Ukradená Fabia 1.9 TDI - Ukradeno - odcizeno - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Ukradená Fabia 1.9 TDI

pOmBo

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

v noci na dnešek mi byla ukradena Fabia 1.9 TDI, r.v. 2002 viz foto v Praze. Je to auto od zdejšího člena. Kdyby jste jí někdo zahlídl, dejte vědět. RZ: 4T5 3769. Díky.

Odkaz na vlákno předchozího majitele: http://forum.skodahome.cz/topic/87859-pokladni%C4%8Dka/page-3?hl=martikk

post-33213-0-00732900-1437546356_thumb.j

post-33213-0-03818100-1437546365_thumb.j

Editováno: , autor: pOmBo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

martikk: Vůbec netušim, ráno jsem chtěl odjet do práce a auto v čudu, je to k pos*ání. Takže jsem si zajel Chorvatsko, zjistil že je auto naprosto v pohodě po technický stránce, vyměnil jsem olej a všechny filtry a nechal nějakýmu kriplovi plnou nádrž....:-\

Wittmann: Jediný zabezpečení tak havarijko, ale těžko tam někdo zohlední ty peníze za nadstandardní péči a další co tam martikk udělal a co ovlivnilo cenu auta no....

Odkaz ke komentáři

Kamery v nejbližším okolí nejsou, každopádně pokud to jelo po svých, tak to musí být někde vidět, protože na dalších křižovatkách jsou měřený úseky a i klasický kamery, každopádně co mi říkal policajt, tak jen tady okolo za dnešek dvě octávky a fábina, takže to tu poměrně řádí. Pojistka vytažená taky nebyla no. Vypadá to, že nezbyde než počkat na pojišťovnu, která bude plnit tak polovinu počítám a koupím nějakej omlácenej kastlík, protože mít pěkný auto se dneska bez garáže nebo hlídanýho parkoviště nevyplatí :(.

Odkaz ke komentáři

V 22. 7. 2015 na 16:26, pOmBo napsal:

Byla to Praha 2, přesně ulice Vnislavova - parkoviště pod železničním mostem přes Vltavu.

Nejhorší ulice v Praze. Mně tam vybrali vloni auto zhruba do hodiny a půl... :-// Kamery v tý oblasti nejsou, neboť je tam akorát hranice městských částí a ty se nejsou schopné domluvit na provozování a placení... :(

Odkaz ke komentáři

JirkaBrno: a kde jí mám nechat stát? mám si jí zaparkovat do kočárkárny? v Praze prostě skoro jiná možnost neni a parkovat auto někde, kam pojedu 20 minut tramvají, to to auto nemusim mít...i když vlastně ho nemám no...pravda...

Honza9007: jednou mě ta myšlenka napadla, že to neni ideální místo na parkování, ale nechtěl jsem si připustit, že by to mohlo vyeskalovat až v tohle a takhle rychle...

Co mám informaci, tak ještě včera si obvodní oddělení vyžádalo záznamy z kamer, ale je prej reálný, že to dostanou klidně až po týdnu, takže jsem se už rozloučil definitivně...

Odkaz ke komentáři

V 22. 7. 2015 na 21:47, JirkaBrno napsal:

hmmm.. nechat takovou krasavicu parkovat jen tak venku.. no...

zbytečná narážka. Krasavice ano ale pouze relativní - stále je to dvě generace staré auto "za pár šupů" - není to prostě auto za milion a i takové se dá úplně bez problémů parkovat na ulici. Prostě smůla...

Odkaz ke komentáři

Jirko ale já nechci být otrokem auta.Auto mám na to že s ním chcu jezdit.Mám ho zaparkované pod panelákem a kdykoliv někam chcu jet nasednu a jedu.Nechcu být otrokem a chodit do garáží,které jsou daleko a tam parkoval auto.Boužel doba je taková.Já mám pojistku,jestli mi auto ukradou tak smůla,ale i tak nepočítám,že bych s dalším začal parkovat v garáži.

Odkaz ke komentáři

Garáž ale není jen o tom že auto neukradnou. I v garáži ho ukradnou. Ale člověk toho využije hlavně v zimě. Nemusím škrábat okna, není třeba aby něco rozmrzalo, auto není taky tak ztuhlé a když nasněží 3 metry tak ho stejně najdu :) a auto které má najeto pul mega a je parkováno v garáži vypadá mnohem líp než auto které nemá najeto ani 150 000 a stojí venku..

Každopadně je to smůla že ji ukradli. Dneska si koupit naftu je jako sázka do loterie kdy jí ukradnou.. A neustály strach a boj se zloději.

Ikdyž se najdou i světlé vyjímky. U nnás parkují superby v naftě a téměř full výbava i golfy a octavky 1,9 TDI u cesty i na parkovišti a v noci jak chodím se psem bych tam ukradl auto i s vidličkou protože bych na to měl celou noc. A nikdo by si mě nevšiml. A přesto je naštěstí nikdo neukradl..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2015 na 16:24, pOmBo napsal:

Co mám informaci, tak ještě včera si obvodní oddělení vyžádalo záznamy z kamer, ale je prej reálný, že to dostanou klidně až po týdnu, takže jsem se už rozloučil definitivně...

To u mě dělali taky + navíc měli k dispozici záznam z kamery uvnitř vozu vč. obličeje jednoho z pachatelů. Po měsící přišel dopis...

Odkaz ke komentáři

V 24. 7. 2015 na 19:30, Petrkiller napsal:

Garáž ale není jen o tom že auto neukradnou. I v garáži ho ukradnou. Ale člověk toho využije hlavně v zimě. Nemusím škrábat okna, není třeba aby něco rozmrzalo, auto není taky tak ztuhlé a když nasněží 3 metry tak ho stejně najdu :) a auto které má najeto pul mega a je parkováno v garáži vypadá mnohem líp než auto které nemá najeto ani 150 000 a stojí venku..

To neni uplne pravda kdyz jezdi auto v zime kdyz solej a das ho pak do garaze kde je vyssi teplota tak daleko driv zrezne :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...