hubert69 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 je někde ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 (editace) Ahoj, nevíte někdo jak aktivovat při fci coming/living home, svícení pouze mlhovkami? Když to u sebe zkouším, tak se sice mlhovky rozsvítí, ale i s potkávacíma. Je na to ňákej zvláštní postup, nebo umí carista jenom přidat ke stávajícímu svícení c/l home mlhovky? Editováno: 14. Červenec 2018, autor: Lupen_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 před 14 hodinami, Atrani napsal: Tak super, verze 3.7.42 po opravě LP funguje a nabízí mi pro Rapida MR17 minimálně o půlku víc možností, než ofiko 3.6.5. Aktivováno HHC, dotankování v L, logo v infot. atd. Jen ten posilovač řízení jsem tam nějak nenašel. @Atrani mozes sem dat prosim odomknutu - patchnutu verziu? mne to nejde, Carista pise ze moj telefon nepodporuje platbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 [mention=55320]Lupen_cz[/mention] Coming/leaving home use front fog lights. Když tohle zvolíš, stále ti to nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Funguje, ale stále s mlhovkama svítí potkavacky. Možná to bude tim , ze jsem c/l home aktivoval v Cariste i v autě? Musím ještě vyzkoušet. Nebo ho stačí aktivovat jen cariste a v autě nechat vypnutej? Jakej je vlastně správný postup při aktivaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 @ladinek123 precitaj si ze s tym mam problem... keby mi to ide tak jasnacka ze idem podla navodu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Honor :-/ nvm co s tym :-( vecer to pojdem zase skusit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 zdravím, nemáte někdo ke stažení caristu 3.7.43 nebo novější? Tato verze nabízí nakódování LED osvětlení RZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 @Lupen_cz Zkoušeno na dvou Fábiích a u obou se to chovalo stejně, buď jen potkávací, nebo oboje, asi chyba v Caristě u FIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonarik Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Je třeba opravit Lucky Patcher Carista_3.7_beta_44.apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 díky, vyzkouším, jde mi hlavně o to nakodování led rz, jestli to tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
purplesticks Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Ako sa presne volá to nakódovanie LED osvetlenie RZ ? Neviem to nikde nájsť. 3.7 beta 42. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 co mi psal LukášCBR, tak tohle nabízí až beta verze 43 a novější, ty máš verzi 42, tam to není. Zkus si stáhnout verzi 44 od Fonarika(o dva příspěvky výše), tam by to být mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 V 12. 7. 2018 na 10:59, LukášCBR napsal: Osobne> opravdu netuším. Nově v CARISTOVI: - možnost zkalibrovat palivoměr - možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ. - možnost nastavení tuhosti posilovače řízení Dneska sem zkoušel 3.7 beta 44. A jediný co jsem z těchto tří věcí našel bylo zkalibrovaní palivoměru. Ledky na SPZ mám z výroby, ale chtěl bych trošku tužší ten posilovač. Jaký je název tý položky na nastavení tuhosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Ona take kazda volba neni dostupma pro kazde auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Přesně tak. Carista čte řídící jednotky a dle možností jednotek zobrazí dostupné fukce kódování. Vyjímka je např. living home. Řídící jednotka to umí, ale potřebuje světelný senzor. Carista tedy fuknci zobrazí ale uvádí, že potřebuje senzor, jestli má auto senzor už neví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Taky by mě zajímal název položky pro ty tuhost posilovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 U HHC mám po aktivaci defaultně early, měnili jste někdo na normal nebo latě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Je to doma kdy HHC "pustí" brzdu, auta z výroby mají Early (2x OIII, 1x Rapid co jsme se díval), tedy bych to neměnil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Zde nastavení tuhosti řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 V 12. 12. 2017 na 20:54, Lupen_cz napsal: Prosím pod čím najdu Vypnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 to jsem si teď vypínal, ovšem screeny jsem si udělal do tabletu a ten mám už nachystaný na zítřejší cestu, takže ten popis si nepamatuji, ale určitě to někdo přihodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 tak jsem to našel o pár stránek zpět, najdeš to ve světlech-light a jmenuje se to " Turn off daytime running lights when parking brake is on" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Moc děkuji nevšiml jsem si. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.