noxik600 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Já taky [emoji41] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 V tom případě doporučuji tohle vlákno zamknout, protože se jmenuje "Kdy přezout..." a furt sem někdo píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Mna by aj celkom zaujimalo, aku hodnotu ma informacia, ze nejaky Franta z Krkonoš alebo Béla z Komárna uz prezul. Ze naco to sem pisete [emoji4] Ja som napr. dnes kakal.A? Přesně tak[emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Ono celé je to tady zbytečné, protože ukončit tohle povídání můžeme jednou větou: na jaře přezout na letní, na podzim na zimní. Tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Přesně.Jsou to tu jen samé zbytečné kecy a kdo chce o týden či dva tohle uspěchat,ať dělá jak myslí a pak se nediví.Já tohle nechápu a to mám pneuservis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Přesně tak. Kolik mikrometrů na pneumatice tím ušetřím? Kolik mililitrů paliva? Je to nebezpečná kravina. Už léta jezdím po republice a třeba když tady sníh není, ujedu 55km a tam sníh je. A nemusí to být sníh, stačí namrzlé mosty, nebo nížiny, lesy, kde se nesmí solit. Nikdy nevíme, kdy nás, nebo jiného člověka ty zkrácené metry brzdné dráhy zachrání. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Táto téma by mala byť zmazaná je to tu blbosť, každý prezuje kedy uzná za vhodné. Pawouk Myslím si že by bolo vhodné aby si zasiahla vyššia moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Když vám to téma tolik vadí a nic vám nedává, proč sem tedy lezete a proč v něm exhibujete? To bychom tady pak při stejné logice mohli smazat skoro všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 1.dubna vychazi na sobotu a to jsou pneuservisy zavrene. Tak ted mam dilema jestli tam jit uz 31. a nebo az 3. :(. Nerad bych si sjel nejake pneu ... /just kidding 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) V 2. 3. 2017 na 21:46, noxik600 napsal: Přesně tak. Kolik mikrometrů na pneumatice tím ušetřím? Kolik mililitrů paliva? Je to nebezpečná kravina. Už léta jezdím po republice a třeba když tady sníh není, ujedu 55km a tam sníh je. A nemusí to být sníh, stačí namrzlé mosty, nebo nížiny, lesy, kde se nesmí solit. Nikdy nevíme, kdy nás, nebo jiného člověka ty zkrácené metry brzdné dráhy zachrání. hmm jak je odpoledne 15 stupnu, tak zimáky absolutně nemají přilnavost a auto má hrozně dlouhou brzdnou dráhu.... jak je nad 2 stupně tak jsou zimáky nahouby... Editováno: 4. Březen 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PendrekCarlo Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Zdravím, může mi tu někdo doporučit kvalitní pneuservis z Brna okolí? Nebo mám raději zvolit některý z autorizovaných servisů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Tak co chlapi, už někdo přezul? Já se chystám další týden nebo za 14dní, vyměním hned olej a filtry a budu mít klid. Jinak minulej rok jsem už přezul 2.3.2017 ale to bylo jinačí teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 jestli si dobre pamatuju tak loni jeste na konci dubna napadlo pekneho snehu. Takze ja spechat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Necham to na svoje meniny 29.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 U nás ty tvoje meniny už byli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Tak u nás leží z celé zimy sníh 14 dní takže nějak to zase neřeším ale kdybych bydlel někde v Jeseníkách, v horách tak to řeším jináč že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mne je to v podstate jedno. 17/17 - leto/zima. Uz len zriesit, ktore sa mi pacia viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) Budúci víkend celodenné teploty opäť pod nulou a navyše sneženie.. čiže minimálne do wirerových menín sa prezúvať určite nebude! @wirer rieš praktické hľadisko.. ako budeš z clubberiek dávať dole ten žltý sajrajt? //edit: Opať vo wirerovom príspevku vidno obrázok len cez Tapatalk... Editováno: 12. Březen 2018, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.