PistaTT Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Stacionárnych radarov máme u nás zatiaľ našťastie len málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symbian Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Díky moc @wombat za databázi radarů. Aktuálně nefunguje dobře generování radarů z poi-radary.eu - při zvolení Rakouska se stáhne jen cca 10 kB archiv. Dále při zvolení Maďarska, Slovenska nebo Slovinska se vygeneruje soubor, který nejde importovat do Columbus 8" MIB2. Vyzkoušel jsem kombinaci Česká Republika, Německo, Chorvatsko, Itálie a Polsko a ta se importovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Čus, Rakousko opraveno. Nový zdroj dat, jsou tam divné popisky, takže nejspíš problém s divnýma znakama, zkus i to Slovensko případně (zrušil jsem je) kdyby to dělalo problém, tak ty popisky dám do pryč úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symbian Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Díky moc za super rychlou odpověď. Teď jsem vyzkoušel stáhnout jen Rakousko a stáhne to 24 kB soubor. Stejně tak jakákoliv kombinace s Rakouskem vždy stáhne jen 24 kB soubor (třeba CZ + AT). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Díky za hlášení, mělo by být opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Mohl by tu nekdo jasneji shrnout, na kterych rocnicich Mib2 nefunguje zavedeni bodu aktualizaci pres sd kartu ze souboru z poi-radary a musi se vytvorit davka pres stranku SA? Zkousel jsem na Mib2 2017, jde jen pres SA davku (jinak restart bez aktualizace), ale timto zpusobem jde aktualne bezchybne jen CR, jinak stranka SA pri snaze o ulozeni opakovane nekolik dni hlasi chybu. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Jsem asi lama,ale prostě mi nejdou nahrát "" Radary-2019-04-08.zip "" do navi škoda columbus.....stáhnu zip rozbalím na SD kartu.Vložím do navi a dám setup,navigace,personal poi,import a v detailech nemám nic co dělám špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Zdar, postup z úvodní stránky mi nejde (stránka nejde a to ani ta škodovácká, služba ukončena), takže nemá někdo jinou metodu? Stačil by mi finální zip (pokud lze), hlavně radary. Něco aktuálního od @wombat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Ani z toho mojeho webu ti to nefunguje? Jakou máš jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Podle toho, z jakého webu, z toho VW ne (ten přímo nejde). Jednotka MIB2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 poi-radary.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 No já si na poi.cz naklikal i některý další POI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Nevím co dělám špatně ale upozornění pípá když míjím radar, ale chci aby mě to upozornilo dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Taky jsem byl v prosinci upozorněn až "na místě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ahoj, chtěl bych se zeptat k tem radarum eu. Co vse je v nich obsazeno? Jsou tam i mobilni radary? Jsem z Prachaticka a vidim, radar az v Krumlově? Tak je mi to divne. Diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 pro CZ - Stacionární, úsekové, semafory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Děkuji , teď jsem se to dočetl v tvém příspěvku na str. 12. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) Wombat, ještě jedna otazka z poi.cz musím stahovat soubor gpx a obrazky bmb, když bych chtěl zkusit vlastni poi radary? Mám Amunsen 2019. Děkuju Editováno: 13. leden 2020, autor: Vendys88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Asi nerozumím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Chtěl bych tam ty mobilní radary. Do navi Amundsen 2019. Jestli jsem si to přečetl správně tak musim obrazky v bmb formatu a gpx formatu soubory? Snad jsem to napsal srozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Obrázky asi jedno v čem předpokládám, že to zvládne standartní formáty JPG, PNG, BMP apod. z poi.cz vygeneruješ GPX soubor, k tomu stejný název jako obrázek a nahraješ do navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Diky, jdu na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubapavel2 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Me je tam dneska nahral Ferda 25 a funguje to bezvadne . ? Diky Ferdo !!! ? 20200119_132505_1.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Ahoj, mě se to nepovedlo si tam nahrát svoje POi radary. Myslím tím mobilni, stacionarni, úsekové, semafory. Nevim jak to pojmenovat na kartě, aby to našla navigace. Kdyby se našel někdo, kdo mi třeba na uloz.to nahrál Cr poi radary s těma mobilnima, stacionarnima, semaforama a usekovyma, byl bych moc vděčný. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Krásně to mám připravené: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.