Přejít na obsah

Naklapeni svetel Fabia II


kosak 72

Doporučené příspěvky

Děkuji  mě to hlásí  po umytí auta    že se nenavázalo  spojení s řídící jednotkou naklápění  rok výroby první roomstry 2006    ale  nic asi nemám  v autě .Co by se tam pokazilo  ? Po vymazání se to vrátí zpátky hned   .Máte pravdu  mám teda roomstra 2006 stejný jako fabie   čočky h7  bez natáčení bez . automatu ,  jen potenciometr  1-2-3  . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světla nemají žádnou diagnostiku, jen pokud máš s čočkou tak ovládání té klapky (tlumené dálkové) A jestli ti nefunguje naklápění obou světel což je divné, tak máš špatný ten modul s potenciometrem . Už jsem to kdysi taky řešil výměnou, stojí to pár korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DĚKUJI  tam se leze  přes pojistkovou skřínku , že  aby to  vymačkl  ven potenciometr  . A  prosím  jak jsou tam  proudy    jeden asi  kostra    jeden  přívod  proudu 12v   A  POSLEDNÍ  jaký tam mají  probíhat  napětí  podle  čísel. 6-  7 let to  už nejde      Pak  ještě  se zeptám  bliká mi  po umytí auta   tak 14dní   kontrolka      na natáčení   oranžová   v tachometru  v pravo  dole    .Bliká tak 30vt a pak ZHASNE   vše OK.  Tyto   světla   natáčecí  na autě  vůbec   nemám    .   2006 HNED PRVNÍ  AUTA S ČOČKOU  A JEDNOU  ŽÁROVKOU. H7  + potenciometr   .  Na  diagnostice   to píše   nekomunikuje  s  řídící  jednotkou  a nejde  to  vymazat. co s tím  je to  závada  nebo ne  na  STK a jak  to  odstranit   ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, standa 2 napsal:

asi  nemá   já je měl  zatím  puštění  mlhovky  jen jednou za  7 let   a nic se nenatáčelo.     . A jestli  myslíte   do  zatáčky   když  jedete   pomalu   , že se  nasvětcují  tak  určitě  ne    , to je jen  auto v základu   . 

No práve, pýtam sa zámerne keďže pokiaľ auto má corner hmlovky, tak závada tohto systému sa zobrazuje ako chyba natáčacich svetiel. Bouchy01 to napísal jasne, pokiaľ sú hranaté hmlovky, tak je tam corner.  Chybu systému natáčania ti ukáže aj vtedy, ak žiarovka v hmlovke je vypálená a nesvieti. Osobná skúsenosť  keď po oprave v servise nezapojili šteker hmlovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...