bouchy Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Posílám info, že v Auto Hlaváček Litomyšl už vlastní olej nelze. Dle slov objednávajícího technika jsou za to dost vysoké postihy od Škoda Auto. V Autocentru Barth použít vlastní olej setrvale nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 sice patrim mezi ty, co si vlastní olej nevozí a nechavaji to na servisu … nicmene koukam, ze kreativita při vymysleni vymluv "proc to nejde" jde uz docela daleko. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Věřím a přeji těmto servisům rychlý úbytek zákazníků a případný krach. Jak vidno o běžný pracujicí lid (tím myslím non fleet vozy) nemají zájem. Škoda Auto toto chování kvituje, taky proč by ne. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Mam 135000km, posledny servis bol 112000km, 22.september 2017. Auto vypisuje: Servis za 356 dni, nebo 7000km. Prohlidka za 15 dni, nebo 7000km. Viete mi prosim poradit, mam ist na servis, ci na prehliadku? Aky je v tom rozdiel? Co budu robit na prehliadke? Pojdem teraz na prehliadku a mozno v januari uz zase na servis? Vysvetlite mi to prosim? Inak mam O3, 30000km, nebo 2 roky. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 (editace) Takze v podstate je prehliadka dolezita a treba s autom do servisu. Uz asi zavisi na mne, ci dam vymenit aj olej, aj ked bude o 6000 km skor. Je to tak? Alebo by som tam isiel napr. v januari na ten olej+cosi znovu, nie? Editováno: 9. Září 2018, autor: dusan94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 (editace) Ale ved aj servis aj prehliadku mas za 7000km, tak ak pojdes na prehliadku rovnako so servisom, nic sa nestane. Editováno: 9. Září 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 No len to, ze servis moze este 7000km alebo nejake 4 mesiace mat este cas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Při ceně oleje pokud si ho doneseš svůj nevidím moc důvod to rozdělovat na dvě návštěvy. A upřímně, olej má 23000 a nevidím důvod ho tam huntovat do 30000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 OK hosi. Tak spravim teraz prehliadku aj so servisom spolu. Nech sa spravi vsetko. Ked neusetrim na peniazoch, usetrim aspon na case :) Ved sa aj hovori, cas na nezaplatenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Ja som chcel povodne poznat rozdiel medzi prehliadkou a servisom. A teraz to chapem tak, ze: Prehliadka je asi, kontrola stieracov, doplnenie tekutiny na celne sklo, kontrola dezenu,.... Servis: vymena motoroveho oleja, mozno nejakych filtrov. Takze ak mam prist asi niekedy v januari na 7000km co mam, tak uz to spravim teraz naraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 @Aleš_BX, necital som zle. Skor som chcel narazat nato, ze zbytocne bude do servisu chodit na dva razy a tak to moze mat 2 v 1 uz teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 jj, prehliadka, take tie ostatne veci... V podstate oddelit vymena oleja od ostatneho.. No ok, pojdem teda na prehliadku, ktora bude o par dni, do km je sice dost, ale budem to mat aspon ok a olej teda tiez. Vdaka pekne za radu. Ak snad mate nejaky napad, mozete poradit, inak admin - mozem moju diskusiu zmazat ak to prekaza. Vdaka este raz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Při ceně oleje pokud si ho doneseš svůj nevidím moc důvod to rozdělovat na dvě návštěvy. A upřímně, olej má 23000 a nevidím důvod ho tam huntovat do 30000. Jestli ma promenlivy interval, tak nemusi mit nutne najeto 23000 km od posledni vymeny oleje. Me to misto puvodnich 30000 km dovolilo nakonec jen 15000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Ja si ani nedonesiem vlastny olej. Nie zeby som nevedel aky, odkial kupit, ale necham to na nich a hotovo, Uz vymienali, vedia co a ako, mam dobry pocit, tak preco nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 před 51 minutami, osobne napsal: před 7 hodinami, LiveBomb napsal: Při ceně oleje pokud si ho doneseš svůj nevidím moc důvod to rozdělovat na dvě návštěvy. A upřímně, olej má 23000 a nevidím důvod ho tam huntovat do 30000. Jestli ma promenlivy interval, tak nemusi mit nutne najeto 23000 km od posledni vymeny oleje. Me to misto puvodnich 30000 km dovolilo nakonec jen 15000 km. Psal ze servis mel pri 112 a ted ma 135 před 42 minutami, dusan94 napsal: Ja si ani nedonesiem vlastny olej. Nie zeby som nevedel aky, odkial kupit, ale necham to na nich a hotovo, Uz vymienali, vedia co a ako, mam dobry pocit, tak preco nie... Cena dobreho pocitu = maloobchodni cena oleje x5, ale to je na jiny tema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Tak to jo, to jsem prehledl tech 112000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 (editace) V 27. 8. 2018 na 13:24, bouchy napsal: Posílám info, že v Auto Hlaváček Litomyšl už vlastní olej nelze. Dle slov objednávajícího technika jsou za to dost vysoké postihy od Škoda Auto. V Autocentru Barth použít vlastní olej setrvale nelze. Řešil jsem to same u 3 lete F3 po zaruce slo o rocni prhlidku s olejem. Chtel jsem si vse nakupit, natahovat mne nebudou. Ve meste je 5 AS. Ten co mam nejbliz odmital i pres to ze auto je uz po zaruce. Vybral jsem si jinej v mem meste a naprosto bez problemu. Zaplatil jsem pouze a jen praci a i presto s tim nemeli problem a jeste mi nabidli ze me hodi do prace a pak na aute zacnou delat. Pokud mate v okoli vice AS neváhejte. Vyplatilo se mi to i když jsem chtěl vymenit sklo. Cena bylo v rozmezi 2000 za tu samou praci + mat. Vybral jsem si nejlevnejsi. Nemel jsem pojistku. Editováno: 24. Říjen 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Zdravím kolegové, po letech opět budu jezdit do AS Škoda zatím nevím jaký to bude, ale chci se zeptat nemáte někdo vyzkoušený servis v Německu ? Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Dobrý nápad, ale je to daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Já jezdím do Bavorska celkem často a tak uvažuju, že servis budu dělat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Tak nám pak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 a tam asi bude dost jiná hodinová taxa za práci, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Napsal jsem jednomu prodejci do Drážďan tak uvidíme co mě napíše. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Dneska jsem dostal odpověď na můj mail od prodejce Škoda v Drážďanech a cena za garanční prohlídku po 30 tis. km je 240 € což mě vyhovuje a asi tam pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 To je v podstate cena i v českém autosalonu, nedavno jsem absoloval olejovy servis vcetne prohlídky vozu (cca 25 kkm), smysl jezdit kvůli tomu do Drazdan nebo jinam do rise (bydlim hodne blizko Bavorska) me tedy unika...(?) A s vlastním olejem do servisu, jak jsem se tu nekde docetl? Opravdu? No, moje auto stalo dost penez na to, abych potom behal po servisech s vlastnimi náhradními dily nebo olejem... To je fakt docela ceska specialita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.