sláva Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Ahoj, dodělat do CNG nejde, musí být z výroby. Žádný výřez tam není, jen mírné vybrání plastu nárazníku a tažné se nasune do otvoru směrem nahoru. Zásuvka se otočí na čepu směrem dolů, je také schovaná. Editováno: 23. Únor 2017, autor: sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrysoumen1 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ahoj, proč by do CNG nešlo dodělat tažné? Já mám tedy Golfa TGI a zjišťoval jsem, že i dodatečně dodělat lze. Koupil jsem nakonec originál vysouvací, v kufru zatáhneš za madlo a ono to vyjede. Je to super, akorát za tu srandu chtěli 24tis. Jinak s tím svislým zatížením je to nesmysl, mám napsáno 80kg a 4 kola vozím za Golfem běžně a nemám žádné karbonové rámy :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláva Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ahoj, že nejde dodělat je prezentováno na stránkách ŠKODY. Věřím, že to určitě i musí jít, ale jsou tam nějaká omezení při montáži tlakových nádob a proto se tažné montuje už od výroby. Dřív ani tažné neměli v konfiguraci, objevilo se tam až snad v průběhu loňského roku. A to svislé zatížení nevím nakolik je to alibismus, nicméně to mám takto napsáno s vykřičníkem v návodu. Zřejmě jsou nějaká omezení na nosnících, protože už drží těžké nádoby, nebo kvůli bezpečnosti, nevím, ale tak to prostě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv10 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zdravím, mám dotaz jaké zapalovací svíčky jste v intervalu 60 tis. km dávali? Na netu jsem našel jenom Bosch a NGK. Tak které budou lepší? ani nevím jaké jsou z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik0307 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zdravím, mám dotaz jaké zapalovací svíčky jste v intervalu 60 tis. km dávali? Na netu jsem našel jenom Bosch a NGK. Tak které budou lepší? ani nevím jaké jsou z výroby. Taky zdravim, mam najeto 29 tis takze nevim. Ani nevim ze se v 60ti meni....Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tak proč mu odpovídáš, když to nevíš? Nechápu. A za další - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - porušení pravidel fora. Zruš si hlášku z Tapatalku "Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk" - to je také v rozporu s pravidly fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Originál a jediné doporučené jsou tyto: NGK PZKER7A8EGS Nemá smysl experimentovat, ale použít to co dává výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 jiné téma - kontrola systemu rozvodu plynu po dvou letech - umí to upozornit jako v případě servisních prohlídek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Nic mi nehlasilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 jo jo, asi to neumi a musim si to pohlídat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Dnešné rekordne tankovanie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupony Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Ja som v januari tiez rekordne "natankoval" - Jediny krat kedy sa mi zatial podarilo cez 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 (editace) Veď práve to je divne. Teraz bolo vonku 16stupnov. Obyčajne keď je chladno sa dá natankovať viac. Mimochodom aký si mal potom dojazd? Ja to odmeriam cez víkend, som zvedavý či náhodou nemali pokazený merač. Editováno: 24. Březen 2017, autor: rembaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Zdravím, taky jsem se stal majitelem plynového auta. Zatím spokojenost, najeto cca 4000 a při cestách po dálnicí okolo 145km/h tachometrově cca 4,6kg/100km. Ale ten výkon je mizérie. Neví někdo, jestli můžu a taky kde (Olomoucko, Moravskoslezsko, okolí Brna), auto trochu posílit tak, aby mu to neublížilo? Při standardních servisních úkonech dokážou v servise poznat, že je auto chipnuto a hrozila by ztráta záruky? Případně při poškození nějaké části motoru kontrolují řídící jednotku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Keď niečo zistíš daj to sem vedieť. By ma to tiež zaujimalo. Čo som pozeral na nemeckých stránkach tak dvíhajú výkon o 19kw a krútiaci moment na 270Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pskodarapid Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Zdrvím všechny, chtěl bych se vás zeptat, jak často projíždíte svého G-TECka na benzín? Děláte to někdo pravidelně? Třeba 3 nádrže plynu, jednu benzínu? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Nie, ja občas natankujem 1/2 nádrže iba pre prípad že by som sa náhodou dostal do situácie keď nie je možné natankovať CNG, pokazena pumpa alebo take nieco. A keď taká situácia do troch mesiacov nenastane tak ten starý benzín výjazdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrysoumen1 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Ahoj, ano G-tec i TGI se u běžně chipuje se zárukou. Nejjistější je to tady... http://www.xtuning.cz/chip/skoda/octavia-iii-12-2012/1400-g-tec-cng-tsi-81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Firiem je niekoľko čo to ponúkajú, len sa mi nepodarilo nájsť žiadne reálne skúsenosti od ľudí čo si to nechali urobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Funguje to. Nevím jak u X, ale u mě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsin Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 motorpower... muzes tedy dat kontak na Tve zakazniky s CNG, kterym jste delali? klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 A jak je to ohledně záruky vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Moc kontakty zpětně neřeším ani neukládám/navíc jde o souhlas majitele/, ale jednomu mám něco zařizovat a zeptám se zda souhlasí a dá na sebe telefon. Ten bych poslal do SZ a zbytek si napíšete. Více slíbit nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 U tohoto motoru bych se do chipování nepouštěl, ne protože by to motor nevydržel, ale na vozidle je namontována převodovka MQ 200 (200Nm), oproti MQ250 (250Nm) ve verzi 103, 110 kW a taky spojka s menším průměrem. Myslím, že je také jiné turbo, ale to si nejsem jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pskodarapid Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Dobrý den, rád bych se zeptal na vaši zkušenost s doléváním oleje. Po cca 10 000km od posledního servisu mi ukázala kontrolka dolít olej, nicméně když jsem koukl do motoru zda tam nenajdu štítek z posledního servisu s typem oleje tak jsem nic nenašel. Volal jsem proto do servisu kam jezdím. Pán nebyl schopný mi říct jaký olej mám do G-TECka dát. Pak přišel s tím že 5W30 long life a specifikaci 504.00 nebo 507.00 jenže teď doma koukám do knihy od auta a tam je spec. 502.00? nevím tedy vlastně co dolít a jaký olej mi byl ve škoda servise měněn.... Jaký olej tam tedy dle vás patří a co radíte dolít pokud mi škoda servis kam jezdím není schopen říci co tam nalil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.