Ondřej Kluch Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Nevíte o někom, kdo by mi zapojil a nakódoval tu high kameru? Ideálně Severní Morava :-) Materiál mám. Btw. kdyby byl zájem mám jednu kameru high i s kabeláží na prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Sice nepotřebuji dodělat kameru, ta tam byla v základu, ale potřeboval bych dát dozadu kolizní kameru, která bude fungovat i při vypnutém zapalování jako security pohybová. Mám k tomu nějakou sadu, která se napojí na baterii a kromě toho, že udělá 5 voltů na USB konektor tak i hlídá, aby se baterie nevybila. A otázka je - najdu někde vzadu místo, kde je pořád 12 voltů? Přes celé auto se mi to tahat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horac140 Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Dobrý den, potřebuji poradit, zda je k rádiu Bolero 5Q0035840B MIB STD2 ZR */NAV SW 0359 HW H30 41/16 kompatibilní kamera 3V0827566A a nebo musím shánět novější 3V0827566G nebo H? Už jsem jeden špatný nákup udělal, tak nechci udělat znovu chybu. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Dobry den, potreboval bych poradit zda bude pasovat zadni parkovaci kamera cislo dilu: 5Q0 980 568 A do noveho madla (drzaku) zadni kamery ktera je uzsi a ma zakulacene venkovni rohy. Jde mi o to ze budu menit pate dvere ale jsou to ty novejsi co maji vyrez na to madlo se zakulacenymi rohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steversonix Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Chlapi, kamera se dá sehnat i na Ali. Akorát k napojení do Columbuse je potřeba ještě přikoupit CVBS převodník a dokódovat např. pomocí VCDS. Mám to tak a jede to skvěle. Vše jsem zvládnul udělat sám a cenově cca 1.300 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Minďaš Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Zdravím, da sa dodatocne namontovat cuvacia kamera na Superba Sportline aj ked nemam zadny stierac? Nebude to problem, ked origo kamera ma aj ostrekovac a ten by sa nezapojil, alebo take nieco.. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Urcite nevadi kdyz nepripojis ostrikovac, jsou kamery i bez nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Minďaš Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 lebo v skodovke mi povedali, ze iba ked mam zadny stierac tak to mozem namontovat. V cenniku pri volbe kamery je tiez poznamka, ze sa to da iba so zadnym stieracom.. trosku mi to pride na hlavu.. nema niekto realnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 A co starou verzi kamery bez ostrikovace. Mam 2015 a je bez ostriku, bez tak je tam k hovnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Presne,tato verzia je super.neriesi nic,iba zakazdym ogrca zadny naraznik a kapotu.Kameru mam rad,ale prijal by som ju bez ostreku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Minďaš Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 A bude ta starsia kamera pasovat do madla? nemate link na tu kameru? na original eshope je iba s ostrekom.. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/zadna-parkovacia-kamera-superb-iii/p/3V0054634 kompatibilitu k tvojmu autu netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 (editace) Kdyz k te kamere nepripojis hadicku ostrikovace, tak bude fungovat uplne stejne jako s ni, jen nebude se zadnim ostrikovacem ostrikovat. Hlavne se podivej jake mas madlo, to je to na cem zalezi. Editováno: 26. Srpen 2020, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Ahojte, stale nevie niekdo potvrdit, ci ide do SIII namontovat kameru urcenu pre Kodiaq 566 054 634? (SIII vyrobene 03/2017) Dakujem za akekolvek info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 V 25. 8. 2020 na 21:31, Ján Minďaš napsal: lebo v skodovke mi povedali, ze iba ked mam zadny stierac tak to mozem namontovat. V cenniku pri volbe kamery je tiez poznamka, ze sa to da iba so zadnym stieracom.. trosku mi to pride na hlavu.. nema niekto realnu skusenost? Mám dodělávanou kameru highline vč. ostřikovače, ten jsem ale nezapojoval. Přijde mi to naprosto zbytečné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelyvel Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Může mi prosím někdo definitivně potvrdit, že S3 nemá nic připraveného na kameru? Zajímám se o jednoho S3, 2016, údajně by S3 měly mít přípravu na parkovací kameru (kterou tento kousek nemá), ale moc se mi to nezdá. Jsou to informace od prodejce, ale tím více je to pro mě na ověření. Je tam Columbus. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Definitivne potvrdzujem, ze ziadna predpriprava (kabelaz) v aute nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Ahojte.Kabelaz ku kamere je mozne kupit aj na aliexprese.Osobne som si komplet kameru s kabelazou a kodovanim robil sam,ziadna velka tragedia.Stacilo kupit pouzitu kameru(mal som verziu bez ostreku-ale je mozne do nej ostrekovac vlozit-navrta sa dierka a uz len zasunut origo diel),kabelaz ako som spominal a potom som stiahol origo Skoda navod na zapihenie+navod z ruskej stranky na kodovanie.Vsetko cca 4hodky roboty.Mal som L&K z 2016 ale modelovy rok 2017 a nebolo absolutne nic predpripravene,radio Bolero s vacsim displejom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 To jsi tam asi předpokládám nedával high line verzi, či? Když tak možná pro ostatní dobrodružné povahy můžeš uvést odkazy, jak na kabeláž tak i případné, zřejmě drive.ru , odkazy? Jinak pokud jsi to dal za 4 hod bez předchozí zkušenosti, tak smekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 (editace) To ja take smekam, delal jsem to same, i kabelaz z Ali..., tu jsem malinko upravoval a zapojoval az do pojistek, tak jak to ma byt, delal jsem to den a kus. Ale jeste jsem menil anténu a tahal gps svod. Ja jsem tahal kabelaz dle navodu pro dostavbovou kameru. Vse zamotano do textilni Tesy a pripaskovano k origo svazkum. Z 5 dveri pravou pruchodkou do kufru a do prahu. Kameru jsem daval high, koupil jsem na sbazaru za 1000,-, tim ze byla jiz pouzita a ze stejneho vozu, nebylo treba ji kalibrovat na te puntikate sablone za auto. https://a.aliexpress.com/_mNiFspn Editováno: 29. Říjen 2020, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 (editace) Ahoj, ta kabeláž z ali obsahuje větev pro páté dveře a pak i dál do interiéru ? Je to komplet ? P.S. jinak díky za odkaz Editováno: 30. Říjen 2020, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 (editace) Neni to rozdelene jako ta dostavbova, je to komplet, pokud bys to chtel napojit na pojistku jako z vyroby, tak plus jsem nastavoval, vychazelo jen k jednotce radia cca. Editováno: 30. Říjen 2020, autor: Stanson 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Aha, dík za upřesnění, ta cena je lákává a kvalita vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Jj ta aliexpresova vyzera fajn,co nie je uplne tutti frutti je ten napajaci vodic ktory ma mensi prierez ako origo.Robil som to 4 hodky ale predtym minimalne dva dni studoval,haha. A tiez vdaka tomu ze uz som mal nacvicene ako odhodit tapacire ked som predtym montoval tazne,ktore bolo tiez bez kabelaze. Tip:kabel k poistkam som tahal popod palubku-pod kurenim za kobercom,co dost ulahcilo robotu.Pekne sa tam dal chytit k ostatnym castiam ponad pedale na soferovej strane,a dlzka bola tak akurat. Ja som omotaval paskou este v zadnych dverach a dolu stlpikom.Dalej som uz len pripaskoval k origo kabelazi. Navod na kodovanie pripajam.Foto z origo prirucky som stratil pri resete telefonu zial. Kamera bola pouzita z sbazar.cz za rozumne prachy cize som sa vyhol kalibracii. Na anglickych forach som nasiel info,ze aj Ali kamery su v niektorych pripadoch verzie high ,ale nemam ako potvrdit. Komplet vsetok material ma vysiel na cca 85€. 44280.-kodovanie-6C-Highline-cam.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Kdyby někdo potřeboval, tady je. 1 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.