MichalV123 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Prosím o hodnocení vhodných příčníků s upevněním na hagusy u vozidla Š-Fabia combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 odporúčam THULE, pätky Rapid Railing 757 a tyče WingBar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Vypadají dobře. Zkušenosti s hlukem máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) S hlukom ti neporadím, s prázdnymi nosičmi nikdy nejazdím a ak je na streche náklad, tak hučí ten ... Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: peterv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 No ale ta cena není moc příznivá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 áno, je z tých drahších V obchodných reťazcoch kúpiš priečniky aj výrazne lacnejšie. Využívam priečniky takmer každý víkend (apríl-október) takže som chcel overenú značku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 no to zase já je použiji maximálně 5x do roka a možná ani to né... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Originál ŠKODA něco okolo 3.900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) příčníky z Lidlu - léty prověřená kvalita - cena kolem osmi stovek a tím pádem tak nelákají zloděje, takže se dají na autě nechat i přes noc - což je pro mě jako obyvatele velkoměsta vlastnost k nezaplacení :-) Akorát je tuším mají jen jednou do roka. Editováno: 5. leden 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) Originály nejsou až tak drahé, jak jsem čekal. Ale s přihlédnutím na příspěvek Wittmanna a vzpomínkou, když jsem bydlel v Praze, mi i těch Lídláckých cca 800,-Kč přijde jak cenový masakr Editováno: 5. leden 2015, autor: fufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlozs Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 V televizi běží reklama, v které jezdí bílá Fabia kombi se stříbrným střešním nosičem. Dá se u nás objednat stříbrný střešní nosič (bez panoramatického střešního okna)? V ceníku jsem našel jen černý nosič a v reklamě je stříbrný... Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 V ČR nejde objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Mám Hakr ke své plné spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 No rozhoduji se mezi Thule (vzhledově super) a mezi Hakrem (cenově super)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlozs Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 V ČR nejde objednat. A náhodou v té položce "ColourConcept ve stříbrné / bílé barvě" se to neskrývá? Nevím, co to totiž je. Jestli ten nosič nejde objednat ve stříbrné barvě, tak bych si tu fabii nikdy nekoupil. Černý nosič na bílé barvě je jak pěst na oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Rozhodně ne... Colour concept je jen pro HB, resp. combi z něj má jen barevna kola. Editováno: 3. Únor 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 No rozhoduji se mezi Thule (vzhledově super) a mezi Hakrem (cenově super) Které příčníky od Thule máš ve výběru? Já se rozhoduji mezi WingBar Edge http://www.thule.com/cs-cz/cz/products/carriers-and-racks/roof-racks/complete-all-in-one-racks/thule-wingbar-edge-9584-_-958400 a WingBar s upínači 757 nebo 775 http://www.thule.com/cs-cz/cz/products/carriers-and-racks/roof-racks/load-carrier-feet/thule-rapid-system-775-_-775000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 A náhodou v té položce "ColourConcept ve stříbrné / bílé barvě" se to neskrývá? Nevím, co to totiž je. Jestli ten nosič nejde objednat ve stříbrné barvě, tak bych si tu fabii nikdy nekoupil. Černý nosič na bílé barvě je jak pěst na oko. me se treba prave ty cerne libej na te bile, je to pekny kontrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jen škoda, že nejsou lesklé jako na OIII RS http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/ta/Test_Skoda_Fabia_Combi_TDI_77_2015_prvni_20_800_600.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Sice v ČR nemůžeme objednat stříbrné hagusy, ale zase máme jinou výhodu - můžeme mít kombíka bez hagusů. To jinde nejde a já jsem za tohle rád, protože nač mít na střeše podélníky, když vím, že bych si na střechu nikdy nic nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 priznam se, ze ja jsem si je tam dal "pro jistotu":) Kola stejne vetsinou budu vozit na kouly. Nikdy clovek nevi co tam bude chtit pridelat. Tak ze proto je tam mam treba ja... Dalsi vec je, ze vzhledove mi to auto prislo hezci (tohle je ale vec nazoru a vkusu:)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Třeba kolega se bez hagusy neobejde. Bez chycení nevyndá svých 150kg z auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 priznam se, ze ja jsem si je tam dal "pro jistotu":) Kola stejne vetsinou budu vozit na kouly. Nikdy clovek nevi co tam bude chtit pridelat. Tak ze proto je tam mam treba ja... Dalsi vec je, ze vzhledove mi to auto prislo hezci (tohle je ale vec nazoru a vkusu:)). Přesně, kombík bez hagusů je takovej divnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlozs Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Když nejdou objednat stříbrné nosiče, tak pak už jedině uvažovat o šedé metalíze "šedá metal" a pak by ten černý nosič k tomu šel. Ale stejně nejpěknější barva auta je bílá. Pak ale nesmí ta bílá barva s ničím kontrastovat. Jako např. s černou střechou, zatmavenými skly, černým nosičem apod. Mám pocit, že lidé, kteří určují konfigurace aut estetice nerozumí. Např. Golf variant se nabízel standardně s černým nosičem a za příplatek se stříbrným nosičem. Volbu nechávali na zákazníkovi. Schválně píšu v minulém čase. Protože od 1.9.2014 je už povinně pouze ten stříbrný nosič. Což není ideální zase v případě, že si chce zákazník koupit tmavší odstín barvy laku, protože k tmavšímu odstínu laku zase pasuje černý nosič. Může mi někdo vysvětlit, proč distributoři dělají omezující konfigurace? Hlavně, že je tam škrabka. Editováno: 3. Únor 2015, autor: karlozs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 jak sjem psal, zalezi na kazdem, nekdo rad kontrast, at to auto trosku vynikne, nekdo radsi decentni barvy a at to lepe ladi. V tom pripade by sis ale nemohl ani vzit verzi style, protoze mas zatmavene predni svetla a nemohl si vzit sunset. Osobne se me prave cerne doplnky libi a jak rikam, je to urcity kontrast a podtrhuje to samotne krivky auta. Napriklad ty pridavne stresni nosice (ktere se daji koupit origi skoda - kdyz neni hagus) vypadaji naprosto hrozne (videl jsem je na HB a humus). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.