DavidSK Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 A toto je výsledok dizajnérov v Škodovke na druhý pokus, údajne Scouta III už raz prerábali, bol ešte viac hranatý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Musím souhlasit s Lumanem. Tak jak u O2 mě Scout přišel prostě OK, tak O3 Scout mě přijde jak nějaký garáž tuzing klasické oktávky. Prostě vnitřně mě to vůbec nesedlo a je tam něco pro mě spíš odpudivého, než abych si řekl - hmm, oplastované a ještě hezké. Samozřejmě pochopím, pokud naopak někdo jiný řekne "yeah, to je ono". Pokud bych tak musel jít z nějakého důvodu do terénní oplastované varianty, O3 by do výběru rozhodně nezapadala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Neví někdo rozměr pneu? Opět 225/50/17? Podla mojich informacii dostane aj tato generacia opat 225/50 R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 jako ty plasty hlavně vpředu jsou fakt hnusný!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Taky se mi to nějak nezamlouvá...hlavně přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 dnes jsem viděl na D11 modrou OIII na "F" RZ, vzadu s nápisem 4x4. Boční lemy blatníků nastavené v černém plastu, jen chyběly ty kolotočářské přední a zadní plasty, co má na fotkách ten new scout. každopádně to mělo výfuk vlevo i vpravo (vždy po jedné trubce), dost viditelný - na těch fotkách na www.auto.cz výfuky nejdou vidět vůbec. Což mi napovídá že to byla verze 135 kW DSG 4x4, nebo pak automat benzín (jen DSG má výfuky po obou stranách - sice nevím proč, ale takto to má i VW passat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 mně to přijde praktičtější než eresa (vzhledem ke stavu našich silnic), takže v prosinci to bude buďto Scout nebo Golf .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 No mě se to docela líbí, ale je pravda, že na OII Scout ty plasty nevypadaly tak roubovaně. A taky se mi zdá, že to přední stříbrné lízátko zbytečně zmenšuje nájezdovej úhel, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Na těch Scoutech neScoutech testují ty plastové lemy, co jsem slyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 jo jo, já to viděl... mělo to plastové lemy a nemělo přední a zadní hnusný stříbrný nástavce nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 a co na tom testuji ? Jestli to v rychlosti nad 50 km/h neuleti ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 je mi docela fuk, co na tom testují, každopádně si myslím (nebo v to vkládám naděje). že to bude něco jako eresa 4x4-to jsem si docela přál. Dojedu s tím na chatu (což sice šlo i s eresou ale už jsem slyšel i to jak roste tráva na polňačce) a budu spokojen. Sice v bolehlavi zas vymyslí nějakou cenu kdy to vyjde s nějakou normální výbavou tak na 850-900, ale furt to bude dobré auto za cenu nižší než passsat allroad nebo a4 allroad. Snad ty plasty z toho neodpadnou v záruce a jinak je mi to jedno. Teď mám na erese 4 letou a ve značkovém servise dobrá příhoda-šéfe je potřeba vyměnit baterku je nějaká "slabá"...no tak měňte...ale ono to není úplně levné...to je mi jedno já to mám v záruce....jo vy máte 4 letou záruku, tak to asi není potřeba měnit...noviny na zemi, přejímací technik půl metru nad zemí třepe nohama a řve...přichází závodník-majitel, beru si prášek...jo my cholerici to nemáme lehké....ale že se alespoň nepodívá, než mě nasere, tomu nerozumím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 hmm, zajímavé počtení, ale taky tomu nerozumím, mimo to Passat není Allroad ale Alltrack, ale to je jen drobnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Scout nám ide so svetlou výškou smerom k zemi: O2 Scout - 180 mm* O2 FL Scout - 179 mm* O3 Scout - 171 mm* * - hodnoty uvádzané výrobcom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 A to vsetko pekne-krasne kvoli normovanej spotrebe paliva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) už je to tady Editováno: 4. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 http://www.autorevue.cz/skoda-octavia-scout-podrobne-oficialne-a-zblizka-pokochejte-se#articleStart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 už je to tady Pěknej scoutík ale jako vždy na prezentaci podložky pod kolama a v reálu budou o5 utopený!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 O3 kola nejsou tak utopené ani na o2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Scout nám ide so svetlou výškou smerom k zemi: O2 Scout - 180 mm* O2 FL Scout - 179 mm* O3 Scout - 171 mm* * - hodnoty uvádzané výrobcom Taky jsem se divil, ale zas na druhou stranu se prej zlepšily nájezdový úhly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Troška sa divím tomu hnedému interiéru, v Superbe a v Yeti je exklusívne len pre L&K a v Octavii ho má aj Scout. Na druhej strane ma potešili hodnoty uvádzané výrobcom pri najsilnejšom dieslovom motorom 135 kW DSG: 4x4, 0-100 km/h 7,8 s, max. 219 km/h. (RS Combi DSG: predohrab, 0-100 km/h 8,3 s, max. 228 km/h) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Pěknej scoutík ale jako vždy na prezentaci podložky pod kolama a v reálu budou o5 utopený!!! Uz som kdesi videl aj foto kolesa Yetiho MC, kde bolo krasne vidno na podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Já si právě myslím, že Scout standardně hnědej interiér nemá, je to dobře vidět na tom videu na Autorevue (odkaz výše), kde je normálně černej. Třeba bude možno mít Scouta ve výbavě L&K :-) Editováno: 4. Březen 2014, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Vybrané z tlačovej správy ŠA: "Potahy sedadel jsou k dispozici v těchto verzích: textilní (hnědá) nebo v kombinaci kůže/Alcantara (dvě alternativy: černá nebo hnědá)." Všimli ste si, SCOUT v Ženeve má lakovanú vo farbe vozidla anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Scout má už aj svoje sedadlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.