suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 číta niekto čo píšem ? pod tým číslom 000052110 v cene 150kč kus je zabalené svetlo 3AF943021A ktoré má oficiálnu predajnú cenu 32€ ... ak to niekto nechce pochopiť nech aspoň nekomentuje , ja som už dva kúsky predal behom 5 minút a ďalšie objednal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) To je pak trochu schíza, ne? Prodávat díl X jako díl Y podstatně levněji. Ale tím líp, bude-li to tak sehnatelné. Editováno: 22. leden 2015, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) No dobře a kde se to teda dá koupit třeba i u nás v ČR, nebo to jde jen přes tebe zatím? Jo a slíbil si foto. Editováno: 22. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Zjištěno 132Kč, dodání do druhého dne. Objednávám, zítra vyzvedávám, jedu na výměnu oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 A kdeže prosim? Ja bych si dal take to medium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 To jsou tajnůstkáři a chtěj hrabat jen pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Já už to mám rok na autě za 220kč ks a musím říct že super mnohem lepší než origo žárovková a kupoval jsem to na OIII a sedí i na rapida takže jsem už rok popředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Kde sa to asi môže dať objednať keď je to škoda originálne príslušenstvo ? skúsil by som to v Renaulte .... hore máte presný popis z katalogu , kolega nadomnou potvrdzuje že táto akcia je aj pre ČR tak čo viac si priať ? fotky mám ale stoja za prd , dajte či 3AF943021A do google pics a máte tam 100ky krásnych obrázkov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Zrovna jsem domluvil s pánem z Auto Branka Prosek a udávané číslo nemá v katalogu a pod číslem 3AF......... to našel za 880,- kus. Takže to budou mít asi v tom Renaultu Tímto prosím Mikliska aby napsal jak se mu to podařilo objednat. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 V ETKE to nie je , keby si to hodil do portálu alebo do katalogu čo má v programe tak to nájde , dva kusy som mal v ruke dnes , štyri kusy mám na zajtra a viac to riešiť nebudem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Je, ale bez ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Napsal email s poptávkou a číslem 000 052 110 do mého servisu, připojil fotku od suriho, připojil zmínku o ceně cca 160Kč, do 5 minut jsem měl odpověď. Tak si představuju péči o zákazníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Miklisek - ono je to dva dni aktuálne a samozrejme to nikde nie je uvedené , a podľa mňa keď si uvedomia tú smiešnu cenu tak to prizdvihnú ... Neviem aký význam má tu dať kompletnú informáciu keď to každý otočí aj tak podľa seba , načase sa venovať iným veciam a radšej neprispievať vôbec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Suri, pak nevim proc to sem davas, kdyz ty tu informaci poskytnout nechces, chces jen frajerit jako ze ty to mas a nikdo jiny ne? Miklis neni sobec jako ty. Ne kazdy s tim bude obchodovat a vydelavat na tom asi jako ty. Nekdo si to koupim jen pro sebe. Delat v AS a ty informace mit a tady pak machrovat umi kazdej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Keby si bol trochu čítal tak by si pochopil že sa to dá objednať v Škodovke čo potvrdil aj Miklisek /to že to platí aj v ČR / , sorry ale viac pre teba urobiť nemôžem , jedine že by som ti to číslo dielu ktoré som dal v odkaze napísal na lístok a za ručičku ťa odviedol do prvej predajne Škoda čo tam máte .... Neviem či za toto nepochopenie môže komunikačná bariéra alebo nejaká zaslepenosť , ale fakt tomu nerozumiem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Priznam se, ze ja jsem to ze zacatku nepochopil. Ted uz vim ze jde o jeden a ten samy vyrobek pod ruznyma cislama ( cislo nahradniho dilu a cislo prislusenstvi) a akcema. Tedy michani jablek s hruskama navic tam plest vyrobce Hella atd. Tedy promin, hned jsem to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 To je vec pohľadu , je odfotený popis výrobku s fotkou dokonca v češtine , je tam napísané že v Škodovke sa to kúpiť dá , a dnes po rozbalení som doplnil že to balenie obsahuje Hella svetlo s tým číslom dielu ktorý ešte donedávna v Škodovke nebol dostupný a dal sa objednať vo VW a stál 32€ /sám som to raz za toľko kupoval známemu na Rapida práve vo VW / ... Takže treba využiť túto akciu lebo podľa mňa dlho nebude a napália tam tú pôvodnú cenu ... Tie dva kusy čo som včera na skúšku objednal /aby som vedel čo to vlastne za tie smiešne peniaze príde/ už si zobral kolega do svojho Rapida ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ok, diky tomu uz takhle rozumim. O VW vim, jsou lidi co to za ty nekrestanske prachy na Rapida kupovali pred 1,5 rokem. Kazdopadne nebyt Tveho infa, vyme hovno a tak se omlouvam za prehnanou reakci, ale nekdy psane slovo meni vyznam od slova mluveneho a trochu me to vytocilo. Jsem rad ze uz je jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tady i o tom píšou: https://translate.google.cz/translate?sl=ru&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fl%2F2481323%2F&edit-text= Tj. 5N0 827 335J v ceně kolem 500,- a jsou v ní obě LED lampy(aspoň ještě v prosinci 2014 byly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 jop , ja som niekedy v lete kupoval práve tie 3AF vo VW v cene 32€ do Rapida kde behom roka odišla 5x žiarovka v osvetlení SPZ , ktoré sa akosi nedá vybrať a znova zacvaknúť aby poriadne držalo , navyše sa mi nepáči že to poškodzuje lak dverí /aj keď je tam folia/ , za to sa tam dali LEDky a je kľud , toto s príslušenstva v tej cene je gol , som zvedavý koľko to za tú cenu bude na trhu ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 3655_001.pdf3655_002.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunas Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Cena tedy byla 132 kč/kus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 JJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 tak to chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 tak dnes objednáno za 132.-kč/ks v autoStyl Stodůlky číslo dílu 000 052 110. v pondělí si du pro ně. díky Mikliskovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.