kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Zvolit si zadní stěrač? za mě teda ne, vypadá to šíleně. co si myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Zase taková katastrofa to není a občas se hodí. Ono to bude mít svůj důvod proč jej tam dali oproti staré verzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Zvolit si zadní stěrač? za mě teda ne, vypadá to šíleně. co si myslíte vy? taktiež sa mi to nepáči ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Tez jsem resil, ale nakonec za mne ne... Vypada to esteticky blbe (pro mne). Myslim, ze i nekdo ze Skody rikal, ze prave proto ani neni v serii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 nevím v životě sem ho na S2 liftu nepotřeboval, ale tak je pravda že S3 je dělaná spíše jako liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Tohle zas bude nekončící téma . Někdo ho nesnese, někomu esteticky nevadí a má rád čistý výhled vzad. Důležité je, že oběma skupinám je vyhověno zařazením zadního stěrače do příplatkové výbavy 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Strasne nieco. Totalny nezmysel podla mna. Na mercedese ml som ho za 5 rokov pouzil asi 5 krat a to neni sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Tak po dnešní cestě v dešti musím konstatovat, že u SIII je stěrač nutný. Při jízdě jak na dálnici tak na běžné silnici se přes zadní sklo hrnulo tolik vody, že nebylo vidět vůbec nic. Zkoušel jsem to při více rychlostech, ale pořád to bylo stejné - nebylo nic vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ano, ano...dnes jsem jel Brno-Jihlava-Brno v tech nejvetsich slejvakach a zadni sterac se nezastavil...tece na zadni okno z cele strechy a neni skrz to vubec videt...takze jak uz jsem nekolikrat rikal od zacatku ve svem tematu, kdyz me bylo napsano ze je to zbytecne a hnusne, proste zadni sterac i na liftu ma smysl a mel jsem ho i na OII tak nevim proc ne tady 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 No ale musím konstatovat, že na naší OII to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Hmm, tak jestli to chápu, tak vylepšení nedokonalosti mi přineslo špatnou viditelnost přes zadní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Viditelnost je dobrá, když máš stěrač 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Prudíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 V žádném případě, je to čiré zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ja si myslim ze vidno dobre aj bez zadneho stietaza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Taky mam zadni sterac a vubec toho nelituji. Jak uz tu bylo napsano vickrat, tak pri desti se pres zadni okno vali proudy vody, pres ktere neni bez sterace videt. Navic ted v zime, kdyz je na sklech namraza, tak ji nemusim vubec seskrabovat - diky vyhrivani predniho a zadniho skla staci chvili pockat na rozehrati a pak obe okna setrit pres sterace. Takze za me urcite efektivita >> estetika. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Mne zadny stierac vobec nechyba. Skor mi vadi ze pri dazdi sa vali voda cez soferove bocne okno. Dost mi to prekaza. Pride mi ako by to bolo prve auto a nie tretia generacia. Je krasne ale to je tak vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Vavrorr: souhlas, navic hned za zrcátkem vznika vir, ktery taha vodu nahoru po bocnim skle (u ridice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 S3 je poriadne odflaknute. Exterier je naozaj krasny ale kvalita ziadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 No to je sice hezké, že konstruktér myslel na odpor vzduchu a snížení hlučnosti, stejně tak ale měl myslet i na to, aby některé věci (viz. ta voda přes zadní a boční sklo, nebo vzdušný vír u zrcátka) neměly obtěžující vliv pro uživatele.Mohli si s tím dát víc práce a vymyslet schůdné řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 dneska po ranu sem marne sahal na packu po zadnim steraci, myslim si ze ten sterac by tam bejt,protoze jak je voda na skle tak proste pres to neni nic videt, horsi je ze to vypada fakt divne na tomle aute viz ta fotka ja nevim co naky nano technologie na odpuzeni vody zkousel ste to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 ja to na skle mam a nevsiml jsem si, ze by mi tam nejak voda zustavala nebo vadila, naopak to priste dam i na stresni okno, na kterem to jedinem nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Špatnou novinkou v konfigurátoru nového vozu je, že k couvací kameře je nutné koupit zadní stěrač. Budu objednávat Sportline 206kW a docela mě vadí ten stěrač ale kameru tam chci. Je tu někdo kdo již zadní stěrač demontoval? Dá se to zaslepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 (editace) Skôr by som sa vydal cestou objednať bez kamery a stierača a potom dať dorobiť kameru. Určite bude stále skladom ako náhradný diel bez ostrekovača pre modely MR 2016, ktoré túto možnosť ešte mali. Podla mňa lepšie riešenie ako riešiť dieru po stierači. Editováno: 6. Červen 2016, autor: brasci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.