pak to máme těsně na vanou ? že by kolo co je hnané z klikovky ? http://www.ersatzteile-autoteile.eu/product_info.php?language=en&info=p3769_motor-volkswagen-touran-1-2-tsi-77-kw-cbz-komplett.html&

 

dneska auto dáno do servisu :( že se pry budou snažit to udělat do zítra :) tak snad to stihnou , pak dám info

 

nevím jak se tu daji vkládat obrazky :(

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně :) vidíš někde ledovatku ne cestě ? ja ne :kol-32: tak že ní duvod to zvedat

 

tak nevím dneska se neozvaly , i když se mi dušoval, že se ozve co je vlastně z "autem"

zitra je budu otravovat , hnedka z rana volám co je z autem , ja bez auta mno "pruser" je to jako bez rukou a nohou :)

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne v himalájich nebydlím :) takže snich ještě není :) jo dám vědět co stim bylo , jestli se do te doby se nezblazním , i když auto zrovna tedka nepotřebuji , tak jsem jako bez ruky :)

auta je snad horší zavislost než internet :kol-28:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že jsem , rano volal do servisu , a dozvěděl se že by to snad dneska mnělo být :) "klep klep klep"

((tedy jestli nám přišly všechny věci co na to potřebujem ))  závada praskle víko rozvodu řetězu

 

jak se muže tohle stát nepochopim ?  holt kvalita se hnedka pozná :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ač je vikyviky trochu svérázný, musím se ho lehce zastat. Když ho kupoval, určitě nepočítal s tím, že mu po pár najetých km praskne nějaké víko rozvodu řetězu a vyteče mu olej. To se může stát u 10let a staršího auta a ne u funglovky, ostatně kvůli tomu si i člověk nákladně pořizuje NOVÉ auto aby jezdil a ne aby mu auto stálo v servisu. Já už taky reklamoval odlouplý lak na kapotě apod. Lehce zase rozčiluje mě, že u nového auta musím řešit takové věci a ne jen ty. Rozvádět to tady nebudu, páč to sem nepatří a omlouvám se za OT, ale prostě tyhle "rychlokvašky" prodávaný zákazníkům bez řádného testování, testuje se až na zákaznících, mě docela štve. A kdo si myslí, že se Spacebackem, popř. Octávií 3 popř. jinými modely nebo modely jiných značek je to jiné, ten se plete.

edit:

A aby si to někdo špatně nevyložil, já jsem s Rapidem jinak spokojený, ale tyhle neduhy (asi daný dobou) mi mou radost lehce kazí.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takové neduhy byly, jsou a budou u každého auta, hlavně v prvních letech výroby. U FI třeba el. svazek motoru, který ležel na nosníku ve vodě a sajrajtu. A kdo nechodil do ofiko servisu, kde mu to v rámci běžného servisu odstranili, tak tomuto po pár letech uhnilo a měl auto nepojízdné. U OII to zase pro změnu byly pískající zadní dveře, kde bylo u prvních ročníku špatně uložené trojúhelníkové zadní okno.

Horší je, když se ty dětské nemoci nevychytají a vyskytují se po celou dobu existence modelu jako např. stahovačky u FI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm , takové neduhy byly a budou u každého auta , asi ne ! už vidím jak si němec koupi nové audi A8 a po 5 tkm mu praskne "něco" a vyteče mu olej  ! osobně si myslým že tohle by se stalo 3x /4x a audi v tu ránu by audi poklesly prodeje ! to same u jiných značek aut ,na takové věci u nových aut jsou hodně citliví němci - rakušané - norové - švédi ,  jedina vyjímka je škoda ! a čr

 

navíc mně ani tak nese** to že auto je v servisu , ale to že servis , má všechny náhradní auta rozpujčované na dlouhodobý pronájem !!! a tím padem nejsou schopni zajistit nehradní vozidlo  :kol-32:  tohle bych čekal od menšího servisu škoda , ale ne od servisu který je největší naseverní moravě !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

By ses divil co se děje z Audi atd. Mám dva známé jako spolumajitele jedné firmy, jeden si koupil A6 a druhý myslím Q7 a tak se jim to furt sralo (převážně furt něco s elektrikou), až to prodali, koupili Škoda Superb  a jsou spokojeni. Hold přetechnizovaná auta. Čím více výbavy, tím více možných problémů, tím více Adidas   :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...