Suchy 181 Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 (editace) Funguje niekomu na f3 Style Centrálne zamykanie so zvukom. Sledova Editováno: 23. Říjen 2017, autor: Suchy 181 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 @kozakm Taky mám Rapid MR2017 a protočení ručiček tam není. @Suchy 181 Mně to funguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 U mna je to presne naopak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 (editace) Tak to chcem aj ja ale inžinieri v caryiste to ešte na fabku asi nenahodili. Editováno: 26. Říjen 2017, autor: Suchy 181 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Zdravím, prošel jsem celé téma, ale nenašel jsem. Proto se chci zeptat, zda tady nekdo má odemknutého Caristu v. 3.5.1 na iOS11. Lucky Patcher jsem na AppStore nenašel. Díky za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 V 23. 10. 2017 na 15:20, Suchy 181 napsal: Funguje niekomu na f3 Style Centrálne zamykanie so zvukom. Sledova U OII to funguje jen s alarmem. FIII bude mít pravděpodobně stejný systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Pravda, že já v Rapidu alarm mám. Že by proto mi to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 F3 cez VCDS dokaze vyuzit zatrubenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 V Rapide2014 (bez alarmu) mi to nefungovalo. V Golfe 2016 (tiez bez alarmu) to ide. Neviem ci to teda niekto skusal na O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 (editace) v OII FL už lze aktivovat asistenta rozjezdu aniž by ti hlásilo chybu ESP ? Není mi jasné jestli příspěvěk o tom že v 3.6b už asistent funguje pro verzi FIII a OIII a nebo aktivace funguje celkově. Editováno: 31. Říjen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 (editace) Také by se mě to líbilo :-D A taky to musím zkusit u matčiny FIII Style když píšete že to funguje Editováno: 31. Říjen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 tak na OII FL nefunguje pořád závada ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Ahoj, já to posílal pouze pro FIII, na OII FL nevím v jakém je to stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 před 21 hodinami, 15degren napsal: tak na OII FL nefunguje pořád závada ESP Tak to jsi mě nepotěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Tak to mě mrzí, můžu tě nějak rozveselit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Jedině tak že by jsi řekl že to funguje(ale musí to být pravda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Nech sa paci, Carista 3.6 beta-12 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 (editace) V 29. 10. 2017 na 19:16, Whisperer napsal: Pravda, že já v Rapidu alarm mám. Že by proto mi to funguje? Mně to v Rapidu 2017 bez alarmu taky nefunguje. Zapnout v Caristě to jde, dokonce i v menu mám položku Akustické potvrzení, ale zvuk to nedělá. Editováno: 2. Listopad 2017, autor: kozakm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Dnes trochu boj s Caristou aj Lucky patcherom presala mi fungovať Carista po aktualizacii telefonu, Lucky patcher som mal aktualizovaný a asi tam sa stal problém. Nakoniec pomohlo všetko odinštalovať aj Lucky patcher a nanovo nainštalovať, teraz funguje všetko korektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Nech sa paci, Carista 3.6 beta-13 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 V 2. 11. 2017 na 7:57, kozakm napsal: Mně to v Rapidu 2017 bez alarmu taky nefunguje. Zapnout v Caristě to jde, dokonce i v menu mám položku Akustické potvrzení, ale zvuk to nedělá. U mna je to to iste v rariste to ide aj v boleru je to zaskrtnute a stale nic vcera som na tom presedel pol dna ale na nic neve som neprisiel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Kluci, zkouseli jste nekdo aktivovat XDS u OCT2FL ? Nevim, zda to mam zkusit a hlavne jak poznam, zda je to skutecne aktivovany Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Nech sa paci, Carista 3.6 beta-14 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Funguje nekomu kriticke brzdeni na OCT 2 FL ? Puvodne jsem mel nastaveno: Flash brake lights in emergency stopping - YES Flash hazard lights in emergency stopping - NO Tak jsem u obojiho nastavil YES, ulozil a nic se nestalo. Mam takovy tuseni, ze pri prudkem brzdeni by se mi mela rozblikat i palubovka. Ja slapnu na brzdu a nic se nedeje. Jestli to vzadu blika, posoudit nemuzu, mel jsem prave za to, ze se zaroven s tim rozblika na palubovce vystrazny blinkr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.